Zahradní Traktor Husqvarna

pléd-přes-ramena Sunday, 7 August 2022

Zboží - Tisíce obchodů na jednom místě

  1. Zahradní traktor TC 238T Husqvarna
  2. TC 238T Zahradní traktor Husqvarna AGRO CENTRUM
  3. Tc 138
  4. Zahradní traktor Husqvarna TC 238T | Motohobby
  5. Zahradní traktory - zahradní traktory a ridery - HUSQVARNA - Výrobci - Sekacky-pily.cz
  6. Cth 190

Zahradní traktor TC 238T Husqvarna

zahradní traktor husqvarna

TC 238T Zahradní traktor Husqvarna AGRO CENTRUM

Detailní popis produktu Traktor Husqvarna TC 238T je vysoce výkonný a navržený pro použití v zahradách o střední až velké velikosti. Součástí traktoru je integrovaný sběrný koš o objemu 320 l, pedálové ovládání, hydrostatická převodovka a pohon s nízkými vibracemi, nastavitelné sedadlo s šířkou 38 cm a ergonomický volant. Jako příslušenství je k dispozici mulčovací ucpávka BioClip® s ovládáním ze sedadla obsluhy. Posuvné sedadlo Nastavitelné při sezení; sedadlo se pohybuje dopředu a nahoru nebo dozadu a dolů. Vyztužené žací ústrojí Lisované žací ústrojí je vyztuženo kvalitní plochou ocelí pro zvýšení pevnosti a trvanlivosti na přední hraně a straně obložení. Ocelová kapota Kapota v pevné ocelové konstrukci zaručuje trvanlivost barvy ve srovnání s plastovým provedením. Velký volant Velký volant pro menší námahu při řízení a plynulejší provoz Počítadlo provozních hodin se servisními intervaly Signalizuje, když je čas provést servis vaší sekačky. Technické parametry Výrobce motoru Briggs & Stratton Typ motoru Intek Objem válce 656 cm 3 Výkon motoru 11.

Tc 138

zahradní traktor husqvarna tc 138

Zahradní traktor Husqvarna TC 238T | Motohobby

Zařazeno v kategorii: 1) Výrobci > HUSQVARNA > motorové pily > elektrické 2) Kategorie > Pily > elektrické pily vertikutátor, provzdušňovač STIHL RLE 240 Výrobce: STIHL, Dostupnost: Skladem Elektrický provzdušňovač STIHL RLE 240 je vhodný pro menší zahrady. Elektrický motor zajišťuje dokonale tichý provoz, žádoucí v obytných zónách v okolí domů. Odstraněním mechů a plevelů se do půdy dostává vzduch, potřebné světlo a trávník tím výrazně lépe přijímá živiny, které napomáhají udržet dostatečnou hustotu a sytou zelenou barvu vašeho travního porostu. Klíčové vlastnosti ve... Zařazeno v kategorii: 1) Výrobci > STIHL > vertikutátory 2) Kategorie > Vertikutátory > elektrické vertikutátory 3) Akce > STIHL > jarní akce Zahradní traktor od společnosti HUSQVARNA vám umožní rychle posekat trávník s prvotřídním výsledkem při použití takového systému sečení, který nejlépe vyhovuje vašemu trávníku - sečení do koše, mulčování nebo boční výhoz posečené trávy. Díky ergonomické konstrukci zahradních traktorů Husqvarna je velmi snadné nastupování a ovládání traktoru.

Zahradní traktory - zahradní traktory a ridery - HUSQVARNA - Výrobci - Sekacky-pily.cz

Detailní popis produktu Specifikace motoru Motor / model motoru Husqvarna Series Výrobce motoru Husqvarna Zdvihový objem válce 452 cm³ Přednastavené otáčky, ot. / min 2600 ot. /min Čistý výkon při přednastavených otáčkách, kW 8. 9 kW Typ mazání motoru Tlakové s olejovým filtrem Chlazení motoru Vzduchem Objem palivové nádrže, litry 5. 7 l Rychle vpřed, min-max 0 km/h-6. 7 Rychle vzad, min-max 0 km/h-3. 5 Emise výfukových plynů (CO2 EU V) 794.

Cth 190

  • Buřty na černém prive.com
  • Lupenka biologická léčba
  • Airbrush akrylové barvy
  • Zahradní traktor Husqvarna TC 238T + VOZÍK v hodnotě 4490 Kč ZDARMA nebo RADLICE v hodnotě 3490 Kč ZDARMA, FINANCOVÁNÍ, PROTIÚČET - Traktory Kolín | nejlevnejsitraktory.cz
  • Puberťačka před důchodem: Vítejte na mém blogu Ali přítel nejvěrnější - převážně nevážně

Záhradní a lesní technika HUSQVARNA Zahradní traktory Zahradní traktor Husqvarna TC 238T Zpět Kód zboží: 0960510190 Výrobce: HUSQVARNA Dostupnost: Na objednání Naše cena: 94 999 Kč s DPH Popis VÝROBEK TC 238T NELZE POSÍLAT POŠTOU, POUZE OSOBNÍ ODBĚR PO ZAŠKOLENÍ NA NAŠÍ PROVOZOVNĚ, PŘÍPADNĚ PO DOMLUVĚ PŘIVEZEME. Husqvarna TC 238T je výkonný traktor navržený pro použití v zahradách střední až velké velikosti. Je vybaven integrovaným 320 l sběrným košem, pedálovým ovládáním, hydrostatickou převodovkou a pohonem s nízkými vibracemi, nastavitelným sedadlem s šířkou 38 cm a ergonomickým volantem. Mulčovací ucpávka BioClip® s ovládáním ze sedadla obsluhy je dispozici jako příslušenství.. Výrobce motoru: Briggs & Stratton Pojezd: Ovládáný pedálem Typ převodu / náhonu: Hydrostatický.. CHARAKTERISTICKÉ VLASTNOSTI Chcete se více dozvědět o našem výrobku? Seznamte se s jeho konstrukčními prvky a vlastnostmi: Posuvné sedadlo Nastavitelné při sezení; sedadlo se pohybuje dopředu a nahoru nebo dozadu a dolů.

Popis Zahradní traktor TC 238T od výrobce Husqvarna je vybaven motorem Briggs & Stratton o výkonu až 11, 1 kW a šířkou záběru 97 cm. Objem sběrného koše 320 litrů. Výška sečení 38 - 102 mm. Ideální pro středně velkou zahradu. Velice kompaktní design a konstrukce. Podobné produkty 328 Doprava zdarma 324 306 Motor Briggs & Stratton Počet válců 2 Šířka sečení 97 cm Výška sečení 38 - 102 mm Objem koše 320 l Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Společnost Husqvarna nabízí opravdu hodně výrobků pro práci v lese nebo na zahradě. Zahradní traktory, sekačky nebo řetězové pily.

Je vybaven integrovaným 320 l sběrným košem, pedálovým ovládáním, hydrostatickou převodovkou a pohonem s nízkými vibracemi, luxusním sedadlem s šířkou 38 cm, měkkým věncem volantu a LED světly. Mulčovací ucpávka BioClip® je k dispozici jako příslušenství. Klíčové vlast... Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace