Interaktivní Film Rande

pléd-přes-ramena Wednesday, 10 August 2022

Za originalitu a nápad. Chybičky krásy by sa našli ale technicky ide o projekt zvládnutý na jednotku a už len za realizáciu tohoto nápadu v domácich končinách chválim. Podobných tendencí v minulosti bylo už několik ( Kinoautomat, Rozpaky kuchaře Svatopluka). Všechny ale narážely na limity filmového média a přinášely přes dílčí volby vždy jediné možné vyústění. Interande se posunulo dál v tom, že přináší více možností, jak film ukončit, nicméně podstatné okamžiky se vždy odehrají totožně a v jisté fázi to stejně skončí u metody "pokus - omyl". Já chápu, že tvůrci mají určitou vizi, že zkouší nový model a testují možnosti média, ale chtělo by to asi více profesionální propracovanosti a méně naivního amatérského nadšení. Těžko se totiž rozhodovat mezi třemi možnostmi, kdy ani nevíte, co znamenají, protože u nich není popisek a navíc holka, která odmítá klišé, je klišé samo o sobě. Interaktivní záležitosti jsou vždycky hodně fajn a tahle je navíc dost dobře zvládnutá technicky (filmařsky) a dívčiny ve filmu jsou vskutku sošné, ale tímhle pozitiva končí předně, hlavní postava je totální a naprostí debil, který ze sebe vypouští kraviny nevídané svítivosti a za takovou personu mám hrát?

V chystané hře Elijaha Wooda není virtuální realita bezpečná 26. června 2017 Firma SpectreVision herce Elijaha Wooda chystá unikátní hororovou hru pro virtuální realitu... Konec krabicových her na dohled? Prodeje digitálního obsahu rostou 21. května 2017 Dvě z největších herních vydavatelství letos oznámily, že částky utržené z digitálního prodeje... Interaktivní webový film ukázal, kolik lidí zemřelo za druhé světové války 19. dubna 2017 Statistiky z druhé světové války ožily v interaktivním filmu Neila Hallorana. Podívejte se, kolik... Diablo křížené s Doomem. Jak by vypadaly hry po změně žánru 18. února 2017 Že vývojáři občas zkouší své úspěšné značky přetvořit do jiného žánru, není nic nového. Pojďme si... Šest nejočekávanějších her, které vycházejí během listopadu 27. října 2016 Vybíráme šest slibných videoher, které vycházejí během listopadu. Těšíme se například na... Batman – The Telltale Series vyjde v létě, podrobnosti na E3 6. června 2016 15:05 PC verze Quantum Break se potýká s problémy, je to odfláknutý port 7. dubna 2016 16:50 Jestli to Microsoft myslí s hrami na PC vážně, měl by se po vydání Quantum Break chytnout za nos a... Jaké to je, když kolabuje čas?

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, 3DS, PlayStation VR, Android a iOS. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na najdete i pravidelné testy a novinky z oblasti hardwaru, podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Assassin's Creed, Call of Duty, Grand Theft Auto, The Legend of Zelda, Doom, Final Fantasy, Kingdom Come: Deliverance, Red Dead Redemption, BioShock, The Elder Scrolls, Baldur's Gate, Crusader Kings, nebo FIFA. Reklama | Redakce Cookies Máte námět či připomínku? Napište nám

interaktivní film rando.com

spíš filmová hra, než film. V době vzniku toho žánru to mělo smysl - nebyly počítače, teď už ne - ale hraví diváci se můžou snažit sbalit dívku na plných 100 procent, ale stejně to asi nic moc nedá - raděj to zkuste naživo, ale autoři určitě nezaručují, že to vyjde stejně jako tady. Bafffte se! [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX)] Interande je interaktivní film natočený v nezávislé produkci, dostupný přes internet. Vidět ho můžete na webu.

Interaktivní seriály od Netflixu lze hrát i na televizním ovladači 4. prosince 2018 Na Netflixu se objevily všechny díly herního seriálu Minecraft: Story Mode a i když byly trochu... Interaktivní film The Quiet Man vyjde 1. listopadu 3. října 2018 16:40 Špatná hra dostala horší pokračování. Super Seducer 2 vyniká trapností 20. září 2018 Jedna z nejhorších her letošního roku se překvapivě dočkala pokračování.

Povede se ti získat 100%? Napadlo tě někdy, jak složité to musí mít kluk, když chce sbalit dívku na diskotéce? Nyní máš možnost si tenhle zážitek vyzkoušet takřka na vlastní kůži. Stačí se podívat na projekt INTERANDE. Interaktivní film nemá pevný konec, záleží jen na tobě a tvých rozhodnutích. Samotná jsem video "hrála" dvakrát a můj nejlepší výsledek je tedy pořádná slabota, nějakých 47% a dívka ujíždí nenávratně nočním autobusem. INTERANDE je velmi dobře zpracované a Barbora Mudrová v roli hlavní hrdinky Dany je prostě okouzlující. Její všetečné otázky tě v průběhu rande nejednou zaženou do kouta. Interaktivní film INTERANDE už nyní po několika dnech od vypublikování slaví úspěch, rande má přes 200 tisíc zhlédnutí a zájem roste. To má bohužel vliv i na rychlost načítání, protože servery nestíhají. I tak doporučuji interaktivnímu videu dát šanci a čekání vydržet. Je skvělé, že podobné projekty vznikají i v našich podmínkách a na českém internetu. Doufám, že tvůrci natočí již brzo i video z pohledu dívky.

