Dětský Stan Na Hraní, Arttip Dětský Stan Tipo Stan: Tipoo 26 | Favi.Cz

dětský-stan-teepee Monday, 15 August 2022
Zobrazeno 25 – 47 z 47 položek Ve stanu teepee si může Vaše díte hrát v bytě, ale za příznivého počasí i venku na zahradě. Nabízíme stany teepee i stany s tunelem. Pro holčičky i kluky Stan teepee si zamiluje každé dítě, protože mu dodá soukromý prostor pro hraní i odpočinek. Najdete u nás hrací stany různých barev i provedení povětšinou jako imitace indiánského teepee (týpí), které jsou vhodné na hraní v bytě i na zahradě a to jak pro kluky, tak i pro holčičky. (upozorňujeme ale, že stany nemají impregnaci proti vodě- do venkovního prostředí jsou tudíž vhodné pouze za dobrého počasí). Veškeré dětské stany jsou pečlivě vybrané od našeho dlouholetého dodavatele a splňují všechny normy a standardy EU.

Dětský stan na hraní - mátový | e-shop MAXMAX.cz

DĚTSKÉ STANY TEEPEE Dětský stan na hraní - mátový Hledáte ideální místo na hraní pro vaše dítě? Stan můžete díky své praktičnosti postavit doma i venku. Lze jednoduše složit do praktického pouzdra. Otvor stanu zajišťuje dobrou cirkulaci vzduchu a díky síťovým stěnám můžete mít své ratolesti vždy pod dohledem. Součástí stanu je odnímatelná střecha připevněna suchým zipem. Ideálním doplňkem pro uzavření dětského stanu slouží rolovatelná zástěna. Srolovanou zástěnu můžete upevnit pomocí šňůrek, které naleznete na horní hraně otvoru stanu. Doporučujeme dokoupit sadu barevných plastových kuliček, které jsou naplněny vzduchem, díky čemuž se vrátí kuličky do původního tvaru i při deformaci. Plastové kuličky jsou dodávány v barvách modrá, červená, zelená a žlutá nebo v kombinacích oblíbených barev pro chlapce a dívky. Na fotografiích jsou použity 2 sady kuliček po 100 ks. Obsah balení: Stan se síťovým povrchem Odnímatelná střecha Praktické pouzdro pro pohodlné přenášení Technické parametry stanu: Výška stanu: 86 cm Horní průměr stanu: (Ø) 72 cm Průměr dna: (Ø) 120 cm Chrání před UV paprsky Díky použití nenasákavých materiálů lze set použít i venku Technické parametry přenosného pouzdra: Rozměry pouzdra: 35x5 cm 2 všité rukojeti pro snadné přenášení Zapínání za zip Udržujte v čistotě.

INTEX 45642 - Plastový domeček s potiskem hrad (zámek) pro hraní venku na zahradě i v interiéru. Jednoduše sestavitelný z pevného a kvalitního materiálu. Lehce skládací domeček se dveřmi a okénkem pro děti na hraní do pokojíčku nebo ven na zahradu. Domek má uzavřenou stříšku, vchod ve tvaru obdelníku a kulaté okénko. Do domečku se mohou schovat až 2 děti. Domek nemá vnitřní podlahu, pro lepší pohodlí je vhodné vložit dovnitř deku. Děti milují skrýše, schovávačky a malé domečky, vytváří si tak kolem sebe vlastní imaginární svět, v němž prožívají svá dobrodružství a hry. Rozměry balení (d v š): 92 x 5, 5 x 18cm Rozměry dětské hračky (d v š): 107 x 95 x 75cm Materiál: plast Cena je uvedena za 1 balení hračky Hračka je vhodná pro děti od 3 let

