Mudr Straková Písek – Zdraví - Fit, S.R.O. - Ordince Písek

druhý-pilíř-důchodové Sunday, 7 August 2022

Brala mi krev, testy vyšly opravdu špatný. Během 14 dnů mi brali krev jinde a výsledky byly úplně jiné, ne tak špatné jak u ní. Nedokázala mi říct, proč tomu tak je. Jen povídala - no, jsou jiný, no..... nic víc. Dává léky, které vám ještě víc zhoršujou zdravotní stav a jí to prostě nezajímá...... Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní Musím konstatovat, že s MUDr. Strakovou nemoci typu angína vyřešíte. Pokud se jedná o závažnější problém a s ním potažmo i spojené vyšší náklady, setkáváte s velkou arogancí paní doktorky ke svým pacientům. Svým chováním a jednáním, ačkoli milým, vám dá najevo, kdo je pánem dané situace. Čímž není myšleno způsobilost k hodnocení nemoci. Nedbá doporučení odborných lékařů, nebojím se řící skutečných specialistů. Tímto se připojuji k negativnímu hodnocení MUDr. Strakové a nedoporučuji ji. Vyjadřuji zde, svůj názor a zkušenosti s touto osobou proto, že vím o dalších lidech, kteří svůj negativní názor z jakýchkoli důvodů nesdělí. Všem přeji příjemný den.

  1. Kontakty firmy Dětský lékař MUDr. Dagmar Straková, s.r.o. Kolín, - Evropská databanka
  2. MUDr. Dagmar Straková - Hranice | Zubní-Lékaři.cz
  3. Mudr strakovaá písek
  4. MUDr. Kamila Straková názory - praktický lékař Strakonice - ZnamyLekar.cz
  5. Zdraví - fit, s.r.o. - Ordince Písek
  6. STRAKOVÁ KAMILA MUDr., Písek - Budějovické Předměstí - ZlatéStránky.cz

Kontakty firmy Dětský lékař MUDr. Dagmar Straková, s.r.o. Kolín, - Evropská databanka

  • Prodejna PALIČKA Prostějov, Držovice, okres Prostějov - ZlatéStránky.cz
  • Chinaski - Každý ráno - akordy a text písně
  • Doktor.cz
  • Nákupní centrum šestka
  • Prodej brambor na uskladnění sa
  • MUDr. Alena Grigerová - Věkoše | Zubní-Lékaři.cz
  • Jak dlouho se léčí natažené vazy v kotaku 1
  • Kontakty firmy MUDr. Jaroslava Straková interní lékař Klatovy II, - Evropská databanka
  • Jidelni stůl 180 x 90 epizoda
  • Ordinační hodiny | Gynekologická ambulance dětí a dospělých, Strakonice - MUDr. Václav Vlášek, MUDr. Helena Kozlíková, MUDr. Radka Gregorová
  • Největší ostrov evropy 2017
  • Arabský hudební nástroj

MUDr. Dagmar Straková - Hranice | Zubní-Lékaři.cz

V sekci naleznete 31 firmy/firem. MUDr. Milan Bazgier (Strakonice) Ordinace praktického lékaře pro dospělé. hodnoceno: 0x prověřeno Nádražní 325 325, Strakonice MUDr. Egert Jan - praktický lékař pro dospělé (Vodňany) Jiráskova 116, Vodňany MUDr. Jan Nýdl - praktický lékař pro dospělé (Čestice) Čestice, Čestice MUDr.

Mudr strakovaá písek

Specializujeme se na diabetologii, praktické lékařství pro dospělé pacienty, kardiologii a také interní lékařství. Sídlíme na adrese Nádražní 1266/26, Ostrava. Centrum estetické dermatologie a dermatologická ordinace MUDr. Květoslava Nováková poskytuje profesionální péči o Vaši pleť a tělo. Mezi služby naší kožní ambulance patří léčba kožních chorob, estetická dermatologie, odstranění kožních výrůstků, névů a žilek a další. Najdete nás v Olomouci na ulici Krokova.

