Mudr Černý Orl, Orl I (Ušní, Nosní, Krční) - Poliklinika Prahy 7

osmanská-říše-mapa Sunday, 7 August 2022

MUDr. Marie Černá, ORL - ušní, nosní, krční | Kontakt, ordinační hodiny, profil lékaře 👨‍⚕️ Informace o ambulanci: Bezbarierový přístup Parkování Jak se k nám dostanete: Hromadná doprava (MHD): metro linka B - stanice Nové Butovice zastávka Poliklinika Lípa - Autobus číslo: 168 Poliklinika se nachází v blízkosti objektů Galerie Butovice, Hůrka, Nové Butovice a ulic Jeremiášova, Bucharova, Radlická Jste lékař? Vyzkoušejte zdarma » 725 pacientů navštívilo profil lékaře za uplynulý měsíc. Upozorněte Vašeho lékaře o možnosti využívání služby rezervací termínů online.

Paris

Nabízíme příparavu k atestaci pod odborným vedením zkušeného školitele, základní mzdu 40. 000, - Kč, další odměny, příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené. Nástup možný okamžitě nebo dle dohody. Kontakt MUDr. Pilečková – tel. 602 478 383, Mgr. Pileček – tel. 606-793-232, nebo Mgr. Janeš – tel. 703-667-058. E-mail pileckova(zavináč)ocst(tečka)cz. Publikovat do 30. 6. 2022 Nabízíme odborným lékařům i praktikům soukromé podnikání v nové ordinaci na Valašsku v oblasti Bílých Karpat ve Zlínském kraji ve velmi krásné přírodě. Jedná se o nový komplex, kde se nachází zdravotnické zařízení, ordinace, lékárna, WELNES komplex v centru Masarykovo náměstí 1057, Valašských Klobouk. K dispozic poskytneme služební byt. tel. 603236413, frantisek(tečka)saba(zavináč)atlas(tečka)cz Publikovat do 31. 5. 2022 Město Zruč nad Sázavou hledá stomatologa Město se nachází v atraktivní lokalitě středního Posázaví s velmi dobrou dostupností po D1 do Prahy. Zájemci nabízíme byt (3+1), prostory na ordinaci a finanční dotaci na její úpravy a moderní vybavení.

  1. Mudr černý orlando
  2. Detske schůdky na zachod 4
  3. MUDr. Lubomír Černý - ORL ordinace Ušní, nosní, krční Praha
  4. Kombinéza do deště v čr
  5. Mudr černý orl paris
  6. Zš planá nad lužnicí

HV Medical s. r. o., ORL ambulance pro děti a dospělé Nám. 28. dubna 2 Brno 635 00 Česká republika 546 215 713 1. patro Obchodního střediska Javor Brno - Bystrc Dopravní spojení: Tram č. 1, č. 3 a č. 11 - zastávka Zoologická zahrada Autobus č. 50 a 52 - zastávka Zoologická zahrada Trolejbus č. 30 - zastávka Odbojářská Kontaktujte nás Jméno E-mail* Telefon Vaše zpráva*

ORL ambulance - MUDr. Jana Černá | POLIKLINIKA AGEL

Server abecedalékařů vám přináší kompletní katalog lékařů v České republice. Informace, kontakt (opravit informace o lékaři) Specializace: ORL - ušní, nosní, krční Město: Praha 4 Ulice: Svatoslavova 27 Celá adresa: Svatoslavova 27, Praha 4 14000 Telefon: 241741676 Komentáře - hodnocení lékaře Jste to Vy? Výhodná nabídka pro lékaře. K tomuto lékaři zatím nikdo nepřidal svůj názor. Buďte první! Napište ho zde, není potřeba žádná registrace. Váš komentář se zobrazí ihned všem ostatním uživatelům, kteří Vám budou velmi vděčni. Pomozte mnoha dalším uživatelům, jistě se odvděčí komentováním dalších lékařů. Vhodné odkazy Další lékaři - ORL - ušní, nosní, krční Praha 4

Primář oddělení: MUDr. Petr Jirák Zástupce primáře: MUDr. Petr Janoušek Vrchní sestra: Bc. Martina Berková Staniční sestra lůžkového odd. : Mgr. Gabriela Machová Úseková sestra ORL sál: Barbora Pernicová DiS. Personál běžně hovoří v několika světových jazycích - zejména anglicky, německy a rusky. Lékaři na plný úvazek: MUDr. Martin Černý MUDr. Olga Ihnaťuk MUDr. Petr Janoušek MUDr. Petr Jirák MUDr. Tomáš Kuderjavý MUDr. Alžběta Voráčková as. MUDr. Jindřich Lukáš, CSc. Jan Štěpánek MUDr. Lukáš Mikyna Lékaři na zkrácený úvazek: MUDr. Petr Kocum MUDr. Joseph Traboulsi MUDr. Jan Vopálenský Počet sester celkem: 24 ambulantních 8 lůžkových 11 sálových 4 Oddělení otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku Nemocnice Na Homolce Roentgenova 2 150 30 Praha 5 Upozornění: telefonicky neposkytujeme informace o pacientech!! !

