Šťastny Ať Jsou Všechny Bytosti

má-cenu-jít-spát-na-hodinu Sunday, 7 August 2022

Slovensko Další podání na Slovenskou poštu je plánováno na 23. 6. 2022. Uzávěrka objednávek 20. 2022 v 10:00 hod. Pro ceny v eurech přepněte prosím měnu v horním řádku vpravo. Dokumentární film Viliama Poltikoviče - Míla a Eduard Tomášovi na chatě a v Lucerně. 137 minut. Manželé Míla Tomášová (24. 9. 1920 – 12. 5. 2001) a E... celý popis Dostupnost nová - máme 11 ks Doporučená cena: 242, 00 Kč Číslo produktu: AY006-------- Autor: To Hlídat cenu / dostupnost Bližší informace Dokumentární film Viliama Poltikoviče - Míla a Eduard Tomášovi na chatě a v Lucerně. 137 minut. Manželé Míla Tomášová (24. 2001) a Eduard Tomáš (25. 11. 1908 – 26. 2002) svými knihami, přednáškami a osobními setkáními významně, možno říci i nezastupitelně, přispěli k rozvoji nenáboženské spirituality v ČR i v bývalém Československu. Za hlubokým mystickým poznáním a duchovními osobnostmi nebylo nutné jezdit do Indie, Tibetu či Amazonie, manželé Tomášovi se svými jedinečnými zkušenostmi a hlubokým vhledem byli k dispozici a otevření všem hledajícím v centru Čech.

  1. Šťastny ať jsou všechny bytosti - Dům kultury města Ostravy
  2. Šťastny ať jsou všechny bytosti + beseda + Maok | Vstupenky na akci 27. 10. 2021, Ostrava | GoOut
  3. Hithit.cz - Šťastny ať jsou všechny bytosti - Míla a Eduard Tomášovi - YouTube
  4. Šťastny ať jsou všechny bytosti: Míla a Eduard Tomášovi na chatě a v Lucerně – program a vstupenky online | Kino Máj
  5. Pozitivní zprávy

Šťastny ať jsou všechny bytosti - Dům kultury města Ostravy

Šťastny ať jsou všechny bytosti + beseda + Maok | Vstupenky na akci 27. 10. 2021, Ostrava | GoOut

: 461 612 161 nebo na Vstupenky budou v prodeji od 9. 11. Vstupné Předprodej 250 Kč Na místě 60 Kč Vaše Litomyšl: Naplánujte si pobyt Podívejte se, co se na návrší během vaší návštěvy děje. Poskládejte si program podle toho, co máte rádi. Čtěte náš blog! Tipy, co z vás udělají výletníka i pořadatele par excellence Eventy s geniem loci Zážitkové setkání, při kterém Vám představíme to nejlepší z Litomyšle. Přijeďte poznat poklady, které Zámecké návrší ukrývá a kterými na akcích oslníte své klienty a hosty. Nechte se alespoň jeden den v roce hýčkat v lázních ducha! Přečíst celý článek Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme. SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO MARKETINGOVÉ ÚČELY Subjekt údajů uděluje organizaci Zámecké návrší p. o., se sídlem Jiráskova 133, Litomyšl PSČ 570 01, IČO: 712 94 058, zapsané Krajským soudem v Hradci Králové, spisová značka Pr 1251, emailový kontakt: (dále jen "Správce"), souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek: 1.

Hithit.cz - Šťastny ať jsou všechny bytosti - Míla a Eduard Tomášovi - YouTube

  • Šťastny ať jsou všechny bytosti | Go To Brno
  • Tomáš Eduard: Šťastny ať jsou všechny bytosti - DVD | Knihkupectví Hledající - prodej knih s možností vrácení do 3 let
  • Šťastny ať jsou všechny bytosti film
  • Šťastny ať jsou všechny bytosti - Dům kultury města Ostravy

Šťastny ať jsou všechny bytosti: Míla a Eduard Tomášovi na chatě a v Lucerně – program a vstupenky online | Kino Máj

16. 10. 2021 Nás pět Žen ze Světla ženy, Jarmila, Marie, Lucie a moje maminka Věra, jsme společně s Viliamem a dalšími Přáteli vstoupili v úctě na Kněží horu. Na tomto místě, které Míla, Eduard a Přátelé tolik milovali, jsme popřáli to nejlepší pro šíření filmu ŠŤASTNY AŤ JSOU VŠECHNY BYTOSTI. V jemném Rituálu kakaové ceremonie, který provázela " kakaová" Radimila. Pět Žen, pět maminek prvorozených dcer… Všechny v úctě k Tvořivé – Sexuální – Léčivé Síle, která tvoří Život. V jemnosti, pokoře i živosti. V úctě k Těm, kteří Nám "prošlapali" Cestu. V úctě k Mateřství i Otcovství. V úctě k obyčejnému spirituálnímu Životu. Jsem ráda, že jsem takto rituálně mohla na toto místo přivést Přítelkyně i mou maminku. To jsem si dlouhá léta hluboce přála. Co bych mohla napsat k dokončenému filmu Viliama Poltikoviče? Je to celé pro mne srdeční záležitost. K Tomášovým jsem byla poprvé přivedena v roce 1994, po mém zázračném uzdravení. Od úmrtí Tomášových (2001, 2002) se moje profesní dráha začala vyvíjet směrem k naplňování Jejich odkazu.

Pozitivní zprávy

Sedělo se i na zemi, balkóny byly obsazené do posledního místa, návštěvníkům ani nevadilo, že nevidí na pódium, stačilo jen poslouchat… Hlavní linií snímku jsou rozhovory, které vedl režisér Viliam Poltikovič s Tomášovými na jejich chatě u Jílového. Míla a Eduard Tomášovi v nich mimo jiné rozkryjí význam slova mystika, cestu od rozpoznání omezujícího ega k všeobjímající jednotě Absolutna, cestu od utrpení k vnitřnímu osvobození, probuzení. Promlouvají přitom srozumitelně, jsou přístupní i lidem, kteří se o spiritualitu začínají zajímat. Ve filmu lehce nahlédneme i do soukromého života manželů Tomášových na chatě a jejich význam přiblíží a dokreslí osobnosti, které jsou jejich odkazem a působením stále pozitivně zasaženi. Absence nenáboženské spirituality v moderní společnosti stojí za mnoha velkými problémy dneška. Odkaz manželů Tomášových je stále platný, kupodivu dnes i naléhavější. Poznání, rozlišování, uvědomování, které Tomášovi ve filmu zprostředkovávají, je cesta, na níž mohou být bytosti šťastné.

  1. Změna na letní čas
  2. Pneuservis ústí nad orlicí
  3. Práce kolín pro ženy 39 česká republika
  4. Iub nitroděložní kulička récente étude
  5. Quinoa jak dlouho vařit kuřeci vyvar
  6. Kasa cz slevový kodak
  7. Hodnocení pedagogická praxe ve školní družině ni družině praha
  8. Dětské zimní barefoot body and soul
  9. Jak se naučit 100 slovíček za hodinu
  10. Půjčovna nářadí holice