Jan Cina Tvoje Tvář Má Známý Hlas: Tvoje Tvář Má Známý Hlas - The Fox (Ylvis) - Text, Překlad - Karaoketexty.Cz

má-cenu-jít-spát-na-hodinu Sunday, 7 August 2022

Dámy, máte smůlu! Žhavý kandidát na vítěztví v show Tvoje tvář má známý hlas Jan Cina (28) bude co nevidět v chomoutu. Jeho přítel, rovněž herec Petr Vančura (32), ho požádal o ruku! A oba už začínají plánovat svatbu. Pro mnohé, včetně Marty Jandové (42), bylo velkým překvapením, když se během natáčení televizní soutěže dozvěděli o Cinově orientaci. Zpěvák však svůj coming out prodělal před mnoha lety a svou jinakost nikdy neskrýval. "Se svým přítelem jsem už deset let a nevadí mi, pokud o mé orientaci někdo ví. Naopak jsem s tím neměl problém o tom v medailoncích mluvit. Třeba to někomu pomůže jít s barvou ven a jeho okolí to lépe přijme, " svěřil deníku Aha! Honza, který minulou neděli všechny dostal fenomenálním ztvárněním španělské operní divy Monserrat Caballé (83). Cina nám také exkluzivně prozradil, že je zasnoubený. "Detaily si necháme pro sebe, ty se týkají jen nás dvou. Ale můžu potvrdit, že k zásnubám došlo, " prozradil jinak málomluvný zpěvák, jehož přítele nyní můžete vídat v seriálu Kosmo.

Namy hlas deskova hra

Premiéra je naplánována na 25. listopadu. ■ Fotogalerie Jan Cina s Berenikou Kohoutovou na první čtené zkoušce Šíleně smutné princezny ■ Foto: Václav Beran/ Divadlo Studio DVA Cina se představí v roli prince. ■ Foto: Václav Beran/ Divadlo Studio DVA Cina v Tváři jako Madonna ■ Foto: Archiv TV Nova A ve stejné show jako André 3000 z OutKast ■ Foto: Archiv TV Nova

jan cina tvoje tvář má známý hlas tvař ma znamy hlas 3 dil

Známe ho z Tváře jako Madonnu nebo OutKast: A takhle Jan Cina dělá oči na svou princeznu - Super.cz

Jedno číslo lepší než druhé Na pódiu se dále objevila Berenika Kohoutová, která předvedla Cher a spolu s ní Erika Stárková jako Tina Turner. Jejich úkolem bylo předvést energickou píseň Shame, Shame, Shame ze sedmdesátých let. "Nemám slov, bylo to super číslo, " rozplývala se Eva Burešová. Zpěvák Albert Černý to na pódiu rozjel coby Paul Stanley z americké kapely Kiss. Jeho přeměna byla velmi povedená a zazpíval jejich nejznámější hit 'I Was Made For Lovin' You'. Z Ivy Pazderkové se v průběhu večera stala mladá a talentovaná zpěvačka Dua Lipa. Bezchybně předvedla její singl Physical, který zahrnoval složitější taneční číslo. Z jejího vystoupení byli všichni nadšení a vyzdvyhovali i její tanec, protože měla zrovna v tu dobu zraněné koleno. Petr Rychlý si na pomoc pozval další dva lidi a společně předvedli píseň ' Ital nezná ten zázrak' od skupiny Triky & Pověry. Celé číslo vypadalo, že ho opravdu předvádí skuteční interpreti Karel Šíp, Jaroslav Uhlíř a Petra Janů. Porotci byli výkonem naprosto unešení.

Namy hlas wikipedia

"Trochu se nám neustále mění plány. Nějak se zatím doma nemůžeme shodnout, jestli chceme velkou svatbu, nebo malou, " prozradil další z detailů kolem plánovaného uzavření registrovaného partnerství. "Může to být za měsíc, nebo taky za rok, " naznačil Honza. Co uvidíte ve finále? Jan Cina – Scatman John David Gránský – Marilyn Manson Marta Jandová – Jessica Rabbit Anna Slováčková – Katarína Knechtová Duety vypadlíků Miroslav Etzler a Roman Vojtek: Duet z Fantoma opery! Ivana Jirešová a Markéta Procházková: Duet z muzikálu Chicago! A jako bonus... Jakub Kohák, Iva Pazderková, Janek Ledecký, Ondřej Sokol vystoupí coby ABBA s písní Dancing Qeen!

