Úhoři Mají Nabito Csfd: Úhoři Mají Nabito - Tržby A Návštěvnost | Kinomaniak

olejové-barvy-na-plátno Sunday, 7 August 2022

Na které herce se můžete těšit od září? A kde je najdete? Konec letních prázdnin se blíží a my Vám přinášíme herecké novinky, na které se můžete od září těšit. Eva Leimbergerová Od září se můžete na Evu pravidelně těšit v divadle ABC v úchvatném představení Tančírna 1918-2018. Daniel Tůma 4. října jde do kin nový český film Toman, kde si Daniel zahraje po boku Jiřího Macháčka. Patrik Holubář Na konci srpna Patrik skončil natáčení celovečerní černé komedie Úhoři mají nabito, která půjde do kin v únoru 2019. Patrik ztvární jednu z hlavních rolí. V září se objeví na natáčení jedné epizody z nové řady seriálu Rapl2, který Česká televize uvede v lednu 2019. Tereza Hofová 27. září jde do kin nový český film Domestik, který byl v hlavní soutěži Karlovarského filmového festivalu, a kde Tereza ztvární hlavní roli. Od 2. září TV NOVA uvede novou sérii Dáma a Král s Terezou v hlavní roli. Matěj Hádek 20. září jde do kin film Po čem muži touží, kde si Matěj zahraje po boku Anny Polívkové. Stejně jako Patrik na konci srpna skončil natáčení celovečerní černé komedie Úhoři mají nabito, která půjde do kin v únoru 2019.

Anna Kameníková – Wikipedie

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám, prosím, vědět prostřednictvím kontaktního formuláře. Děkujeme!

Režie: Tomáš Hodan Scénář: Tomáš Hodan Kamera: Jan Baset Střítežský Hudba: Jakub Kudláč Hrají: Kryštof Hádek, Judit Bárdos, Marek Adamczyk, Oldřich Kaiser, Vladimír Pokorný, Vladimír Javorský, Jan Hájek, Jaroslav Plesl, Jan Nedbal … a další. Zdroj: Trailer … Fotogalerie … Na film Poslední závod je možné se podívat online … Na film … Poslední závod … se můžeš podívat online například na webu: Pokud zde pohádka ještě není, počkej a ona zde bude po čase přidána. Další upoutávky na film … Plakát … Další upoutávky k filmu … Z natáčení … Další filmy: – POHÁDKA: Princezna zakletá v čase (CZ, fantasy) 2020 – online – FILM: Úhoři mají nabito (CZ, komedie, drama, krimi) 2019 – online – FILM: Chlap na střídačku (CZ, komedie) 2020- online

Vytvořeno: 26. 1. 2019 Poslední aktualizace: 26. 2019 15:21

Nejenže bez znalosti synopse dlouho není jasné, co se děje a proč, ale jednotlivé scény do sebe i velice těžce zapadají. Michálek sice režii zvládá po formální stránce, ale řemeslo utápí ve filmu o ničem. Na komedii je zvláštní že zcela postrádá humor. Škoda peněz. Z hlavních herců jako jediný ve filmu nepije pivo Oldřich Kaiser, který v roce 2012 podstoupil protialkoholní léčbu a ve filmu místo piva pije vodu. ( TomasSlach) Film Úhoři mají nabito se točil celkem 21 dnů. Vše se natáčelo v reálech v Sušici a okolí, jenom dlouhé noční dialogy v autě se točily v jedné výrobní hale, kde si štáb vytvořil "divoký ateliér" a členové techniky klasicky třásli autem a mávalo se kolem stromky. Scény podzemního tunelu, jimiž hrdinové projdou do kina, se natáčely v bývalém zlatonosném dole Kristýna v Kašperských horách. Ve štole Kristýna se od šedesátých let nachází seismologická stanice, která je součástí mezinárodní sítě a díky nízké úrovni přítomného rušení patří k nejcitlivějším seismickým stanicím na světě.

  1. Úhoři mají nabito (2019) | ČSFD.cz
  2. De minimis význam 4
  3. Sklokeramická varná deska aeg c
  4. Úhoři mají nabito (2019) - Warez Fórum WAR4ALL
  5. Program_filmy - Úhoři mají nabito - Kino Heřmanův Městec
  6. Kufr na kolečkách střední olx
  7. Golden Apple Cinema - Multikino Zlín - Úhoři mají nabito
  8. Odpadové trubky pvc adhesive

Program_filmy - Úhoři mají nabito - Kino Heřmanův Městec

Termíny Momentálně nejsou naplánované žádné termíny. Vstupenky je možné vyzvednout či zakoupit na pobočkách Infocentra Karlovy Vary. Informace o filmu České titulky | Česko, 2019 Režie: Vladimír Michálek Hrají: Oldřich Kaiser, Matěj Hádek, Kryštof Hádek, Jiří Vyorálek, Patrik Holubář, Anna Kameníková, Matěj Ruppert, Martin Sitta, Jiří Lábus, Pavel Slabý Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností? !

Režisér Vladimír Michálek dotočil svůj nový film Úhoři mají nabito, v němž se před kamerou sešli bratři Kryštof a Matěj Hádkové. Černá komedie o partě chlapů, kteří si hrají na členy útvaru rychlého nasazení, aby unikli ze svých nudných životů, půjde do kin koncem února. "Strašně rád bych natočil film o ženské duši, ale k tomu se tak nějak pozvolna propracovávám. Pro mě je chlapský svět srozumitelnější a snazší, " říká Michálek v rozhovoru a dodává, že díky studiu a praxi psychoterapie začal chápat víc věcí a získal nadhled. I proto mu nevadí, že jeden z jeho filmů má v databázi ČSFD hodnocení pouze 19 procent. Soudě podle traileru to vypadá, že váš nový film bude hodně chlapský, mám pravdu? Nevím, já už to tak nevnímám. Je to možná chlapácký film, ale velkou roli v tom nakonec bude hrát holka. Vážně nad tím takhle nepřemýšlím. Děj se motá okolo chlapů, ale trailer já jsem nedělal, to je záležitost PR. Ale ano, můžeme ho takhle charakterizovat. Ve vašich předchozích filmech se vždycky nějaký ten nekompromisní hlavní hrdina našel, ať už šlo o faráře Holého ze Zapomenutého světla, nebo Juru Barana z Je třeba zabít Sekala.

Tereza Sládková pro TANEČNÍ MAGAZÍN

Čili to pomohlo i vám. V tvorbě i v životě. To především. Takže když teď jako filmař píšete nějaké postavy a pak s nimi pracujete na place, vidíte jim víc do hlav? O to ani tak nejde, spíš jsem mnohem pečlivější v budování charakterů. Pomáhá mi to ve stavbě situací, v dialozích, prostě ve všem. Víte, že asi nevím o žádném dalším režisérovi, který by byl zároveň psychoterapeutem? Čili za vámi docházejí klienti a vy s nimi vedete dialog? Konzultaci? Říkám to správně? Já bych to nazval poradenstvím. Tak až bude potřeba, zajdu si za vámi. To nejde, protože už se známe. To je špatně? Není to etické a nikam by to nevedlo. Sebral bych vám hodně prostoru, už byste třeba nechtěl mluvit o tom, že píšete do novin, možná byste se za to i styděl a já bych přemýšlel, proč o tom nechcete mluvit. Takže bych nechtěl mluvit o něčem, o čem vy víte? No a třeba byste začal i lhát. Ale ne mně, hlavně byste obelhával sám sebe. Navíc ta terapie je založená na intimitě - to je, jako když jdete normálně k doktorovi nebo k právníkovi.