Český Rockový Zpěváci

olejové-barvy-na-plátno Monday, 8 August 2022

Být rocková hvězda je těžký uděl. Zpíváte, tváříte se znuděně a bolestiplně, všichni vám padají k nohám, vy ale musíte stále prožívat nějaké vnitřní boje, … Zdroj: Giphy Být rocková hvězda je těžký uděl. Zpíváte, tváříte se znuděně a bolestiplně, všichni vám padají k nohám, vy ale musíte stále prožívat nějaké vnitřní boje, brázdit večírky těžkým pluhem, ničit hotelové pokoje a v případě nekterých ještě k tomu všemu předstírat heterosexualitu. My jsme si pro vás připravili výběr exteriérově podařených zpěváků současné české hudební scény. U některých z nich je třeba odhlédnout od jejich chování či hudební produkce (u některých od obojího), ale my to i tak dáme. Tady je náš výběr českých sexy pěvců. Kdo je nejvíc sexy podle vás? Jan Unger (Zrní) Tomáš Klus Tomáš Fröde (Imodium) Albert Černý (Charlie Straight a Lake Malawi) Vojta Dyk Václav Havelka (Please the Trees) Sámer Issa Richard Krajčo (Kryštof) Ben Cristovao Milan Cais (Tatabojs) [widgetkit id=629] Foto:, Text: Nikola Šubrtová

  1. 80 let
  2. Rockový zpěváci
  3. A zpěvačky
  4. Populární zpěváci LP desky | Modrovous.cz

80 let

TOP 15 českých rockových a metalových balad, které byste si letos měli pustit na Valentýna Arakain - Ve vlasech tvých Ačkoliv se balada Ve vlasech tvých nachází teprve na posledním albu Arakainu, stala se u nás jednou z nejoblíbenějších. Přes pozvolný rozjezd roste spolu s vypjatým refrénem a skvělým textem z dílny Honzy Macků, a to až do něčeho nezapomenutelného a neoposlouchatelného. Co si budeme povídat, fanynky dostává do kolen i samotný hlas frontmana Honzy Toužimského. A zmiňme ještě jednu kultovní baladu v podání Arakainu - hitovku Marilyn. TOP 15 zahraničních rockových a metalových balad, které byste si letos měli pustit na Valentýna Harlej - Proměna Nejen pět a půl milionu zhlédnutí na YouTube, ale i během této balady popěvující plný sál svědčí o tom, že je Proměna opravdu jedna z nejoblíbenějších. Jak vlastně její živé provedení vypadá? Již tradičně na pódiu pouze bílá světla, chlapci usedající na stoličky... a než bychom řekli Harlej, berou do ruky akustické kytary a pozorují fanoušky, jak se párují do dvojic čekajíc na zamilovaný tanec.

Český zpěvák Dan Bárta (nar. 1969) patří k... Mercury a já (e-kniha) Autor: Jim Hutton; Tim Wapshott Druh produktu: Elektronická kniha. Tak to bylo, tak to je... a Járo, kakao! Autor: Lou Fanánek Hagen Zpěvák a textař Tří sester Lou Fanánek Hagen (vl. jm. František Moravec, nar. 1966) už napsal o historii své dnes již legendární pub/punkrockové kapely dvě knihy. Ta první z roku 1995 pojmenovaná "Tak to bylo, tak to je... " je klasickým... 3 pracovní dny Kurt Cobain: Ilustrovaný životopis Autor: Kolektiv – Nirvana se v 90. letech stala úkazem, který do vod popové hudby přinesl závan alternativy. Její hlavní tvář, zpěvák Kurt Cobain, byl nejen velmi nadaným umělcem, ale i bohémem s duší rozervanou depresemi a užíváním drog. Za svůj nedlouhý,... 5 pracovních dní Pokoj plný zrcadel Životopis Jimiho Hendrixe Autor: Charles R. Cross Podrobný životopis amerického rockového kytaristy a zpěváka sleduje osudy Jamese Marshalla Hendrixe od dětství v Seattlu, vojenskou službu u parašutistů, či jeho hudební protloukání se coby doprovodného kytaristy hvězd černošské scény.

