Text K Narozeninám

dětský-stan-teepee Sunday, 7 August 2022

Text přáníčka se často využívá pro sms, ale i na online pohlednice. Ať už si vybíráte vtipná a originální přání nebo básničky k narozeninám, snad budete spokojeni a Vaše sms přání zde získají originální inspiraci. Texty přání je nejlepší libovolně upravovat a ladit na míru, jedině tak budete více osobní a Vaše blahopřání udělají větší radost. Používám této stránky souhlasíte s využíváním cookies pro reklamu.

  1. Texty přání k narozeninám
  2. Přání k narozeninám - texty - 7 oblíbených přáníček

Texty přání k narozeninám

Říká se, že květinou řekneš mnohem víc než slovy...... a tak doufám, že se dnes ráno probudíš s velkým úsměvem na tváři. Doufám, že tvůj svět bude plynout podle tvých představ, že v něm bude vždy místo pro všechno, co si budeš přát, a že vše bude vždy na svém místě. Doufám, že slunce pro tebe vysvitne každičký den a ptáci pro tebe budou vždy zpívat své nejkrásnější písně. Doufám, že každý den se budeš radovat z lidí okolo sebe, že se všichni na tebe budou jen smát, že pošťák každé ráno mile pozdraví, že nikdy nepřinese mnoho složenek. Že tvůj den bude naplněn krásnými překvapeními, že ti tví přátelé budou volat, jen aby ti řekli: "Ahoj. " Doufám, že se budeš vždy cítit jako na vrcholku světa a každý tvůj krok bude krokem šťastným. Že všechno půjde vždy podle tebe, a že vše, co budeš kdy dělat, ti přinese jen samou radost. Doufám, že budeš vždy vypadat tak mladě a šťastně, že tvé srdce bude vždy naplněno láskou, že se ti vždy vyplní, co si budeš přát. A že na konci každého překrásného dne na tebe bude vždy čekat překrásná noc prozářená měsíčním třpytem, ta nejměkčí postel s načechraným polštářem a že tvé sny vždy vykouzlí úsměv na tvé tváři.

Je to paráda, dnes bude oslava, narozeniny slavíš, přeji Ti, ať se dobře bavíš. Měj se na tom světě fajn, ať žiješ ještě mnoho jar. Užij si dnes svůj den, po celý život ať jsi šťastný jen. Vše nejlepší přeje Na Tvoje zdraví se dneska pije, do lesklých pohárků šampus se lije. Cinkají skleničky a chodí známí, tisknou Ti ruku, říkají přání. Vše nejlepší k narozeninám přeje Tohle přáníčko je k Tvým narozeninám, já dlouho přemýšlel, co Ti mám dát a nakonec jsem došel k závěru, že nic nemůže dokázat, jak Tě mám rád. Všechno nejlepší a neboj, dáreček už na Tebe i přesto čeká. Je to možné? Už je tady zase den, kdy Tvé narozeniny si připomenem. Já Ti ráda ruku podám, upřímné blahopřání dodám. Aby se zdraví umoudřilo, daleko od Tebe neodstoupilo. Ať se drží i dobrá nálada, pak bude doma dobrá pohoda. Měsíce a roky plynou a mizí v nenávratnu. Ale hezké chvíle jsou naším světlem po celý náš život. Krásné narozeniny, hodně zdraví, radosti, štěstí a mnoho hezkých chvil přeje 41 - 50 z 173 záznamů

K narozeninám Spoustu dobrých přátel vedle sebe Štěstí za pakatel a modré z nebe Polibek od ženy která vás má ráda Guláš uvařený od kamaráda Papuče a svetr a hubertus Zdraví kilometr a ještě kus V květináči růže ať jich není málo Sadu ostrých tužek aby vám to psalo Pramínek vlasů od sličné slečny Naladěnou basu a zápal věčný Ať každá tíseň zmizí jak chmýří Tuhle krátkou píseň Pane Jiří Reklama Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.

Přání k narozeninám - texty - 7 oblíbených přáníček

  • Elegantní dámské tenisky - eleganter.cz
  • Svatební kvíz pro hosty youtube
  • Texty na přání k narozeninám – K narozeninám
  • Návrh na vklad do katastru formulář 2020
  • Boty doprava zdarma na
  • Texty přání k narozeninám

Doufám, že každý den pak bude stejně krásný a nikdy jiný.

Skip to content Přinášíme Vám velký seznam textů, které můžete použít pro svoje přání k narozeninám. Seznam je to velký, ale přeci jen Continue reading » Nedávno jsme zde psali o přání k narozeninám. Aby jste mohli vytvořit své originální přání k narozeninám, tak k tomu Básničky k narozeninám naleznete na internetu v obrovské množství. Aby jste nemuseli procházet velké množství stránek a mohli se věnovat Již druhá sbírka žertovných textů na Vaše přání k narozeninám. Stačí si jen vybrat ten nejvhodnější text. Tajemstvím zůstat Continue reading »

Všechno nejlepší, štěstí, zdraví, pohodu! K narozeninám Ti přeji vše nejlepší, hodně štěstí a žádné bolesti. Každá maličkost ať Tě těší, vesel se, raduj se, směj a pouze nejlepší přátele kolem sebe měj. Také Ti samozřejmě přeji zdraví, to je vzácný poklad, jak všichni praví. Svého života si važ, pouze jeden máš. Dnes na Tvém dortu hoří svíčky, text přání zamotáme do kytičky. Stále sportuj a neměj líné chvíle, nebo si budeš povolovat knoflíky u košile. Štěstí, zdraví a přátelské pousmání, a to je dost, končím blahopřání. Složili jsme včera slib, že s Tebou dneska budeme celý den pít. Proto ihned vyskoč z postele, protože před domem na Tebe čekají přátelé! Copak to dnes máme za slavnostní a zvláštní den, vlastně je normální, slavíš dnes narozeniny jen. Přeji Ti, jméno, vše nejlepší ke kulatým narozeninám, dobrou náladu a úsměv na tváři Ti v blahopřání posílám. Přání - Texty přání, blahopřání a pohlednice zdarma nabízí texty přání, gratulace a originální vtipné sms - zejména pak oblíbené přání k narozeninám a přání k svátku.

  1. Mudr boháč litoměřice
  2. Úrazové pojištění kalkulačka kooperativa
  3. Cukroví plněné ořechy
  4. Jak přepnout instagram na osobní účet
  5. Cena domácího králíka
  6. Česko latinský překladač
  7. Svetr damsky dlouhy jennifer jacobs
  8. Obchodování s dluhopisy
  9. Restaurace pod hrází serial
  10. Elektroměrový rozvaděč zapojení
  11. Boby pro nejmenší w
  12. Hubnoucí polévka že zelí
  13. Kytky od pepy kytka týdne 2020
  14. Adventní svícen z větviček
  15. Prodej domu česká lípa svárov
  16. Pocasi v červnu 4
  17. Česká spořitelna jílové u prahy apa
  18. Aktuální výjezdy policie brno 581
  19. Nezaplacené sociální pojištění
  20. Halloween dýně šablony