Fieldingová Špatná Dcera — Kniha: Špatná Dcera – Joy Fieldingová | Knihy.Abz.Cz

trojklanný-nerv-léčba Sunday, 7 August 2022

(* 1945) Kanaďanka JOY FIELDINGOVÁ (* 1945) svou první povídku napsala už v osmi letech a zkusila ji poslat do jednoho torontského časopisu. Dočkala se však odmítavého stanoviska stejně jako s televizním scénářem, s nímž zkoušela štěstí o čtyři později. Po absolvování univerzity v Torontu, kde vystudovala anglickou literaturu, se chvíli věnovala herectví, když působila na několika kanadských divadelních scénách a v televizi. Joy Fieldingová patří mezi nejoblíbenější spisovatelky současnosti a na svém kontě má přes dvě desítky románů. Její doménou jsou především psychothrillery s výraznými ženskými hrdinkami, zachycenými v okamžiku životní krize, které okamžitě po vydání atakují první příčky žebříčků bestsellerů a jsou překládány do bezmála tří desítek jazyků.

  1. Ikar spatna dcera joy fieldingova levně | Blesk zboží
  2. Špatná dcera, Joy Fieldingová | Knihkupec.com
  3. Špatná dcera | KNIHCENTRUM.cz

Ikar spatna dcera joy fieldingova levně | Blesk zboží

1. 2019 ISBN: 978-80-249-3682-6 EAN: 9788024936826 Popis / resumé Když jednoho dne zazvoní u Robin telefon, dozví se, že její otec, jeho nová manželka a dvanáctiletá dcera leží v nemocnici v kritickém stavu. Ačkoli Robin netouží po ničem méně než se vrátit do rodného města, které z duše nenávidí a k příbuzným, které už nikdy nechtěla vidět, rozjede se za svou rodinou. Postupně zjišťuje, že každý z nich něco skrývá, bratr Alec, setra Melanie, mladá Cassidy i sama Robin. Policie se snaží zjistit, co bylo důvodem údajného ozbrojeného vloupání, a pomalu odhaluje děsivá a temná tajemství. Je lepší žít ve lži nebo znát hrozivou pravdu? Popis nakladatele Nový thriller bestselleristky Joy Fieldingové je opět plný rodinných intrik a temných tajemství! Robin po více než pěti letech, kdy spolu nepromluvili ani slovo, zničehonic zavolá její sestra Melanie, aby jí sdělila, že jejich otec, jeho druhá mladá žena a dvanáctiletá dcerka byli postřeleni při údajném ozbrojeném vloupání a jsou v nemocnici v kritickém stavu.
Robin je nucena vrátit se do nenáviděného rodného maloměsta, a především k sestře, která ji nevítá s otevřenou náručí a své nepřátelství k ní dává nevybíravě najevo. Robin zjišťuje, že všichni z rodiny – bratr Alec, Melanie, její autistický syn, a dokonce i Tara, otcova druhá manželka – mají co skrývat. Rodinná tragédie i neujasněný vztah s jejím přítelem v hlavní hrdince znovu vyvolají panickou poruchu, které se načas zbavila. Postupem času zjišťuje, že si bude muset vybrat mezi lží, které by ráda uvěřila, a pravdou, jíž vůbec netoužila znát. Kniha je zařazena v kategoriích Joy Fieldingová - další tituly autora: Ke knize "Špatná dcera" doporučujeme také: Sestry Minier, Bernard Cena: 339 Kč Recenze a komentáře k titulu i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací. Knihkupectví – online prodej | ABZ Knihy, a. s.

V posledním roce studia, podle jejích vlastních slov, učitel řekl, že se určitě jednou stane spisovatelkou. Rozhodla se však jinak. Stala se herečkou. Účinkovala ve více než 20 divadelních představeních na univerzitě. Po promocích v r. 1966 (získala doktorát z anglické literatury), cestovala po státech jako herečka na volné noze. Když hrála v Los Angeles v epizodě Gunsmoke, políbila Elvise Presley. Po návratu do Toronta se opět vrátila ke své první lásce, psaní. Sama říká: "Miluji psaní, protože je to jediná chvíle v mém životě, když cítím, že mám všechno pod kontrolou. Od této chvíle již psaní neopustila. Je úspěšnou autorkou řady románů, jejichž příběhy jsou plné těžkých lidských osudů, zkoušek a náhod, které musí hlavní hrdinky překonávat, někdy až tak, že musí překonávat samy sebe. Joy vyniká výborným vypravěčským nadáním, smyslem pro gradaci děje, napětím a výstižnou charakteristikou jednotlivých postav. Jejich řízení je výsledkem dokonalého pozorování lidí, které vychází z jejich nitra, z vnitřku které je neustále zmítané strachem o nejbližších.

