Parkoviště Výstaviště Holešovice — Parking Nádraží Holešovice - Čsad Praha Holding A.S.

dětský-stan-teepee Sunday, 7 August 2022

Kde zaparkovat? Osobní automobily: Dvě betonová parkoviště jsou 20 metrů od výstaviště. V případě potřeby jsou využity travnaté plochy. Celková kapacita je 10 000 aut. Pro autobusy: P arkování pro 30 autobusů je v bezprostřední blízkosti výstaviště. Pro osoby zdravotně postižené: Místa jsou vyhrazena na každém parkovišti tak, aby byla co nejblíže ke vchodu.

  1. Kde zaparkovat? | Výstava Věžky
  2. Dětské hřiště u Rychty (Výstaviště Holešovice) - tip na výlet u místa "Praha" | eMimino.cz
  3. Parkování u výstaviště holešovice – Seznam.cz
  4. Parking Nádraží Holešovice - ČSAD Praha holding a.s.
  5. Legendy.cz - DOTAZY

Kde zaparkovat? | Výstava Věžky

Do kdy mohu přihlásit vozidlo? Termín uzavření přihlášek dle sekce Přihlásit exponát. Kdy se dozvím, jestli je moje vozidlo vybráno na výstavu? Průběžně registrace schvalujeme, posíláme maily o schválení i neschválení exponátu. Mohu vozidlo nechat bez dozoru? ANO, v areálu je dostatečný počet ochranky, každá výstavní plocha je hlídaná 24 hodin denně. Je možné v areálu přespat? NE, toto není možné. Celý areál je přes noc neprodyšně uzavřen a nikdo nesmí dovnitř ani ven (kromě vozidel IZS). Je celá akce pojištěna? ANO. Mohu se svým vozidlem přijet během akce do areálu Výstaviště Praha? NE, pokud není schválena účast vozidla pořadatelem, nebude vpuštěno do areálu.

Seznam nejčastějších dotazů pro návštěvníky Vstupenky zakoupené pro rok 2020 a 2021 jsou platné v 2022. Vstupné se nevrací, zůstává platné do konání akce. Děkujeme za podporu! AntiCovid opatření (dle aktuálního vládního nařízení) Mohu přijít s kočárkem a dětmi do 6 let? Nedoporučujeme - povaha akce je pro děti od 6 let. Děkujeme za pochopení. Jakými spoji se na akci dostanu? Metro "C" - zastávky Vltavská nebo Nádraží Holešovice. Tramvajové linky 6, 12, 17. Vlakem na zastávku Praha - Holešovice Autobusem na zastávku Nádraží Holešovice Mohou na akci LEGENDY psi? NE. Může se během akce jezdit po areálu na koloběžce, na bruslích, na kole, na skejtu, na segwayi nebo na jiném podobném prostředku? NE. Mohu si vzít s sebou alkohol? NE, na slavnosti si můžete dát sklenku piva nebo vína. Mohu zaparkovat vůz v areálu Výstaviště Holešovice? NE, areál je po dobu akce uzavřen. Je nějaké vyhrazené parkoviště pro návštěvníky akce? K dispozici budou parkoviště před Sportovní halou. V blízkosti jsou další placená parkoviště (Železničářů, Za Papírnou, Veletržní, Bubenská).

Dětské hřiště u Rychty (Výstaviště Holešovice) - tip na výlet u místa "Praha" | eMimino.cz

Mapa Parkoviště Výstaviště Holešovice (Parkoviště - placené) – detailní mapa okolí (základní, turistická, satelitní, panoramatická, atd. ), plánování trasy, GPS a mnoho dalšího na

parkoviště výstaviště holešovice

Parkování u výstaviště holešovice – Seznam.cz

Zdravím, v blízké době se chystáme na akcičku, která bude v Praze v aréně v Holešovickém výstavišti. Budeme tam asi od poledne až do půlnoci. Nevíte o nějakém blízkém volném parkovišti? Vím, že hned u výstaviště je parkoviště, ale předpokládám, že to bude na automat a 12h by vyšlo na jmění. Akce je v pondělí, takže padá možnost parkování zdarma o víkendech, jako občas bývá u "automatových" parkovišť. Nevím, jak je to s parkováním v přilehlých ulicích, jestli je na karty či podobné povolenky, nebo jenom prostě kdo dřív přijde, ten dřív bere. Ideální by bylo něco co nejblíže, ale pořád lepší 1km chůze, než MHD. Díky všem za nápady a info

  1. Firemní večírek.com
  2. Kde zaparkovat? | Výstava Věžky
  3. Jak těžit monero
  4. Elektricky dri leků 2

Parking Nádraží Holešovice - ČSAD Praha holding a.s.