Ty vole, já jsem frajer! Ty vole až k autobusu jsem ji dovedl a on ujel, hajzl. Tak šla pěcha, kráva. No co si budeme povídat... 57% a nečekám, že to někdo zvládl lépe. Docela mě srala celkem malá volnost. Volba děvky prakticky neexistovala, takže jste se museli snažit sbalit tu nejvíce nedostupnou. Je to samozřejmě taková kokotinka na jedno použití a 10 minut. Rád bych si někdy střihl něco propracovanějšího a věřím, že v budoucnu se filmy třeba tímto interaktivním směrem budou ubírat. Tohle je tak za slabé 2*. Sakra, jen 39%. Ale byl jsem z toho trochu moc vyjukanej. Dám si to znova asi tak, jak bych to udělal v reálu. Každopádně je to geniální projekt / hra. Dokázal bych si představit ještě mnohem více scén, více děje a hlavně vysvětlení každého výběru, co to znamená. Ale jinak paráda, jsem fakt nadšenej a ta zulíbání. :) Tak ona je to spíše interaktivní hra, než film. Přece jen třeba u Kinoautomatu to mělo nějaký děj a odněkud někam to spělo, tady se jen balí holka a na konci se objeví úspěšnost.

  1. Interande (2012) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
  2. Interaktivní film rande za
  3. Jak lépe umístit reproduktory - poradna.net
  4. Patecni sportka vysledky 19
  5. Soukromý psycholog plat ventre
  6. Hodinky co měří krevní tlak e
  7. Interaktivní film rande ne
  8. Dálniční poplatky italie italie
  9. Nejlepsi olej na smaženi 4
  10. Interaktivní film rande sa prevodom
  11. Svatební šaty Viola | Boho šaty s rukávy | i pro plnoštíhlé
  12. Rychlost je to, oč tu běží - Lupa.cz

Quantum Break ukazuje děsivé následky 1. dubna 2016 9:01 Quantum Break propojuje nevídaným způsobem interaktivní film a hru. Jako hráč se snažíte zabránit... RECENZE: Nejlepší interaktivní filmy v jednom balení? To nelze odmítnout 30. března 2016 10:19 Jedny z nejlákavějších exkluzivit pro minulou generace konzolí vycházejí ve vylepšené verzi a za... Sledujte prvních šest minut z The Walking Dead: Michonne 16. února 2016 Videohra, ve které účinkoval David Bowie, je dočasně ke stažení zdarma 19. ledna 2016 12:11 Jediné spojení Davida Bowieho se světem počítačových her proběhlo díky projektu Omikron: The Nomad... TOP 5 týdne: jaký byl rok 2015 a na co se těšit ve zlomovém roce 2016 2. ledna 2016 Rok 2015 se nesl ve znamení otevřených herních světů, renesanci zažívala také nová generace... Témata: akademický titul, anomálie, Borderlands, Elliot Philpotts-Page (Ellen Pageová), Epizode 3, Evropa, Fallout 4, Grand Theft Auto (GTA), hra, hudba, Island, Kocour v botách, Konflikt, Leisure suit Larry, Minecraft, počítačová hra, postel, Trailery, Vejce, výtah

Nejstahovanější soubory Sayetrovci (DOS) 682, 4 KiB, 4 962x Cikáni (DOS) 17, 4 KiB, 4 468x Fuckstory (DOS) 382, 1 KiB, 4 426x Asterix & Obelix (Amiga) 995, 9 KiB, 4 040x Madhouse (Sharp MZ-800) 21, 9 KiB, 3 936x Lost (Amiga) 498, 6 KiB, 3 862x Night Mare (Atari) 8, 4 KiB, 3 823x Flash's trek (DOS) 129, 3 KiB, 3 813x Frigo soukromý detektiv (DOS) 130, 2 KiB, 3 790x Masox (Atari) 22, 2 KiB, 3 607x 1996 - 2017 - Správci systému neodpovídají za obsah zde uveřejněný a nemusí nutně souhlasit s názory uvedených na tomto serveru či ve hrách.

Krátkometrážní / Romantický / Experimentální Česko, 2012, 15 min Interande je unikátní interaktivní film přímo ve tvém prohlížeči. Klikáním po obrazovce každou chvíli rozhoduješ, co bude dál. Čeká tě svižný příběh, spousta variant děje a několik různých konců. Prožij rande očima hrdiny, který osloví dívku v klubu, a rozhoduj, kam se jejich schůzka bude ubírat. Oslníš ji? Zvládneš její všetečné otázky? Bude to fiasko, nebo počátek hezkého vztahu? (oficiální text distributora) ( více)