Rockový zpěváci

český rockový zpěváci 2020
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání Obrázky, zvuky či videa k tématu Rockoví zpěváci na Wikimedia Commons Podkategorie Zobrazuje se 50 podkategorií z celkového počtu 50 podkategorií v této kategorii.

A zpěvačky

Waldemar Matuška jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků 60. a 70. let byl velice oblíben u mnoha generací. Helena Vondráčková, jedna z nejúspěšnějších a nejvšestrannějších českých zpěvaček. Karel Kryl básník a písničkář, hlavní představitel československého protikomunistického protestsongu. Michal Tučný český zpěvák, jeden z nejvýznamnějších interpretů české country music. Pavel Bobek český architekt a zpěvák, který zaznamenal úspěch interpretací country písní. Česká zpěvačka, textařka, herečka a moderátorka. Během své pěvecké kariéry se stala druhou nejúspěšnější držitelkou ocenění Zlatý slavík.

a b Podkategorie: Související kategorie: Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Rockoví zpěváci: Mercury a já Můj život s Freddiem Autor: Tim Wapshott; Jim Hutton Jim Hutton se s Freddiem seznámil na počátku 80. let v Londýně a během několika měsíců se stali mileneckým párem. Poslední roky života nemocného zpěváka o něho intenzivně pečoval až do Mercuryho smrti v roce 1991. Dvanáct kapitol vzpomínek... Dostupnost: skladem i Bruce. Životopis Bruce Springsteena. Autor: Peter Ames Carlin Autorizovaná vyčerpávající biografie Bruce Springsteena, amerického rockového písničkáře, který už od 70. let 20. století patří mezi nejuznávanější světové muzikanty s mnoha zásadními nahrávkami na kontě. Kniha s prostým názvem "Bruce" je... U2 Revoluce Autor: Mat Snow Historie irské rockové skupiny U2 ve výpravné knize plné velkoformátových fotografií sleduje kapelu od prvopočátků v 70. letech 20. století až po současnost, kdy patří mezi nejuznávanější interprety světa. Knihu "U2: Revoluce" výpravně... Žvaniti fér sebraná korespondence Autor: Dan Bárta; Petr Skočdopole Sebraná dlouholetá korespondence českého zpěváka Dana Bárty nabízí zajímavý, otevřený a autentický náhled na tohoto uznávaného umělce a rovněž i nadšeného amatérského přírodovědce a fotografa.

Populární zpěváci LP desky | Modrovous.cz

Rockoví zpěváci se začali hojně objevovat v oletí. Rocková hudba přímo vychází z rock and rollu a interprety jako byli Buddy Holly nebo Elvis Presley. Nástup britských hudebních skupin The Beatles a The Rolling Stones znamenal boom rockové muziky po celém světě. Postupně se vytvořily různé odnože rockové hudby, např. pop rock, blues rock, punk rock nebo progresivní rock. Rocková hudba patří dodnes k té nejžádanější. Mezi významné rockové zpěváky patří např. Freddie Mercury (Queen), Ozzy Osbourne (Black Sabbath), Jim Morrison (The Doors), Mick Jagger (The Rolling Stones) nebo Bono Vox (U2).
český rockový zpěváci cz

Eleffant!? Places (hudební skupina) Dirty Old Dogs The Plastic People of the Universe Distant Bells Plektrum (hudební skupina) Divokej Bill Posádková hudba Marného Slávy Doctor P. P. Positive Mind Doctor Victor Prague Queen Doga (hudební skupina) Pražský výběr Downbelow Precedens (hudební skupina) The Drain Premier (hudební skupina) E Priessnitz (hudební skupina) E-band The Primitives Group Echt!

  1. Tomáš Ortel | Celebrity Blesk.cz
  2. TOP 10 nejposlouchanějších rockových kapel na Spotify: Coldplay, Beatles, Linkin Park a další | iREPORT – music&style magazine
  3. 10 nejvíc sexy mladých českých zpěváků. Hitparáda českých borců s kytarou, či bez, s tričkem, či ideálně bez trička. Který český zpěvák je ten nejvíc sexy?
  4. Rockový zpěváci
  5. Levný rychlý oběd
  6. Zpěvák, zpěvačka, Praha | Talents Room