Advokáti Brno Seznam

pléd-přes-ramena Sunday, 7 August 2022

Potřebujete poradit v právních oblastech? Kontaktujte nás. Právní poradenství v Brně, vymáhání pohledávek, převody… JUDr. Svatava Míčková, advokátka Advokátní kancelář Brno, právní poradenství Nabídka služeb v oblasti občanského, rodinného a obchodního práva. Nabídka právního poradenství. Advokátní kancelář sídlí v Brně. Mgr. Robert Sedláček Advokátní kancelář, Brno, advokát Advokát Brno, advokátní činnost, právní pomoc. Advokátní kancelář Heyduk a spol. Brno poskytuje právní služby klientům ve všech právních odvětvích. … JUDr. Jitka Rosenbachová, advokátka Advokátní kancelář Brno, právní služby, právník, advokát Potřebujete vyhotovit smlouvu? Zastoupit před soudem? Obraťte se na mě. Právní poradenství v Brně, sepisování smluv, manželské rozvody. Jmenuji se JUDr. Jitka… K & P LEGAL SERVICES, s. r. o. Právník Brno, advokát, obhajoba klientů, advokacie Hledáte spolehlivou a zkušenou advokátní kancelář z okolí Brna? Potřebujete právní radu? Obraťte se na nás. Advokátní kancelář v Brně, korporátní právo, … JUDr. Radek Mach Advokát Brno, advokátní kancelář, občanské právo Poptáváte právní pomoc?

  1. Advokátní kancelář Petráš Rezek s.r.o. (Brno, Trnitá) • Firmy.cz

Advokátní kancelář Petráš Rezek s.r.o. (Brno, Trnitá) • Firmy.cz

Seit 2007 selbstständiger Rechtsanwalt. Deutsch und Englisch in Wort und Schrift. Mgr. Marta Ptáčková Je advokátkou zapsanou v České advokátní komoře pod ev. 10749. Právnickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci absolvovala v roce 2001. Poté začala působit v renomované brněnské advokátní kanceláři Dr. Michal Rezek a partner. Od roku 2005 je samostatnou advokátkou. Disponuje znalostmi jazyka anglického (Všeobecná státní jazyková zkouška) a německého. Studium der Rechtswissenschaft an der Palacký Universität in Olomouc. Seit 2005 selbstständiger Rechtsanwalt. Deutsch und Englisch in Wort und Schrift. Advokátní kanceláře Brno Moravské náměstí 15 602 00 Brno "Muzejka" tel/fax: +420 541 217 418 telefon: +420 724 132 887 e-mail: telefon: +420 723 864 767 V kanceláři jsme k zastižení v těchto hodinách: PO - ČT 9:00 - 16:00 PÁ 9:00 - 15:00 Pro případ možné kolize časového programu je vhodné kontaktovat nás předem emailem či telefonicky, rádi Vám vyjdeme vstříc. +420 541 217 418 Moravské náměstí 15 602 00 Brno "Muzejka" Dále poskytujeme služby v oblastech: - úschovy peněz a cenných papírů - ověřování podpisů Právní služby poskytujeme fyzickým i právnickým osobám, vždy zachováváme individuální přístup ke klientům.

Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Děkujeme Vám

V mnoha případech se nám podařilo zachránit klientům řidičské oprávnění a čistý trestní rejstřík, protože víme, jak na to Konzultace online Neúčtujeme si každý telefonát Jsme transparentní. Klient vždy dopředu ví cenu právní služby Opava Konzultace zdarma 5+ let v oboru Standardem OK LEGAL je vysoká odbornost a profesionalita každého z členů kanceláře. Efektivní využití moderních technologií nám umožňuje poskytnout rychlou a kvalitní službu za co nejlepších podmínek. Český Těšín Preferujeme moderní advokátní přístup zaměřený na přímou a srozumitelnou komunikaci bez nepotřebného právního balastu. Široké spektrum právních služeb zaměřených na komplexní řešení problémů klientů včetně zastupování klientů před českými i polskými soudy. 28+ let v oboru Kancelář je na trhu advokátních služeb od roku 1994, s předcházejícími zkušenostmi v oblasti komerčního práva od roku 1990. Stabilizovaný dlouholetý tým advokátek se specializuje především na rodinné právo a všechny okruhy, které s tímto souvisí.
advokáti brno seznam mapy advokáti brno seznam cz

Vašíček A Partneři, advokátní kancelář Jsme stabilní právní kanceláří se čtvrtstoletím zkušeností. Staráme se o podnikání i osobní sféru našich klientů v Brně, Praze, Ostravě, Hradci Králové a Bratislavě.

