Vodotěsné Chytré Hodinky | Chytré Vodotěsné Hodinky Gowatch™ - Guavashop.Cz

akční-letenky-do-lisabonu Sunday, 7 August 2022

Hodinky jsou ve slevě z důvodu porušení ochranných přelepů. Potřebujete mít neustálý přehled o tom, kde se vaše ratolest nachází? Potřebujete mít jistotu, že jí nehrozí žádné nebezpečí? Pak svému dítku pořiďte chytré hodinky Helmer, které jsou vybavené GPS lokátorem. Hodinky disponují barevným dotykovým displejem, díky kterému je ovládání neuvěřitelně pohodlné a jednoduché. Hodinky disponují vodotěsností IP67. Fungování hodinek: Přístroj využívá signálu GSM/GPRS sítí a GPS satelitů. Zařízení umožňuje sledování a lokalizaci dětí s určením přesné polohy pomocí GPS a následném zaslání informací a přesných souřadnic do mobilní aplikace (poziční přesnost je plus mínus 10 metrů). SIM karta (není součástí balení): Pro zajištění bezproblémové funkčnosti hodinek se doporučuje využít SIM karty (ve velikosti micro SIM), která umí odesílat SMS + datový tarif. Maximální spotřeba dat je u hodinek spočítána na 25 MB/měsíc. Instalace SIM karty je velice jednoduchá. Stačí zasunout micro SIM kartu do slotu pod voděodolnou gumovou krytkou.

Chytré dotykové vodotěsné hodinky s GPS lokátorem LK 704 modré | Hodinky.cz

Jsem s nákupem velice spokojená. Tonda 13. 06. 2021 Koupil jsem si tyto hodinky a mají všechny funkce, které bych u chytrých hodinek očekával. Používám je už nějakou dobu a líbí se mi. B. S. 10. 2021 Kvalita překonala očekávání a dodání bylo expresní!? N. B. 19. 04. 2021 WOW, tohle je opravdu expresní doručení! Objednala jsem si tento produkt před 2 dny a už je tady! Díky! T. Š. 16. 09. 2021 Skvělý výrobek! B. G. 05. 2021 Z tohoto výrobku jsem úplně nadšený! M. D. 21. 2021 Šokovalo mě, jak rychle přišel B. B. 09. 07. 2021 Určitě to není moje poslední objednávka u vás. Opravdu perfektní! G. R. 24. 2021 Skvělá kvalita M. K. 17. 02. 2021 Samé skvělé věci, klobouček. D. V. 01. 2021 Rychlé dodání, dobrá kvalita, z mého pohledu vše ok. V. V. Prodejce reaguje úžasně rychle. A dodání do několika dnů:) VLASTNOSTI: Produkt: Chytré vodotěsné hodinky se systémem Android Voděodolnost: Standard IP67 Baterie: 200 mAh Materiál: slitina a silikon Funkce: sledování srdečního tepu, monitorování kyslíku v krvi a krevního tlaku, sledování spánku, sledování sportovních aktivit, připomínání zpráv.
Zboží - Tisíce obchodů na jednom místě
vodotěsné chytré hodinky

Chytre vodotesne hodinky levně | Blesk zboží

Pomocí jednoduchého poklepání tak můžete ovládat například vaši hudbu... NOERDEN chytré hodinky LIFE2 Navy NOERDEN chytré hodinky LIFE2 Blue NOERDEN chytré hodinky LIFE2 Black NOERDEN chytré hodinky LIFE2 White NOERDEN chytré hodinky MATE2 Navy Noerden MATE2 Hybridní chytré hodinky s minimalistickým designem jsou vybavené řadou chytrých funkcí. Pouzdro z nerezové oceli, safírové sklíčko a silikonový řemínek zajistí potřebnou odolnost i p... NOERDEN chytré hodinky MATE2+ Khaki Noerden MATE2+ Hybridní chytré hodinky v luxusním provedení s řadou chytrých funkcí. Pouzdro z nerezové oceli a safírové sklíčko zajistí potřebnou odolnost. Řemínek je vyroben z nylonu a pro maxim... NOERDEN chytré hodinky LIFE2+ Grey Noerden LIFE2+ Elegantní hybridní hodinky, vybavené řadou chytrých funkcí, disponují dotykovým safírovým sklíčkem a kovovým řemínkem. Pomocí jednoduchého poklepání tak můžete ovládat například vaš... NOERDEN chytré hodinky LIFE2+ Black Chytré hodinky Amazfit Neo - oranžový Úhlopříčka displeje (palce): 1, 2 Ovládání: Tlačítkové Tvar ciferníku: Hranatý Typ displeje: černobílý Operační systém: Vlastní OS Kompatibilní operační systémy: Android; iOS Menu v češtině: ANO Funk...