Parametry Stan Tipoo 26 Barva Modrá Zelená šedá Růžová Výrobce ArtTip Více v obchodě Popis Kouzelný dětský stan Tipo je skvělou volbou pro vaše děti. Můžete ho využít pro vytvoření skrýš na hraní nebo na odpočinek. Dětí si tento stan zamilují a můžete ho vzít s sebou kamkoli. Rozložit jej můžete nejen v interiéru, ale i na zahrádce nebo terase. Stan se dá jednoduše rozložit i složit. Stan Tipo se skládá ze 4 tyčí o průměru 22 mm a délce 180 cm. Součástí sady je i praktická podložka, která izoluje od studené země, což zvyšuje komfort hry. Polštáře a okno se závěsem poskytnou malým Sibal skvělou zábavu. Tipo stan obsahuje podložku a 3 polštáře. Barevné provedení: šedá** Tipo 25 – mentolové s hvězdičkami Tipo 15 – šedá s hvězdičkami Tipo 16 – šedé s oblaky Tipo 17 – růžová s kuličkami Tipo 23 – modrá s mraky Tipo 26 modrá s hvězdičkami Tipo 27 růžová s hvězdičkami Rozměry (V):** 168 cm, podložka 100 × 100 cm polštář 30 × 30 cm Materiál: tyče z borovicového masivu, potah a podložka a polštáře ze 100% bavlny Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové jako jsou ve skutečnosti.

INTEX Domek dětský hrad na hraní 95x107x75cm stan plast 45642 - drento.cz

Možné použít i na pláž. 100 Kč České Budějovice 370 01 29 x TEGA Baby Dětský stolek a 2 židličky 3 v 1 - plast - [10. 2022] NOVÉ - nerozbalené Po odstranění desky je možné tam na lít vodu na hraní... Dětská sada Mamut obsahuje: stůl a 2 židličky. Stoleček je velmi praktický, otočením horní desky se stan e základem třeba pro stavění kostek Lego Klasik i Lego Duplo. Po od... 1 350 Kč České Budějovice 370 05 104 x Dětský stan - [28. 4. 2022] Prodám dětský stan o rozměrech 110x110cm, výška 105cm, rozložitelný, vhodný i do bytu jako domeček na hraní 200 Kč Rokycany 338 08 59 x Dětský stan - [22. 2022] dětský stan na hraní, okýnko a vchod na zavázání na šňůrku, na tržené poutko u vchodu - vyfoceno, ji na k v pořádku 50 Kč Přerov 752 01 65 x

  1. Pivovary Lobkowicz Group – Wikipedie
  2. Dětský stan s míčky
  3. Mimi šéf česky celý film
  4. Dětský pohádkový stan - Jednorožec - Darkovo.cz

Stan má konstrukci z odolných plastových... MOOSE Toys Pop Up stan na hraní Paw Patrol Vaši miláčci si tento barevný stan okamžitě zamilují Herní stan je ideální pro dobrodružství v domě nebo venku na zahradě Tlapkové patroly Rozměr 90 x 75 x 75 cm P... Pixino stan na hraní Hasičské auto Dětský stan ve tvaru hasičského auta, ve kterém si každý kluk bude připadat jako opravdový hasič. Stan je ideální pro hru v dětském pokoji, ale i na zahradu. Stan zaujme svou veselou barevností na prv... Schleich 42344 Stáj s koňmi a příslušenstvím Stáj s koňmi a příslušenstvím je vhodná hračka pro kluky i holky - především pro všechny milovníky koníků. Ve stáji se stále něco děje a o zábavu tam není nouze. Vaši koníci potřebují především skvěl... Maileg stan pro kempování Vydejte se napříč dobrodružství s kempovací kolekcí Maileg. Tento téměř autentický stan vaše děti bude hodně bavit. Stan je vybavený pohodlnou matrací a peřinkou. Lucerna a myšky nejsou součástí. V na... IPLAY Dětský stan Vesmír 8193 Položku máme SKLADEM.

