Vyprávěj 4 Řada: Vyprávěj 4. Řada (Reedice) - 8 Dvd - Megaknihy.Cz

yvetta-simonová-syn Sunday, 7 August 2022

Sametová revoluce zásadně změní život všem postavám oblíbeného seriálu. Do té doby ale můžete s rodinou Dvořákových, jejich příbuznými a přáteli prožít dovolenou v Jugoslávii, volbu MISS ČSSR nebo koncert Rolling Stones, protože čtvrtá řada se zastaví až na konci 80. let, přímo na prahu nové svobodné doby. V bonusové řadě OSUDY je pozornost zaměřena na postavy, na které se zatím moc nedostalo. Dvořákovi tak ustupují do pozadí a hlavní roli přebírají Matěj, Iveta, Hynek a další "nenápadní hrdinové" s nejasnými osudy. DVD 1: 1. Shledání / 2. Miss / 3. Jugoslávie / 4. Několik vět // DVD 2: 5. Jakešův projev / 6. Praha plná trabantů / 7. 17. listopad 1989 DVD 3: 8. Sametová revoluce / 9. Občanské fórum / 10. Havel na Hrad! // DVD 4: 11. Annonce / 12. Politika, kam se podíváš… / 13. Sbohem, babičko / DVD 5: 14. The Rolling Stones / 15. Civilka / 16. Skořápkáři / BONUSOVÁ ŘADA OSUDY DVD 6: 1. Proč byl Matěj estébák? / 2. Proč je Iveta taková? / 3. Žijí Markovi rodiče? // DVD 7: 4. Mikulášova Hilda / 5.

  • Bolest žaludku po cvičení? To je důvod / Informace o zdraví | Lékařské tipy a užitečné zdravotní informace.
  • Vyprávěj 4 radar status message
  • Vyprávěj 3 řada
  • Jak pěstovat rajčata za oknem domu

Ta na škole nakonec zůstane. Lucie se obává těhotenství a Honza neví, jestli má vstoupit do politiky. Iveta organizuje zájezd do Vídně, babi se těší na Hildu, Mikuláš přijede na Vánoce… (Česká televize) První demonstrace na Letné (1989) Honza s Lucií mají také plné ruce práce, i když každý posvém. Ve vztahu prožívají krizi. Babi se od Bohunky dovídá, že František leží v nemocnici. Josef nemá stání. Vyráží za bývalými kolegy podpořit protestní shromáždění zaměstnanců Československé televize. Mária přijíždí ze Slovenska za rodinou do Prahy. Eva a Karel vstupují do OF… (Česká televize) Tak na svobodu! (1989) Z demonstrace 17. listopadu 1989 na Národní třídě si Honza s Lucií kromě modřin, otřesu mozku a následně několika stehů, odnášejí pocit bezmoci, vzteku a hlavně strachu o své kamarády Vojtu a Zdeňka. Ti byli naloženi do antonu a odvezeni pryč. Mezi lidmi se začala šířit zpráva o údajné smrti studenta, který měl být ubit bezpečnostními složkami. V Realistickém divadle je zahájena týdenní stávka na podporu studentů.

vyprávěj 3 řada

Vyprávěj 4 radars automatiques

Tondova rodina se stěhuje do nového bytu. Majda by ráda odjela jako au pair do Anglie, Zuzka je ale neoblomná… (Česká televize) První svobodné volby (1990) Babi s Honzou a Lucií přijíždí na chalupu, těší se na první svobodné volby. Věra přijede navštívit Janu a Ivetu do Pardubic. Veronika je na Staromáku, když v tom vybuchne nálož. Honza netuší, co má dělat, když má najednou dvě ženské! … (Česká televize) Překvapení (1990) Jarda s Felixem zakládají firmu a jejich kolega Pavel jim na to přijde. Lucie se vrací z Itálie a chce se vrátit k Honzovi, ale netuší, že Honza má jinou. Babi je pozvaná na zahájení voleb. Tonda začne pracovat v nakladatelství s Oldou a Markem… (Česká televize) Konečně na svobodě! (1990) Tonda je propuštěn z vězení. Poznává novou dobu. Karel s kolegy propadnou raným plodům svobody – erotice. Eva má podezření, že Karel chodí na zálety. Zuzka učí na základce a stane se třídní díky novému řediteli Zemanovi. To se nelíbí Zuzanině ambiciózní kolegyni Olze. Lucii osloví neznámý muž, nabídne jí práci modelky v Itálii… (Česká televize) Vánoce (1989) Zuzka začíná učit a je nešťastná, že chtějí vyhodit Libuši.