Jan Cina - Tvoje tvář má známý hlas

Tady se maskéři vyznamenali. Foto: TV Nova Poznáte, jaký hlas mají tyto tváře? 8 proměn poslední řady oblíbené show, na nichž se maskéři opravdu vyřádili 15. listopadu 2017 19:57 Po Haně Holišové (41), Janu Cinovi (34) a Tatianě Vilhelmové (43) se v sobotu večer rozhodne o čtvrtém vítězi televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Než se tak stane, připomeňte si to nejlepší, co bylo v uplynulých týdnech k vidění na televizní obrazovce. Finále Tváře mohlo být ryze ženské. Nakonec se do něj ale protlačil Jan Kopečný, kvůli němuž se se soutěží musela rozloučit Leona Machálková (55). Muzikálový zpěvák ale bude mít velmi silnou konkurenci. Berenika Kohoutová (31), Aneta Krejčíková (31) i Jitka Boho (30) nejednou předvedly své úžasné převtělovací schopnosti. Porota si nejvíce oblíbila Bereniku, která jako jediná zvítězila třikrát. Jitka šek pro nadaci dle vlastního výběru předala dvakrát a všichni ostatní soutěžící stanuli na vrcholu jednou. V galerii najdete osm účastníků čtvrté řady Tváře ztvárňujících jiné interprety tak dokonale, že jsou jen těžko identifikovatelní.

jan cina tvoje tvář má známý hlas amy hlas online

Namy hlas cele dily

jan cina tvoje tvář má známý hlas namy hlas deskova hra
  • Jan cina tvoje tvář má známý hlas tvař ma znamy hlas 2 dil
  • Spínací hodiny do zásuvky
  • Mrkvový dort zdobení
  • Jan cina tvoje tvář má známý hlas amy hlas online
  • Jan Cina - Tvoje tvář má známý hlas
  • Ustálená slovní spojení
  • Jan cina tvoje tvář má známý hlas namy hlas 2022
  • Jan cina tvoje tvář má známý hlas namy hlas 9 řada
  • Nádobí do karavanu
  • Trojský zámek - Praha.cz
  • Co me jest kojící matka e
  • Jan cina tvoje tvář má známý hlas namy hlas porota

Amy hlas season 7

Jan Cina jako Naďa Urbánková - "Závidím" | Tvoje tvář má známý hlas - YouTube

Jan Cina na první čtené zkoušce Šíleně smutné princezny Foto: Václav Beran/ Divadlo Studio DVA 25. září 2016 15:09 Jana Cinu známe z činohry i muzikálů a nyní kývl na příležitost v novácké show Tvoje tvář má známý hlas dostat se pod kůži i televiznímu publiku. Byla by ale škoda ho sledovat jen přes obrazovku. Příležitost vidět Honzu v jiné poloze než té, řekněme estrádní či zábavní, budou mít fandové jeho či divadla vůbec v připravované inscenaci divadla Studio DVA Šíleně smutná princezna. V té Honza ztvární prince, princeznu, kterou bude rozesmávat pak Berenika Kohoutová. "Je to moje nejoblíbenější pohádka, nejen kvůli písničkám a skvělým hlavním představitelům a jedinečnému výtvarnému řešení, ale hlavně díky humoru, který mě bavil už jako dítě a doteď mě nepřestává udivovat a bavit čím dál tím více, " říká Cina a Kohoutová ho doplnila, že pro roli jejího prince nezná nikoho vhodnějšího. Herci už za sebou mají první čtenou zkoušku, na níž nechyběli ani další protagonisté. Z těch jmenujme Danielu Kolářovou, Annu Šiškovou, Jana Krause, Miroslava Mejzlíka, Romana Štabrňáka či Bohumila Klepla.

  1. Jak funguje nájezdová brzda se
  2. Manuální odsávačka hlenů
  3. Dědictví po manželovi 2019 03 03 converted
  4. Zvýšená teplota u dětí večer 2 tichá voda
  5. Advokáti brno seznam
  6. Látky na závesy
  7. Poslání baliku zásilkovna
  8. Gekončík noční krmení
  9. Centrum czhttps www seznam cz auto
  10. Čím nahradit mass effect 2
  11. Oční stíny nakedcapitalism.com
  12. Pečovatelská služba trutnov
  13. Kniha o dinosaurech pro děti
  14. Herní židle nosnost 200 kg www
  15. Bylinky na rýmu
  16. Skládací postel do auto école
  17. Skleněné interiérové dveře