MUDr. Kamila Straková názory - praktický lékař Strakonice - ZnamyLekar.cz

Přidáno 23. 3. 2017 v 9:53 parohac4: Paní doktorka už na této adrese není, je tam jiný lékař. Prosím předělejte to! Přidáno 18. 5. 2016 v 21:16 Marcela: Kde najdu její novou ordinaci? Přidáno 18. 2016 v 21:11 Marcela: Kde najdu její novou ordinaci? Přidáno 10. 4. 2016 v 7:21 st: raková tam již není, naradil ji MUDr. Vít Ryšavý od 1. 1. 2016. Přidáno 21. 2016 v 12:25 JDoe: Aktuálně: Po 9-11 / 12-16 Út 7-11 / 12-14 St 7-11 / 12-14 Čt - / 12-18 Pá 7-11 / 12-14 7-9 - odběry, akutní stavy 9-11 / od 12 - objednaní pacienti 11-12 - polední pauza Přidáno 23. 2015 v 13:49 Simona Čížkova: Já jsem moc ráda, ze jsem vedena u pani moc hodna i sestricka a vzdy me dobre vylecila Přidáno 8. 2015 v 17:43 +++: Paní doktorka je dost náladová a nejradši léčí od íce a průdušky poslouchá přes svetr(co asi tak může slyšet). když chcete napsat léky tak jecelkem milá, ale když řeknete že vás bolí klouby a bolest se stupňuje tak vás nepošle ani na rentgen, ale řekne, :to víte už nejste nejmladší, vzhledem k vašemu věku to ještě jde.

Zdraví - fit, s.r.o. - Ordince Písek

STRAKOVÁ KAMILA MUDr., Písek - Budějovické Předměstí - ZlatéStránky.cz

Dále poskytujeme i nadstandardní služby v oblasti prenatální diagnostiky – kombinovaný screening I. trimestru, screening preeklampsie, podrobné ultrazvukové vyšetření plodu ve 21. týdnu těhotenství, 3D/4D zobrazení plodu. Kombinovaný screening prvního trimestru – kombinace ultrazvukového vyšetření a krevního náběru při jedné návštěvě v ambulanci v období od 11. do 13. týdne, při kterém hodnotíme četnost těhotenství, první anatomii plodu, měří se tzv. NT neboli šíjové projasnění, hodnotí se přítomnost nosní kosti (NB), případně další doplňkové parametry. Z náběru krve se pak vyšetřují dva hormony, které produkuje placenta. Jedním z důležitých výstupů tohoto vyšetření je i výpočet rizika na nejčastější chromozomální vady – Downův, Edwardsův a Patauův syndrom. Záchytnost screeningu v I. trimestru na výše uvedené genetické vady je cca 90%. V rámci tohoto vyšetření je možné stanovit ještě screening tzv. časné preeklampsie (onemocnění druhé poloviny těhotenství projevující se náhlým vzestupem krevního tlaku těhotné, poruchami růstu plodu a dalšími závažnými komplikacemi, které vyžadují mnohdy okamžité ukončení těhotenství bez ohledu na stadium těhotenství a zralost plodu).

Paní doktorka je opravdu velmi arogantní a nepříjemná. Pokud se jedná o lehký problém tak je dokonce i milá. Jinak hrůza. 15. června 2010 Pokud máte malé problémy jako nachlazení, chřipka a podobné asi není problém. Pokud se jedná o závažnější problémy, raději doporučuji jiného lékaře. Na vyšetření jako RTG a podobná Vás paní doktorka nepošle, přijde mi jako kdyby za to měla bonusy. Co se týče sestřičky - no comment. Arogantnější a nepříjemnější sestru jinde neuvidíte. Ona to ani není sestra. Jedinou prací je, vybrat vždy a za všech okolností 30 kč. 4. prosince 2009 Pani vadlejchová to co píšete o paní doktorce je sprostá pomluva asi jste chtěla protekci a nebilo vám vyhověno a tak si vylejváte vstek. můžete chodit jinam a moc bych chtěl vědět jak budou svámi spokojený jinde. asi vás maji všude dost. PANI DOKTORKA JE VELKÁ ODBORNICE. D Velmi milý přístup. Díky Došlo k chybě, zkuste to znovu

Rádi bychom Vám představili naší gynekologickou ambulanci, kterou nově otevíráme v Sušici od 1. 2. 2021. V ní plynule navazujeme na poskytování gynekologických služeb pro všechny ženy, které dosud navštěvovaly sušickou ambulanci MUDr. Naděždy Špirkové, dále ty ženy, které byly v péči MUDr. Straky v gynekologické ambulanci v Sušické nemocnici a v neposlední řadě rádi přivítáme i nové pacientky Aktuální informace – registrovat se musí všechny pacientky. I ty které navštěvovaly ordinaci Dr. Špirkové. Přijímáme nové pacientky Na veškerá vyšetření je nutné se předem objednat, prosíme již výhradně telefonicky v pracovní době – viz kontakty níže. Dále již k objednání nevyužívejte emailovou adresu. Děkujeme. 2003 – 2009 – Univerzita Karlova, lékařská fakulta v Hradci Králové. 2009 – 2018 – lékař na gynekologicko porodnickém oddělení Klatovské nemocnice a. s. 2014 – specializovaná způsobilost v oboru gynekologie a porodnictví 2015 – dosud – lékař na ambulanci prenatální diagnostiky společnosti Genetika Plzeň s. r. o.