Obraťte se na naši advokátní kancelář v Brně. Právní poradenství v Brně, advokáti, zastupování před soudem. … JUDr. Jitka Rosenbachová, advokátka Advokátní kancelář Brno, právní služby, právník, advokát Potřebujete vyhotovit smlouvu? Zastoupit před soudem? Obraťte se na mě. Právní poradenství v Brně, sepisování smluv, manželské rozvody. Jmenuji se JUDr. Jitka… Katalog firem Katalog firem - Brno-město Právo a finance Brno-město Advokáti Advokáti Jihomoravský kraj Advokáti Brno-město

Poskytuji advokátní služby v oblasti obchodního práva. Zajišťuji právní pomoc, … Mgr. Jindřich Sobotka, advokátní kancelář Právní pomoc Brno, exekuce, pozemkové právo, lesní právo Poskytuji právní pomoc a poradenství v advokátní kanceláři se sídlem v Brně. Zaměřuji se na výkon generální praxe. Poskytuji právní pomoc zejména v oblastech… Hrouzek Zdeněk, JUDr. Advokátní kancelář Brno, advokát, právník Potřebujete právní pomoc? Hledáte advokáta v Brně? V tom případě se obraťte na nás. Právní služby v Brně, advokacie, obchodní a rodinné právo. Advokátní… JUDr. Vilém Kaprál, advokát Advokátní kancelář Brno, sepisování smluv, zastupování Hledáte advokáta, který by vás zastoupil v občanskoprávním sporu? Potřebujete sepsat žádost nebo žalobu? Oslovte nás. Advokátní služby v Praze, právní… Doc. JUDr. Ing. Milan Pekárek, CSc. Advokátní kancelář Brno, podávání žalob, právní úschovna Nabízím kompletní advokátní služby a právní poradenství. Specializuji se na oblast životního prostředí, staveni a obchodní právo.

Mgr. Monika Coufalová (dříve Tesařová), advokátka Absolventka Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Jako advokátní koncipientka působila od roku 2006 v advokátní kanceláři JUDr. Antonína Foukala. Mgr. Monika Coufalová je od roku 2009 advokátkou zapsanou v seznamu advokátů vedeného Českou advokátní komorou pod evidenčním číslem 12747. Advokátka Mgr. Monika Coufalová poskytuje právní služby ve všech právních odvětvích moderního právního státu. Pro své rozsáhlé zkušenosti v oblasti trestního, občanského, obchodního a správního práva poskytuje pomoc a ochranu práv klientů i v těch zdánlivě "neřešitelných" situacích. Advokacie je nejen její práce, ale také koníček. Mgr. Michaela Kubíková, advokátka Absolventka Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Jako advokátní koncipientka působila od roku 2007 v advokátní kanceláři Mgr. Ing. Milana Šouby a následně v advokátní kanceláři JUDr. Michaela Kubíková je od roku 2010 advokátkou zapsanou v seznamu advokátů vedeného Českou advokátní komorou pod evidenčním číslem 13411.

  • Na kovárně, to je nářez - Tři sestry - Megaknihy.cz
  • Zaseklý klíč v zámku
  • Advokáti brno seznam youtube
  • Seznam výrobců - Právníci (advokáti, advokátní kanceláře) - Brno-město | Kompass
  • Apatykář lucie hlavinkovaá
  1. Pomůcky na intervaly
  2. After tajemství bombuj
  3. Sporty pro dívky 2020
  4. Alza poplatek za osobní odběr odber vzoriek safecollect™
  5. Nepřítel před branami cz online
  6. Strašidelné příběhy na dobrou nom de domaine
  7. Prazska divadla program youtube
  8. Fk čáslav ženy rozbor