Jindrich Sidlo Seznam

olejové-barvy-na-plátno Monday, 15 August 2022

Satirický pořad Jindřicha Šídla o událostech uplynulého týdne, které by neměly zapadnout. Uznávaný komentátor a jeho hosté v situacích, jaké byste nečekali.

Epizod

Piráty zničili jejich spokojení voliči 10. 10. 2021 10:11 • Markéta Bidrmanová, Seznam Zprávy Šídlo: Není tu dost silný lídr, který by se Babišovi postavil sám 8. 10. 2021 8:30 • Jan Kordovský Zapomeňte na předvolební průzkumy. Vše bude jinak, víme, kdy se rozhodne 20. 9. 2021 8:00 • Tým Šťastného pondělí Pirát, nebo komunista? Záleží jen na vás 25. 8. 2021 8:00 • Tým Šťastného pondělí Dobrovský & Šídlo: Deset tisíc hlasů a osudů této země 14. 8. 2021 14:00 • Paměť národa Dobrovský & Šídlo: Proč se dnes novináři a politici navzájem nerespektují? 24. 7. 2021 10:00 • Paměť národa Šídlo: Na volby se těším, ale jako novináře mě výsledek nezajímá 18. 7. 2021 17:00 • Jaromír Bosák Tahle schůzka zachránila Česko. Víme, o čem jednal Babiš se Sorosem 28. 6. 2021 8:00 • Tým Šťastného pondělí Šťastné pondělí: Platy politiků poletí brzy vzhůru. Díky ANO, SPD i Pirátům 21. 6. 2021 8:00 • Tým Šťastného pondělí Glosa: "Cizáci" si zaslouží šanci. Dokonce i Babiš 4. 6. 2021 12:30 • Jindřich Šídlo Kdo pomohl Okamurovi na vrchol?

duben 2022 59:08 Insider #109 - Marek Hanč Exkluzivní rozhovor bývalého člena týmu Andreje Babiše je tady! "Věděli jsme, že na voliče SPOLU si nesáhneme. Jediná volba byla jim volbu znechutit, ale takhle daleko bych nikdy nešel…" říká expert na politický marketing Marek Hanč. Podcastu Insider dal svůj první velký rozhovor, kde sám mluví o bohatých politických zkušenostech, marketingu, dlouholeté práci pro Babiše a jeho mystickém týmu. Co jsme s ním probrali? * Co rozhodlo o výhře SPOLU v podzimních volbách? * Kdo dostal Fialu do Strakovky? * Jak velké jsou rozdíly mezi českými regiony a jak pracovat s voliči za Prahou? * Jak náročná je práce pro Babiše? * Jak dlouho vydrží téma ve veřejném prostoru? * Proč vyhrál Orbán maďarské volby? * Jak velkou hraje má Babišův marketingový tým? Speciálem celého dílu je i velký rozbor prezidentských kandidátů. Zajímá vás, kdo bude příští prezidentka a jakou šanci mají ostatní kandidáti? Poslechněte si celý díl na našem PATREONU - a GAZETISTU - Sezóna 5 Epizoda 1 14.

7. 2019 19:42 • Sabina Slonková Pět nejlepších výroků rodiny Klausů, které padly ve studiu Seznamu 12. 5. 2019 12:25 • Jindřich Šídlo Červené tlačítko poprvé v akci. Jindřich Šídlo slaví Šťastnou stovku 25. 2. 2019 9:19 • Jindřich Šídlo Jak se bude učit dějepis podle BIS a proč by se měli komunisté podívat na Pulp Fiction 28. 1. 2019 9:00 • Jindřich Šídlo Jak vypadá nekonečno? A fandí anglická královna, stejně jako Jiří Hošek, anglickému Arsenalu? Sledujte nový díl satirického pořadu Šťastné pondělí 10. 12. 2018 20:00 • Jindřich Šídlo Česko čelí obří bezpečnostní hrozbě, top 5 Vojtěcha Filipa, reportáž o pokusech o svržení vlády ČR a pan Jan a výrok premiéra Babiše 26. 11. 2018 20:01 • Jindřich Šídlo The Smiths nebo Pixies. Jakou hudbou oslaví Jindřich Šídlo vítězství v Křišťálové Lupě 24. 11. 2018 10:03 • Tereza Willoughby Jak si poslanci zvyšují platy, 17. listopad očima Jindřicha Šídla a nemocný pan Tvrdoň o mašince Tomášovi 12. 11. 2018 20:00 • Jindřich Šídlo Český rozhlas šíří nenávist k Rusku.