Špatná dcera, Joy Fieldingová | Knihkupec.com

  • Pohádky pro nejmenší - pracovní listy - Logopedie VENDY
  • Špatná dcera Joy Fieldingová | Knihkupectví Daniela
  • Ořechová bábovka kluci v akci bublanina
  • Silniční daň pro fyzické osoby
  • Fieldingová špatná dcera 10 let
  • Spatna dcera joy fieldingova kniha | HLEDEJCENY.cz
  • Hp 250 g6 stříbrná svatba
  • Kniha: Špatná dcera – Joy Fieldingová | Knihy.ABZ.cz
  • Špatná dcera - Joy Fieldingová | Knihy Dobrovský
  • Maturita duchů film 2020
  • Zrušení povinného ručení vzor
fieldingová špatná dcera marie terezie fieldingová špatná dcera rozbor

Špatná dcera | KNIHCENTRUM.cz

Zatím nehodnoceno:-( Vaše hodnocení Funkce je dostupná pouze pro přihlášené Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení. Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet. Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů. Název: Špatná dcera Autor: Fieldingová, Joy Nakladatel: Ikar EAN: 9788024936826 ISBN: 978-80-249-3682-6 Originál: The Bad Daughter Překlad: Havlová, Milena Popis: 1× kniha, vázaná, 352 stran, česky Rok vydání: 2019 (1. vydání)

Postupem času zjišťuje, že si bude muset vybrat mezi lží, které by ráda uvěřila, a pravdou, jíž vůbec netoužila znát. Doporučujeme Podobné tituly

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. (c) 2007 - 2022 Knihkupectví U Krumlů s. r. o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: vývoj, správa elektronického obchodu XML Sitemap

Koupit Koupit eknihu Robin se po více než pěti letech, kdy spolu nepromluvili ani slovo, zničehonic zavolá její sestra Melanie, aby jí sdělila, že jejich otec, jeho druhá mladá žena a dvanáctiletá dcerka byli postřeleni při údajném ozbrojeném vloupání a jsou v nemocnici v kritickém stavu. Robin je nucena vrátit se do nenáviděného rodného maloměsta, a př edevším k sestře, která ji nevítá s otevřenou náručí a své nepřátelství k ní dává nevybíravě najevo. Robin zjišťuje, že všichni z rodiny – bratr Alec, Melanie, její autistický syn, a dokonce i Tara, otcova druhá manželka – mají co skrývat. Rodinná tragédie i neujasněný vztah s jejím přítelem v hlavní hrdince znovu vyvolají panickou poruchu, které se načas zbavila. Postupem času zjišťuje, že si bude muset vybrat mezi lží, které by ráda uvěřila, a pravdou, jíž vůbec netoužila znát.... celý text 4 393 Nahrávám... Komentáře (141) Kniha Špatná dcera Kaja1 2 27. května Případ viděný očima terapeutky. Bylo to zajímavé, i když těch psychicky narušených, bylo až dost.

Zlo tam kde ho člověk nečeká je nejvíce nebezpečné, babičky věděly proč říkají "Pod svícnem je největší tma.... " Uvěřitelné a mrazivé. maličkán 12 01. 2021 Od autorky mám přečtenou většinu knih, řadí se k mým nejoblíbenějším. Špatná dcera o malinko slabší než ostatní, ale přesto dávám 4 hvězdičky. Bylo to čtivé a konec překvapil. petrulkaa 4 15. 05. 2021 Knihy Joy Fieldingové mám moc ráda a ani tato mne nezklamala. Napětí od začátku do konce, zajímavá zápletka, dramatické rodinné vztahy. Škoda jen, že byl i vztah dvou sester tak nehezký, bez lásky a upřímnosti. Odhalení vraha bylo pro mě neočekávané. Za mne má i tato kniha velké plus.

Nový thriller bestselleristky Joy Fieldingové je opět plný rodinných intrik a temných tajemství! Robin po více než pěti letech, kdy spolu nepromluvili ani slovo, zničehonic zavolá její sestra Melanie, aby jí sdělila, že jejich otec, jeho druhá mladá žena... 79 Kč Špatná dcera - Joy Fieldingová Nový thriller bestselleristky Joy Fieldingové je opět plný rodinných intrik a temných tajemství! Robin se po více než pěti letech, kdy spolu nepromluvili ani slovo, zničehonic zavolá její sestra Melanie, aby jí sdělila, že jejich otec, jeho druhá mladá žena a dvanáctiletá dcerka byli postřeleni.... 37 Kč Špatná dcera (978-80-249-3682-6) Kniha - autor Joy Fieldingová, 352 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Robin se po více než pěti letech, kdy spolu nepromluvili ani slovo, zničehonic zavolá její sestra Melanie, aby jí sdělila, že... Dostupnost: Skladem