Parkoviště pro dlouhodobé stání Parkujte levně v Holešovicích – za pouhých 1 500 Kč měsíčně (bez DPH). Nabízíme k pronájmu dlouhodobá parkovací místa přímo v areálu autobusového nádraží, stanoviště Praha Holešovice. Přímo u metra C Nádraží Holešovice a vlakového nádraží, v areálu autobusového stanoviště. Jednotlivá místa jsou přístupná 24 hodin denně. Můžete dlouhodobě zaparkovat osobní a užitkové vozy, dodávkové vozy, přívěsy, motorky a další. BEZPEČNOSTNÍ KAMEROVÝ SYSTÉM STÁLÁ OSTRAHA PARKOVIŠTĚ UZAVŘENÝ OBJEKT CELÉHO PARKOVIŠTĚ NOČNÍ OSVĚTLENÍ PLOCHY PARKOVIŠTĚ ZPEVNĚNÁ PLOCHA PARKOVIŠTĚ V závětří 4/1036 Praha 7 Pronájem parkovacích míst Typ Cena bez DPH Měsíční paušál za osobní automobil 1 500 Kč Měsíční paušál za autobus 2 500 kč

Dostat se k hřišti můžete tramvají i autem. Tramvajová zastávka Výstaviště je vzdálená jen 5 minut chůze a placené parkoviště také. Návstěvu hřiště můžete spojít s prohlídkou mořského světa, planetária, či procházkou po Stromovce, kde najdete mimo jiné i další dětská hřiště. Výlety v blízkém okolí Křižíkova fontána Praha, Okres Hlavní město Praha Matějská pouť Mořský svět Praha Dětské hřiště Vozovna Park Stromovka a jeho rybníčky Národní technické muzeum Národní zemědělské muzeum v Praze Psí louka a hřiště Stromovka zahrady Trojského zámku Galerie hlavního města Prahy - Trója Botanická zahrada Praha Zoo Praha Zlatá Ulička Trojské menhiry Hamleys v Praze Vojanovy sady Dětské hřiště Karlův most Čimický háj Praha Hlavní nádraží Praha, Okres Hlavní město Praha

Legendy.cz - DOTAZY

Hatšepsovet 02. 08. 21 Praha Sdílet Průměrné hodnocení 5. 0 bodů. O místě Praha, okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha Parametry Vhodné pro děti Občerstvení v místě Popis místa Fotogalerie Hodnocení Patrové dětské hřiště najdete na výstavišti Holešovice u vchodu do parku Stromovka, vedle restaurace u Primasů, dříve známé jako Staročeská rychta. Hřiště nabídne dětem místo plné her a zábavy v podobném stylu, jaký mohou znát například z populárního zábavního parku Mirákulum. Hlavní hrací prvek je tvořený ze tří velkých dřevěných věží, které jsou spojené různými průlezy, můstky a podchody. Ke krajní věži je dokonce připojený desetimetrový tobogán. Je určen spíše pro školáky. Menší děti, které ve vyšších patrech ztratí odvahu, musí občas vysvobodit rodiče. Pro menší děti jsou určené menší bezpečné zkluzavky, malé pískoviště a zábavně-poučná zvířátková tabule. Hřiště je přístupné celoročeně. Veřejné toalety najdete jen 10 m od dětského hřiště. Občerstvit se můžete ve vedlejší restauraci u Primasů, nebo využít nedalekého bistra Artyčok.

Trička s krátkým rukávem, dlouhým rukávem, z bavlny nebo funkčních materiálů jsou vhodné na teplejší dny. Zimní flanelové košile s podšívkou je ideální na chladnější dny. Pracovní trička a košile by neměly chybět v žádné skříňce s oblečením. Objednejte si pracovní trička, košile on-line a získejte následující výhody: - Pracovní trička, košile vám dodáme až domů nebo připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. - Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. 00 doručíme skladové zboží již následující den (platí v pracovní dny). - I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. - Nákup v e-shopu HORNBACH je bez rizika - máte celých 28 dní na vrácení zboží. Vrácení možné i v prodejně. - Umíme doručit i rozměrné zásilky.

Kapacita je však omezená, proto doporučujeme dopravu MHD. Smí se v areálu kouřit? ANO, v areálu je kouření povoleno (jsou zde prostory, kde je výslovně zakázáno – vnitřní prostory budov, stanů, dětský koutek, apod. ). Platí děti vstupné? NE, děti a mládež do 18 let v doprovu dospělého mají vstup zdarma. Limit: 1 dospělý na maximálně 3 děti. Seniorské vstupné? ANO, senioři ve věku nad 65 let mají možnost zakoupit zlevněnou vstupenku. Má doprovodná osoba ZTP/P vstup zdarma? ANO, jedná se o doprovod tělesně postiženého a má vstup zdarma, nutnost prokázat se průkazem ZTP/P na vyžádání. (Pozor: Výstava není bezbariérová. ) Seznam nejčastějších dotazů pro vystavovatele: Kde mohu přihlásit svůj vůz nebo motocykl? Na našich webových stránkách v horním pravém rohu přes tlačítko "Přihlásit exponát". Dostanu potvrzení o registraci? ANO, pokud dokončíte krok č. 3 v přihlášce, na webové stránce jste informováni, že registrace proběhla úspěšně a následně bude odeslán email o potvrzení registrace exponátu.

  1. Kaufland dejvice otevírací doba cz
  2. Klapky na uši na spaní
  3. Elektrická pečící pánev tefal
  4. Co na klíšťata pro détient
  5. Zapomněl jsem zaplatit povinné ručení generali
  6. Rozkládací postel jysk
  7. Na točně havlíčkův brod
  8. Prodej domu česká lípa svárov
  9. Odlétá kos do teplých krajin
  10. Axa hlášení pojistné události
  11. Velká panenka 80 cm x
  12. Luxusní kožené kabelky
  13. After: tajemství bombuj cz
  14. Vodnář a váhy
  15. Vzorce rozklad na součin
  16. Lodní kontejner bydlení
  17. Jak vypocitat nemocenske davky 2022