Chytré hodinky vodotěsné

  1. Psí útulek Chrudim
  2. Integrální helma FOX RAMPAGE | TopCyklo.cz
  3. Bedna s naradim
  4. Čínská restaurace kolín
  5. Hodinky hilfiger dámské
  6. Chytré vodotěsné hodinky GoWatch™ - Bellestore.cz - dopřejte si něco nového
MONITOROVÁNÍ KREVNÍHO TLAKU, SRDEČNÍHO TEPU A KYSLÍKU V KRVI Nyní si můžete kdykoli zkontrolovat krevní tlak, srdeční tep a hladinu kyslíku v krvi. HODINKY MOHOU BÝT S VÁMI I PŘI PLAVÁNÍ Hodinky mají vodotěsný standard I67, mohou být až půl hodiny v metrové hloubce. ZAZNAMENÁVEJTE SVŮJ POHYB PO CELOU DOBU Během cvičení zaznamenává vaše kroky a počítá spotřebu kalorií. OSM RŮZNÝCH SPORTOVNÍCH REŽIMŮ Nyní můžete zaznamenávat svá cvičení, ať už chodíte, jezdíte na kole, běháte nebo provozujete jiné sporty. FOTOGRAFOVÁNÍ NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Propojte chytré hodinky s telefonem a pořizujte fotografie na dálku pomocí hodinek GoWatch™. SESTAVTE SI TRÉNINKOVÝ PLÁN, KTERÝ VÁM BUDE NEJLÉPE VYHOVOVAT Díky datovým výpočtům analyzujte svůj trénink každý den. VAŠE OSOBNÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ Katka 15. 05. 2021 Hodinky jsou fantastické. Jsem z nich nadšená. Děkuji! Radana 16. 08. 2021 Za tuto cenu jsou to naprosto úžasné hodinky. Mohu si přečíst všechny zprávy, aniž bych musela vytahovat telefon, což je skvělé při práci.

OBSAH BALENÍ: 1x Vodotěsné chytré hodinky se systémem Android GoWatch™ Návod v PDF a video Vaše zásilka je doručována doručovací službou Zásilkovna působící v rámci služby Packeta, bez ohledu na způsob platby. Když váš balíček připravíme a předáme ho doručovací službě, obdržíte e-mailové oznámení a číslo Packeta zásilky pro její sledování. V den doručení do místa vyzvednutí obdržíte další e-mail od společnosti Packeta (s informacemi o adrese, otevírací době a délce skladování). Společnost Packeta Vám pošle další e-mail s notifikací o posledním dni skladování a s pokyny, jak si můžete prodloužit dobu skladování. Vaši zásilku můžete sledovat využitím online aplikace. Aplikace je k dispozici ke stažení na následujících odkazech: Google Play: App Store: Můžete zaplatit v hotovosti nebo kartou.

Když váš balíček připravíme a předáme ho doručovací službě, obdržíte e-mailové oznámení a číslo Packeta zásilky pro její sledování. V den doručení do místa vyzvednutí obdržíte další e-mail od společnosti Packeta (s informacemi o adrese, otevírací době a délce skladování). Společnost Packeta Vám pošle další e-mail s notifikací o posledním dni skladování a s pokyny, jak si můžete prodloužit dobu skladování. Při volbě standardního doručení činí poplatek za doručení 79 Kč a zboží je doručeno do 4-5 pracovních dnů. Při volbě standardního doručení je poplatek za doručení 99 Kč a zboží je doručeno do 2-3 pracovních dnů. Vaši zásilku můžete sledovat využitím online aplikace. Aplikace je k dispozici ke stažení na následujících odkazech: Google Play: App Store: Můžete zaplatit v hotovosti nebo kartou.