Axa Hlášení Pojistné Události: Nová Online Aplikace Axa Zkrátila Dobu Likvidace Pojistné Události V Životním Pojištění Až O Polovinu | Časopis Bankovnictví

osmanská-říše-mapa Sunday, 7 August 2022
Abychom mohli vaši pojistnou událost vyřešit co nejrychleji a nejefektivněji, je třeba, abyste věnovali nahlášení pojistné události a následně také poskytnutí všech potřebných informací a dokladů náležitou péči. Pro lepší orientaci Vám přinášíme základní informace, jak v případě pojistné události postupovat. Pojistné události z pojištění POVINNÉ RUČENÍ oznamujte výhradně našemu smluvnímu likvidátorovi, kterým je společnost AXA assistance, tel. : 272 101 062, e-mail:. MAJETKU, ODPOVĚDNOSTI, ÚRAZOVÉHO POJIŠTĚNÍ, HAVARIJNÍHO POJIŠTĚNÍ, PŘIPOJIŠTĚNÍ K POVINNÉMU RUČENI - skla, živel, střet se zvěř, POJIŠTĚNÍ OPRAV POZÁRUČNÍ VADY MOT. VOZIDLA POJIŠTĚNÍ ZAKOUPENÉ VĚCI oznamujte neprodleně, výhradně zasláním tiskopisu oznámení pojistné události na e-mail: POJISTNÉ PLNĚNÍ Z ŽIVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ oznamujte Úseku likvidace Hasičské vzájemné pojišťovny tel. : 222 119 125 (Po-Čt: 7. 30 – 16. 15, Pá: 7. 30 – 15. 00) e-mail:.

Ti online

axa hlášení pojistné události perativa

Adresa sídla pojišťovny: Pojišťovna VZP, a. s., Lazarská 1718/3, 110 00 Praha 1 Uvedené osoby mají zároveň právo obrátit se se stížností na Českou národní banku, Na Příkopě 28, Praha 1, zelená linka 800 160 170, e-mail:.

Klientům to přináší menší časovou a administrativní zátěž. * Doba uzavření standardních pojistných událostí, u kterých jsou doloženy všechny potřebné dokumenty. Podmínkou je mimo jiné i řádná identifikace klienta, ověření rozsahu pojištění prostřednictvím údajů zadaných v online formuláři a zaslání fotokopií všech příslušných potvrzení, dokumentů a zdravotní dokumentace, potřebných k uzavření jednotlivých pojistných událostí. Datum vytvoření: 06/10/2017

Nová aplikace od AXA zjednoduší hlášení pojistných událostí v životním pojištění - Měšec.cz

V případě pojistné události z povinného ručení, je nahlášení pojistné události povinností danou zákonem. Vyplnění Záznamu o dopravní nehodě tuto povinnost nenahrazuje. Pojistné události z povinného ručení hlaste výhradně našemu smluvnímu likvidátorovi, kterým je společnost AXA ASSISTANCE: telefon: 272 101 062 e-mail: adresa: AXA ASSISTANCE, Hvězdova 1689/2a, 140 62 Praha 4 K hlášení škodné události si připravte: číslo Vaší pojistné smlouvy na vozidlo, nacionále řidiče vozidla v době vzniku škody, údaje o nehodě údaje o svém vozidle (u vozidel vždy SPZ, VIN, tovární značku a typ, rozsah škody) nezapomeňte uvést svou adresu a telefon nebo e-mail. Při osobním hlášení předejte pojišťovně "Záznam o dopravní nehodě" sepsaný s druhým účastníkem v případech, kdy nebyla nehoda šetřena Policií ČR. V ostatních případech zašlete jeho kopii následně s uvedením identifikačních znaků získaných při hlášení škody (číslo pojistné události). Po nahlášení pojistné události: bude Vám přiděleno číslo pojistné události pokud bude třeba, bude Vás kontaktovat likvidátor, aby si vyžádal potřebné doklady.

axa hlášení pojistné události
  1. Triko s dlouhým rukávem dámské
  2. Venkovní květináče ikea
  3. Axa hlášení pojistné události ti online
  4. Axa hlášení pojistné události perativa formulaře
  5. Výroba klíčů frýdek mister k
  6. Axa hlášení pojistné události ianz
  7. Axa hlášení pojistné události perativa online
  8. Totální výprodej zahradní nábytek, domky a skleníky | KASA.cz
  9. Axa hlášení pojistné události udalosti online
  10. Pozná se rakovina z odběru krve
  11. Psychické poruchy seznam cz