Bílé Vánoce Lucie Bílé 2018: Lucie Bílá - Bílé Vánoce 2018 Vstupenky | Den Bez Televize

trojklanný-nerv-léčba Sunday, 7 August 2022

Slova pak pečlivě navozují adventní atmosféru, tu civilní i duchovní. Lucie Bílá zpívá opravdově, protože svátky klidu, míru, rodinného sblížení i ohlédnutí za uplynulým rokem jsou pro ni velmi důležité. Tímto albem vám dává šanci být znovu s ní ve chvílích, které má ráda a chce je s vámi oslavit muzikou. Elegantní obal s kompletem písňových textů a fotografiemi. Po mnoha letech vinylová podoba nového alba Lucie Bílé. Speciální vánoční turné k tomuto novému písňovému projektu. Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

  1. Kudy z nudy - Bílé Vánoce Lucie Bílé v Brně
  2. Lucie Bílá | Zajímavosti | ČSFD.cz
  3. Šťastné Vánoce Lucie Bílé (52): U stromečku budou ve třech! | Ahaonline.cz
  4. BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ II 2018 | TICKETPORTAL Vstupenky na Dosah - divadlo, hudba, koncert, festival, muzikál, sport
  5. Bílé vánoce lucie bílé 2014 edition
  6. Bílé Vánoce Lucie Bílé II – WERK ARENA
  7. Chevy

Kudy z nudy - Bílé Vánoce Lucie Bílé v Brně

30. 11. 2018 Lucie Bílá vydala v roce 2010 multiplatinové album Bílé Vánoce Lucie Bílé, na něž v loňském roce navázala dalším – s příznačným názvem Bílé Vánoce Lucie Bílé II. To opět za pouhých několik týdnů úspěšných prodejů CD a LP bylo oceněno Platinovou deskou Supraphonu. Před tím, v roce 2013, ještě stihla potěšit své fanoušky zvukovým záznam ze dvou koncertů z pražské Státní opery – Bílé Vánoce v Opeře LIVE. Za úspěšnými vánočními alby stojí vedle Lucie Bílé hudební producent a skladatel Petr Malásek, který rovněž doprovází Zlatou slavici na všech vánočních turné, které s obrovským úspěchem od roku 2011 pravidelně pořádají. Letošní vánoční turné Bílé Vánoce Lucie Bílé čítá celkem osmnáct měst v České a Slovenské republice. Koncerty, které převážně vychází ze stejnojmenných alb, mají takový úspěch, že se v některých místech musejí přidávat další odpolední představení. BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ – TURNÉ 2018 03. 12. – Sereď, Dom kultúry 04. 12. – Košice, Angels Arena 05. 12. – Rožňava, ŠH Gymnázia 06.

Lucie Bílá | Zajímavosti | ČSFD.cz

GS One Man Show Přísně tajné TOP STAR magazín TýTý 2007 Český slavík Mattoni 2008 Dobročinná akademie aneb Paraple 2007 Hádej, kdo jsem!

Šťastné Vánoce Lucie Bílé (52): U stromečku budou ve třech! | Ahaonline.cz

Již řadu let zpříjemňuje Lucie Bílá sváteční čas svým tradičním vánočním koncertem Bílé Vánoce, ze kterého dýchá láska, klid a kouzelná atmosféra blížícího se Štědrého dne. Naši nejpopulárnější zpěvačku na podiu doprovodí kapela Petra Maláska. Nenechte si ujít slavnostní koncert 17. prosince 2018 v brněnském Sono Centru. Lucie Bílá (* 7. dubna 1966, Otvovice) je již řadu let naší absolutně nejpopulárnější zpěvačkou se širokým spektrem svého zaměření. Od roku 1997 se umisťuje na prvním místě v kategorii zpěvaček ankety Český slavík, řadu vítězství přerušila pouze v letech 2005 a 2006 Aneta Langerová. Od samého počátku devadesátých let ji můžeme sledovat ve většině významných muzikálů české scény (Bídníci, Zahrada rajských potěšení, Dracula, Krysař). Její domovskou scénou je Divadlo Ta Fantastika, kde účinkovala téměř tři roky v titulní roli muzikálu Johanka z Arku, za kterou obdržela od Herecké asociace Cenu Thálie 2000 v oboru "opereta, muzikál". Z dalších muzikálů jmenujme Excalibur (role: Ginevra, Morgana), Romeo a Julie (role: Julie), Elixír života (dvojrole: Helena a Edita), Láska je láska (role: Ona), Němcová!

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ II 2018 | TICKETPORTAL Vstupenky na Dosah - divadlo, hudba, koncert, festival, muzikál, sport

GS One Man Show Přísně tajné TOP STAR magazín TýTý 2007 Český slavík Mattoni 2008 2007 Dobročinná akademie aneb Paraple 2007 Hádej, kdo jsem!