mudr černý orl chrudim

Mudr. Lubomír Černý, Otorinolaryngologie - Najdidoktora.cz

Jsou velmi vstřícní, chápající, profesionální. A 18. prosince 2019 Pan doktor je úžasný! Chodíme k němu celá rodinka (dětem budou 2 a 4 roky) a vždy je milý, přátelský, komunikativní, vstřícný, profesionální. A děti při čekání přijdou na jiné myšlenky v herničce, která je součástí čekárny a na závěr si z ordinace vždy odnáší nějakou malou hračku či pozornost. Pan doktor i sestřička jsou fakt boží, neměnili bychom! 17. září 2018 Pan doktor i sestřička jsou opravdu velice milí a vstřícní a úžasně to umí s dětmi. Se synem jsme přišli s nekomplikovaným onemocněním, ale vyšetření bylo dostatečné a léky odpovídající a vyhovující. Není nic, co bych mohla zpochybňovat nebo negativně hodnotit. Až na nemožnost objednávání na čas, ale v tomto případě je to maličkost. Čekárna je mj. skvěle vybavená pro děti, takže můj dojem je naprosto bez výhrad. K 11. července 2018 Umístění: Otorinolaryngologie • Kontrola po navsteve ambulance ORL Pana doktora jsme dnes navstivili poprve s 8 mesicnim synem. Pan doktor je neuveritelne mily a laskavy, s detmi to opravdu umi.

mudr černý orl jan

Ordinace stomatologie a ortodoncie je od 1. 1. 2022 nabízena zájemci k pŕevzetí pro podnikání (cena dohodou). K dispozici: smlouvy se vśemi zdravotními pojiśťovnami a kartotéka pacientů Adresa: Poliklinika Olšanská 7, Praha 3, 4. patro a ve tŕe k dispozici sklad 7, 5 m2. Kontakt: 732 384 711, email: ordinace(zavináč)karabina(tečka)cz Publikovat do 31. 12. 2022 Do dobře zavedené praxe v oboru praktický lékař pro děti a dorost Mladá Boleslav hledám lékaře na částečnou výpomoc, alespoň jeden den v týdnu. Nástup možný ihned. Kontakt:, tel. :326 - 325 - 552 Publikovat do 15. 10. 2022 Prodám dobře zavedenou praxi, s. r. o. v oboru stomatologie ve Zlíně Kontakt dvorakova(tečka)sylva(zavináč) Hledám lékaře do dobře zavedené praxe v Praze 4 – Modřany, v oboru praktický lékař pro děti a dorost na částečný úvazek. Jednání dohodou. Email: rejova(zavináč)seznam(tečka)cz Do naší zavedené oční ambulance ve Strakonicích (s možnou působností i v dalších našich ambulancích ve Vodňanech a Vimperku) hledáme očního lékaře bez atestace, 1, 0 úvazku.

Jan Mejzlík, Ph. D. Dětská ORL Sokolská 581, Nový Hradec Králové, Hradec Králové A 1113 dalších doktorů

Popis činnosti Ordinace odborného lékaře ušního, nosního a krčního nabízí preventivní vyšetření a komplexní ošetření a následnou léčebnou péči. Nastřelování náušnic. Služby ORL ušní, nosní, krční nastřelování náušnic Kontakty Telefony Emaily Hodnocení Ordinační doba, délka čekání 82 85 od Anonym, 11. 10. 2017 18:08 Tak jak již píší předchozí pacienti pan doktor i sestřička jsou naladěni na příjemnou notu, což již samo o sobě léčí, pan doktor je odborník na svém místě. Doporučuji všem! 100 od Anonym, 28. 08. 2017 06:45 Pan doktor výborný člověk a vynikající odborník. 95 od Anonym, 25. 05. 2017 14:58 Pan doktor i sestřička působí sami o sobě léčivě. Jsou to velmi milí a pozitivní lidé. Pan doktor pracuje s lehkostí, samozřejmostí a jistotou. Je to odborník na svém místě. Doporučuji vřele. Nejbližší podobné firmy