Sběrný Dvůr Boskovice

kolik-členů-má-poslanecká-sněmovna Sunday, 7 August 2022
  • Recovera Využití zdrojů, a.s. (Boskovice) • Firmy.cz
  • Světová válka z online poker
  • Sběrný dvůr chtějí ještě letos

4. –31. 10. ) Pondělí a středa 8–12 hod. 13–17 hod. Úterý, čtvrtek a pátek 8–12 hod. 13–14 hod. Sobota 8–12 hod. Zimní období (od 1. 11. 3. ) Pondělí až pátek SDO je určen pro: občany s trvalým pobytem v Letovicích a místních částech města Letovice majitele rekreačních objektů v Letovicích a místních částech města Letovice občanům okolních obcí, pokud dotčená obec uzavře s provozovatelem SDO smlouvu SD Letovice Městečko Trnávka Kde najdete sběrný dvůr: Městečko Trnávka 205 Odpovědná osoba: Martin Brauner | +420 725 525 602 Pondělí 13:00-16:00 hod. Čtvrtek 13:00-16:00 hod. Sobota 9:00-12:00 hod. SD Městečko Trnávka Protivanov Kde najdete sběrný dvůr: ulice Boskovická mezi areály firmy VPO a SÚS Telefonní spojení: +420 724 860 447 středa 16:30 – 18:30 hod. sobota 09:00 – 12:00 hod. Poslední vstup je 15 minut před ukončením provozní doby sběrného dvora. Uložení odpadů je po prokázání trvalého bydliště na území obcí Protivanov, Malé Hradisko, Buková, Niva a případně jiných smluvně zavázaných obcí pro domácnosti zdarma, právnické a podnikající fyzické osoby uhradí poplatek za uložení dle druhu odpadu a platného ceníku.

Rozsah a způsob použití: Používá se ke hnojení při zřizování zelených ploch, při výsadbě zeleně, při zakládání zahradnických a ovocnářských pěstebních ploch i zahrádek. Dále se používá pro zlepšení vlastností půd polí, zahrádek i pařenišť a skleníků, při výsadbě stromů i okrasných dřevin (kromě kyselomilných). Doporučené dávkování: Při hnojení půd se používá dávka 30–50 tun na hektar (3–5 kg na m2) jednou za tři roky. Aplikuje se zpravidla na podzim, bezprostředně po aplikaci je nutné kompost zapravit do půdy. ZAHRADNICKÝ SUBSTRÁT ŠEDÝ DRAK - je homogenizovaná směs kompostu a minerálního materiálu charakteru skrývkové nebo výkopové zeminy, případně jiných dalších vhodných surovin. Rozsah a způsob použití: Šedý drak, zahradnický substrát je určen k sadovým a parkovým úpravám. Využívá se zejména při realizaci a úpravě zahrad, pěstebních záhonů, zelených ploch, k terénním úpravám v rámci stavební činnosti a k rekultivaci průmyslovou činností zatížených lokalit jako jsou např. areály skládek, průmyslové areály.

Kovošrot Hensl s.r.o., Sběr, svoz, odpad, Boskovice, likvidace aut, Výkup autovrak, kabel, kovošrot

Město Morkovice-Slížany dokončilo v roce 2012 opravy objektu Sběrného dvora Morkovice-Slížany na adrese Uhřická 396. Sběrný dvůr slouží k odkládání nejrůznějších druhů komunálního odpadu nejen občanům města, ale i obyvatelům mikroregionu Morkovsko – tedy občanům z obcí Dřínov, Hoštice, Kunkovice, Litenčice, Nítkovice, Pačlavice, Počenice-Tetětice, Prasklice, Uhřice a Věžky. Sběrné dvory se v současnosti stávají běžnou součástí systému odpadového hospodářství mnoha obcí. Jedná se o místa, která splňují všechny technické a legislativní náležitosti pro krátkodobé skladování a shromažďování jednotlivých složek komunálního odpadu. Ve sběrném dvoře je možné odevzdat i takové odpady, které se např. nevejdou do běžných popelnic či kontejnerů, anebo se dokonce pro svou chemickou povahu či složení (jde o tzv. nebezpečné odpady) do těchto sběrných nádob odhazovat vůbec nesmí. Každý sběrný dvůr má svého správce a vyškolené pracovníky, kteří příchozím původcům odpadu poradí a pomohou s jeho roztříděním a správným uložením do jednotlivých kontejnerů či nádob.

Naši společnost oslovili občané města Mikulova, s tím, že by rádi využili služby mytí a dezinfekce svých odpadních nádob. Město Mikulov v tomto roce tuto službu prozatím využije pro účely mytí a dezinfekce pouze veřejných kontejnerů. Občané by tak tuto službu mohli využít individuálně, kdy by si nechali umýt své odpadní nádoby na vlastní náklady. Pokusili jsme se tedy vyjít vstříc poptávce občanů na mytí a dezinfekci jejich popelnic a naplánovali jsme termíny a místa pro možnost využití této služby. Z naší strany to bude tzv. pilotní nabídka takové služby přímo pro občany v určených ulicích města Mikulova a uvidíme, zda této služby občané využijí. Podle zájmu občanů pak můžeme naplánovat další ulice města Mikulova dle svozových kalendářů tak, aby si mohli občané nechat umýt co největší množství nádob na jednotlivé odpady. Mycí vůz pro umytí popelnic bude přistaven v následující termíny na níže uvedených stanovištích: 9. 5. 2022 12:00 – 12:45 ul. Hraničářů 9. 2022 13:00 – 13:45 ul. Lidická 10.

Substrát je určen jako povrchová matrice při výsadbě zeleně a pro zakládání vegetační vrstvy pro trávníky a pro pěstování rostlin. Po aplikaci zahradnického substrátu je nutné vrstvu rovnoměrně rozhrnout na celou plochu. Na sběrném dvoře překladiště Doubravy můžete zakoupit tyto produkty: ORGANICKÉ HNOJIVO ČERNÝ DRAK, kompost 655 Kč/t ZAHRADNICKÝ SUBSTRÁT ŠEDÝ DRAK 655 Kč/t MULČOVACÍ KŮRA 3 207 Kč/t