Dětský stan na hraní - růžový | e-shop MAXMAX.cz

Kategorie: Levně Pop Up stan Pepa Pig 75x75x90cm Dětský látkový stan s licencí Pepa Pig. od 499 Kč do 559 Kč Dětský domeček rozměry: 90cm×75 cm×75cm, vhodný pro holky, doporučený věk od 2 let Pro každé dítě představuje stanování dobrodružnou zábavu. Pokud ještě patří k milovníkům Ledového království od Disney, zamilují si tento barevný herní stan na první pohled. Pestrobarevný stan na hraní s mo... více informací od 489 Kč do 679 Kč Stan - hrad o rozměrech cca 105 x 105 x 125 cm. od 445 Kč do 832 Kč Dětský stan - domeček, pro kohokoliv od 2 let, 102×72×72 cm, určeno do pokoje a na zahradu Chtěli byste pro své dítě vytvořit místo na hraní? Zamyslete se nad pořízením dětského stanu, v němž vaše děti zažijí hodně dobrodružství. Stan, co vypadá jako domeček, bude pro děti oblíbeným místem na hr... od 753 Kč do 899 Kč Kategorie: Panenky Panenky L. O. L. Surprise se staly námětem pro ztvárnění dětského stanu. Holčičky v něm mohou najít útulný koutek pro hraní se svými panenkami. Přednosti: * snadné rozložení, složení a skladování * p... od 459 Kč do 899 Kč Kategorie: Školní batohy Dětský batůžek králíček Bing.

Hrací stan je úžasný dárek k narozeninám, krásný dárek k Vánocům a jiným zvláštním příležitostem. Krásný design vytváří v kombinaci s těmi nejlepšími přírodními materiály. Dětský stan Kinderfeets® Natural je vyroben z borového dřeva a přírodní bavlny. Dětský stan Kinderfeets® sestavíte raz dva. Díky 100% bavlně a jeho otevřené konstrukci je stan vzdušný a zároveň nabízí dětem příjemný a bezpečný úkryt. Děti jsou nadšené z bočního okna, které jim umožňuje nakouknout do světa, zatímco jsou ukryty ve svém bezpečném přístřešku. Stan využijete nejen vevnitř, ale můžete si díky němu zpestřit i pobyt v přírodě během jarních a letních dní. Díky stanu Kinderfeets si děti budou moci užít hru v samém srdci přírody.

Stan lze jednoduše sestavit i složit díky pružným tyčkám během 3 vteřin. Vyrobeno z lehkého omyvatelného m... PIXINO stan na hraní Policejní stanice Dětský stan na hraní - Policejní stanice. Technické specifikace: Materiál konstrukce: plast Materiál pláště: polyester Rozměry: 95 x 72 x 102 cm Certifikát CE Věk: 3+ John stan na hraní Prasátko Peppa Dětský rychlorozkládací Pop Up stan s postavičkami z dětského animovaného seriálu Prasátko Peppa. Děti milují skrýše, schovávačky, domečky a útulná místa, ve kterých si mohou nerušeně hrát a snít. Ide... Pixino stan na hraní Princeznin palác modrá Krásný modrý stan vhodný na zahradu i do interiéru. Díky pastelovému tónu se bude hodit do dětského pokojíku a vytvoří kouzelný herní nebo odpočinkový koutek. Stan má konstrukci z odolných plastových... Pixino stan na hraní Prodejna Děti milují stany na hraní, úkryty, přístřešky a domy. Vytvářejí si svůj vlastní imaginární svět, v němž prožívají svá dobrodružství a hry. Podrobnosti: Barva: vícebarevný Rozměry: 105 x 105 x 135 cm V... PIXINO Dětský na hraní Princeznin palác růžový Krásný růžový stan vhodný na zahradu i do interiéru.

DĚTSKÝ STAN Ideální pro dům nebo zahradu Barevný design kosmu Roll-up vchod Stabilní rám Rychlá a snadná instalace Barevný obal VELKÁ ZÁBAVA PRO VŠECHNY DĚTI Stan nabízí nezapome...

  1. Kvalitní zelený čaj
  2. Kadeřnictví říčany masarykovo náměstí
  3. Čestné prohlášení o nulových příjmech z podnikání
  4. 6 zš kladno w
  5. Balící papír role play
  6. Kapverdy co vidět
  7. Jaká barva vlasů by mi slušela
  8. Hydraulic válec s runí pumpou
  9. Všechno nejlepší sestřičko
  10. Elektrárna dlouhé stráně exkurze
  11. As základní kapitál
  12. Fakulta agrobiologie potravinových a přírodních zdrojů uk
  13. Český rozhlas dvojka