Bílé vánoce lucie bílé 2014 edition

(role: Božena Nemcová), Carmen (role: Carmen), Aida (role: princezna Amneris) a The Addams Family (role: Morticia), který měl premiéru v roce 2014. V oblasti popové hudby vydala Lucie Bílá celou řadu sólových alb, se kterými úspěšně dobývá žebříčky tuzemských hitparád, a její hity jako "Ave Maria" "Láska je láska", "Trouba", "eSeMeS" či "Miluji tě" zná téměř každý. Za osudové lze označit setkání a dlouholetou tvůrčí spolupráci s autorskou dvojicí Soukup/Osvaldová, stejně tak jako jevištní "partnerství" s klavíristou a skladatelem Petrem Maláskem. Ve filmu jsme mohli Lucii Bílou spatřit například v úspěšné pohádce Princezna ze mlejna, ve filmech Král Ubu, Čas dluhů nebo v televizním pohádkovém seriálu O ztracené lásce v roli hodné Pavoučnice. Z její televizní tvorby nelze vynechat její autorský pořad Lucie na Bílo, kde kromě talentu pěveckého předváděla celých pět let úspěšně i talent scénaristický a moderátorský. Ten však absolutně prokázala v nejsledovanějším pořadu českých televizních stanic – MISS Desetiletí, který moderovala s humorem a bravurou sobě vlastní.

Bílé Vánoce Lucie Bílé II – WERK ARENA

Chevy

  • Lucie Bílá vzkazuje synovi: Až se vrátíš, máš se na co těšit! | Blesk.cz
  • Bílé Vánoce Lucie Bílé | Karlin Musical Theatre
  • LUCIE BÍLÁ – DVOJNÁSOBNÁ PLATINA A KONCERT V O2 ARENĚ – SUPRAPHON.cz
  • Bílé vánoce lucie bílé 2010 qui me suit
  • Dámský kalhotový kostým černý kůň

Fanklub (53) nar. 07. 04. 1966 (56 let) Otvovice, Československo Photo from Král Ubu (1996) Přehled Biografie Zajímavosti Videa Galerie Ocenění Diskuze další Galerie (227) Z filmu (218) Promo (6) Z natáčení (3) do filmu Photo © Jaro Atry Lucie Bílá Herečka Filmy 2017 Cuky Luky Film 2016 Anděl Páně 2 2015 Babovřesky 3 2013 Babovřesky Čtyřlístek ve službách krále 2012 Carmen 2011 Autopohádky V peřině 2009 Líbáš jako Bůh Reklama 2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště 1998 Čas dluhů 1996 1995 Podivuhodný příběh profesora J. a slečny H. (TV film) 1994 Princezna ze mlejna 1993 Dokonalý manžel Fontána pre Zuzanu 2 1991 Maratón (TV film) 1990 Pražákům, těm je hej Ta naše písnička česká II Zkouškové období 1989 Divoká srdce Peter Pan (TV film) Uzavřený okruh Volná noha 1988 Horká kaše Seriály Mazalové Sedm trpaslíků (S02E01) 2002 O ztracené lásce Epizoda 9 (E09) Epizoda 7 (E07) Epizoda 4 (E04) více epizod (2) Divadlo jednoho diváka Dokumentární 2020 PopStory (seriál) - herec, a. z. Image a estetika (S02E06) Muzika a politika - a. z.

LUCIE BÍLÁ Bílé Vánoce- Marie, zda víš/ Živáááák Rádia Impuls - YouTube

Spolu s Karlem Gottem patří Lucie k tradičním pěveckým hostům finále soutěže MISS České republiky. V poslední době Lucie přispěla českému filmu například nazpíváním titulní písně k filmu Marie Poledňákové "Líbáš jako Bůh". Za svůj největší dosavadní úspěch Lucie považuje svá dvě vystoupení na hudebním festivalu Pražské jaro 98. Podařilo se jí to jako první popové zpěvačce v historii. Jedno vystoupení bylo realizováno s Pardubickou filharmonií s dirigentem Douglasem Bostockem, druhé s Hudbou Hradní stráže a Policie ČR pod taktovkou Libora Peška. V oblasti vážné hudby spolupracuje s předními českými symfonickými orchestry, světovými sólisty a dirigenty. Díky svému mimořádnému talentu, humoru, bezprostřednímu vystupování, ale i smyslu pro pomoc těm, kteří ji opravdu potřebují, se řadí mezi nejpopulárnější a nejoblíbenější osobnosti této země. Jistě i díky těmto faktům je mnohonásobnou držitelkou prestižních ocenění – televizních Cen TýTý, Českého slavíka, Cen akademie populární hudby (dříve Gramy) a mnoha dalších významných ocenění.