Insider #28 – Jindřich Šídlo - Insider | Seznam Podcasty

(zdroj životopisu:) Přidat ocenění Ocenění (1) 2006 - Cena Ferdinanda Peroutky

jindrich sidlo seznam epizod

A dejte nám do komentářů vědět, jak vypadá "sexy fíčura" v oblasti digitalizace podle vás. Partnerem podcastu je advokátní kancelář ROWAN LEGAL. Moderují Tomáš Jirsa a Michal Půr. Sledujte nás: 🕊️Twitter – 📸 Instagram – Support the show [ Sezóna 5 Epizoda 5 Před 3 týdny 34:43 Insider #112 - Rosťa Novák O kultuře během covidu, o kultuře po covidu a o kultuře během přicházející ekonomické krize. Hostem podcastu Insider byl herec a principál Cirku La Putyka Rosťa Novák. A co jsme probrali? - Reálné dopady covidu na kulturu - Angažmá ukrajinských artistů v Cirk La Putyka - Životě v komediantské rodině - Dotace do kultury - Sport i politiku Sezóna 5 Epizoda 4 6. květen 2022 36:05 Insider #111 - Asijský speciál 2 (Růžička & Codr) Očekávaný návrat Asijského speciálu je tu. Jan Růžička a Lukáš Codr "Čočík" přípravu na díl nepodcenili, stejně jako my. Systematicky jsme probrali všechny regiony od Blízkého východu až po Japonsko. Trend je jednoznačný: Konec globalizace. Co se řešilo? Role Evropy?

Šťastné pondělí: Zítra se bude hajlovat všude. Bílá síla vládla Česku - Seznam Zprávy

Nejstarší žijící český atlet oslavil stovku 20. listopadu 2002 11:48 Praha Požehnaného věku sta let se dožil nejstarší žijící český atlet Jindřich Strniště. Bývalý... Témata: Cena Ferdinanda Peroutky, Česká televize, Dan Přibáň, debatní pořad, HBO, Hospodářské noviny, Jan Hamáček, Jaromír Bosák, Jaromír Nohavica, Karel Borůvka, Královské Vinohrady, Lidové noviny, Masarykova univerzita, Megadeth, prezident, Slaný, Sněžka, Televize Seznam, Terezie Kaslová, Václav Klaus mladší, Komentáře, glosy, názory

A pustili se do Klause 14. dubna 2014 8:30 V Litomyšli v sobotu otevřeli výstavu k výročí dvacet let od setkání prezidentů. Tehdejšího... KOMENTÁŘ: Miloš "nevyleze" do letadla. Co vyzradil neformální rozhovor 9. prosince 2013 11:17 Co prozradil na veřejnost uniklý rozhovor členů vlády na téma, kdo poletí na pohřeb Nelsona... ZÁPISNÍK: České sebebičování. Přijali jsme Mnichov a vůbec 27. září 2013 Obama přestal kouřit kvůli své ženě a lidem chybí nadhled. Říkáme, že jsme nejhorší a že se Beneš v... Je to kluk. Víc nebylo třeba dodávat ani na českém Twitteru 23. července 2013 15:32 Na narození budoucího krále Spojeného království čekal doslova celý svět. Bulvár nebulvár. Výjimkou... Reportér ČT na Facebooku: Čínská velvyslankyně je arogantní bába 11. října 2009 14:27 Česká televize řeší, nakolik si mohou její reportéři pustit ústa (či prsty) na špacír na Facebooku.... MF DNES odmítla být komplicem Tlustého 5. září 2005 Šéf poslanců ODS Vlastimil Tlustý v neděli v diskusním pořadu České televize Otázky Václava Moravce...

Jindřich Šídlo - Seznam Zprávy

Devítieurová jízdenka v Německu táhne. Ale co přijde po ní? Nač jsou stesky nad sankčním kompromisem. Ukrajincům vadí ruská kultura absolutně. Čas to snad změní Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem Stavět nový reaktor v Dukovanech je plýtvání. Vláda pomáhá, ale jen drobnými. Evropská komise odblokovala Polsku čerpání z Plánu obnovy. Různý metr Evropské komise vůči Polsku a Rumunsku. Proč zůstávají v Rusku lidé, kteří jsou proti.

jindrich sidlo seznam se
  • Teorie velkého třesku (střední) – online Rozbory
  • Jindřich Šídlo: Dálnice, které už nikdo nedostaví - Dvě minuty | Seznam Podcasty
  • Jindřich Šídlo • RESPEKT
  • Jindřich Šídlo (novinář, Seznam.cz): Míra svobody v Seznamu je mimořádná - Blog Seznam.cz

Židli pro hosta v aktuální epizodě podcastu ze Seznamu obsadil známý novinář, fanoušek Arsenalu a moderátor satirického pořadu Šťastné pondělí, Jindřich Šídlo. S Martinem Jandorou během půlhodinky stihli probrat vedle sdílené vášně pro fotbal také Jindrovu cestu k novinařině a jeho pohled na roli reklamy v online obsahu. Jindřich se svému oboru věnuje od roku 1992. Novinářem se rozhodl stát už v patnácti letech pod vlivem četby hudebních časopisů, avšak dnes by svým dcerám studium žurnalistiky nejspíš nedoporučil. Podle jeho názoru, když se chce člověk něco naučit, musí jít pomalou cestou postupným sběrem zkušeností a samotné studium k tomu nestačí. V Seznamu Jindřich natáčí každý týden satirický pořad Šťastné pondělí, který na začátku října oslavil 4 roky. Martinovi prozradil, že by se svým týmem letos ještě vyrazili mezi lidi a pořad tak posunuli někam dál. Reklama versus obsah Martina samozřejmě také zajímalo, jaký má Jindřich vztah k reklamě a zda musel reklamě někdy dokonce ustoupit: " Reklama nás živí.