Tomáš Čupr Manželka, Tomáš Kroček ⇒ Obchodní Rejstřík | Peníze.Cz

kolik-členů-má-poslanecká-sněmovna Sunday, 7 August 2022

Když budou farmáři prodávat u nás, mohou časem zlevnit, říká šéf Rohlí 11. března 2018 13:31 Pětatřicetiletý podnikatel Tomáš Čupr posílil koncem roku 2017 své majetkové postavení v onlinovém... Potraviny až ke dveřím se v Česku uchytily. Zatím ale příliš nevynášejí 6. března 2018 Hlavní hráči v prodeji potravin online letos zažívají přelomový rok. Jednička na trhu – Rohlí –... Uber chce v Praze rozvážet jídlo. Byznys zajímá i Amazon a Facebook 21. února 2018 Firmy specializované na rozvoz jídla z restaurací si ve světě kolíkují svá teritoria. A některé z... Urážka Krista, zakázala rada televizní reklamu služby Twisto 22. prosince 2017 12:01 Rada pro reklamu rázně uťala zjevení "Twista Splatitele" na televizních obrazovkách. Spot byl po... Velký třesk na slevovém trhu. Slevomat míří do rukou Britů 29. srpna 2017 15:57 Největší tuzemský slevový portál míří do rukou britské skupiny Secret Escapes. O portál... Internetový supermarket Košík míří pod křídla Mall. Spojí síly s Kolonialem 15. srpna 2017 16:23 Skupina Mall Group kupuje internetový supermarket Koší od podnikatele Josefa Kollera, který se... DámeJí bude dodávat do "piknikových" lokalit.

Ty máš kariéru vědce? ptá se šéf Rohlik.cz autora knihy Konec prokrastinace - Expres.cz

V Anglii je třeba strašně důležitá zákaznická zkušenost – nevíte sice, jaká bude pizza, kterou jste si objednali, ale víte, že když nebude dobrá, dostanete kompenzaci. Na tomhle tam většina firem vyrostla a já to samé udělal i ve Slevomatu. V Anglii jsem se naučil, že na zákazníky nikdy nesmíte kašlat. Krok druhý: Slušný plat nebyl cíl Se svými zkušenostmi z Anglie jsem dnes mohl pracovat v nějaké korporaci a brát třeba 80 až 100 tisíc měsíčně a byl bych možná spokojený. Jenže pro mě to už přestala být meta. Měl jsem větší ambice a řekl jsem si, že chci něco udělat se svým životem. Podle mě na podnikání má velké procento populace, jen si musí říct to samé. I dneska vidím příležitosti, jaké jsem tehdy měl já. Kdybych chtěl vydělat opravdu velké peníze, šel bych do třeba energetiky, ale o tom jsem nic nevěděl. To je další věc. Být k sobě hned na začátku kritický a říct si, co umím a co ne. Proto jsem se tehdy zaměřil na internet. Začal jsem víc číst články o byznyse na internetu, víc jsem o nich přemýšlel a uvědomil jsem si, že model slevového serveru, jakým byl tehdy Groupon, může fungovat i v ČR.

Byl to můj první velký úspěch a já se od toho neuměl oprostit – a to mě psychicky ničilo. Totálně mě to pohltilo. Je to stejné, jako když máte na účtě 100 milionů korun a místo pocitu štěstí přijde strach, že je ztratíte. Bál jsem se, že Slevomat přes noc zmizí. Dnes už vím, že se kvůli ničemu nenechám takhle semlít. Ke všemu už přistupuju víc pragmaticky a nedávám do toho tolik emocí.

Tomáš Čupr: rozhovor o Rohlíku, ženách, dceři a šťastném životě

  • Jak se stát kapitánem lodi 6
  • Rohlík změnil způsob odměňování kurýrů, ti se bouří na sociálních sítích | E15.cz
  • Pěnová deska 5mm digital
  • Vitamíny proti padání vlasů diskuze diskuse
  • Tomáš Čupr: rozhovor o Rohlíku, ženách, dceři a šťastném životě
  • Lovec králíků: Lars Kepler | Vaše literatura
  • Červené flaky na kůži u psa 6

Sazka svět - blog | Sazka.cz

Na se budeme ptát úspěšných Čechů, co bylo rozhodující v začátcích jejich podnikání, tedy než vydělali svůj první milion. Zkrátka co přesně je k úspěchu dovedlo a jaké rady by dali ostatním. Tomáš Čupr je první z těch, které jsme oslovili. Před čtyřmi lety se svým Slevomatem rozjel éru slevových portálů, poté založil službu a dnes se soustředí hlavně na online supermarket Rohlí Svůj první milion vydělal ve 27 letech. Tomáš Čupr popisuje pět kroků, které ho k tomu dovedly. A tohle je jeho hlavní rada: "Zapojte do svého byznysu víc lidí, protože vám od vašeho nápadu nedovolí couvnout. " Krok první: Pět let života v Anglii V Anglii jsem strávil pět let, začínal jsem jako pomocník v tiskárně a dotáhl jsem to až na spoluvlastníka marketingové agentury. Zkušenost, jak to funguje jinde, pro mě byla klíčová. Když přemýšlíte jinak, vypadáte sice jako arogantní blbec, ale já se na svět nechci dívat jen českou optikou. V tom mi Anglie otevřela oči. Rozšířit si obzory radím každému. Dokud neodjedete do zahraničí, neuvědomíte si, co tady chybí.

Magazín E15 vychází z předpokladu, že Zavoral, který se vzhledem ke svému rozvodu k Alze příliš nehlásí, je skutečným majitelem či přinejmenším dominantním akcionářem. Mateřská firma Alzy sídlí na Kypru. Neměnilo se však jen pořadí žebříčku tuzemských a slovenských miliardářů, ale i jeho složení. Přibyli nováčci, a to z řad podnikatelů v oblasti e-commerce a moderních technologií. Vysoko vylétl Jan Bednář, který prodal investorům za více než šest miliard korun menšinový podíl ve svém logistickém startupu ShipMonk. V žebříčku nově září také jméno Tomáše Čupra. V jeho případě hodnota online prodejce potravin Rohlík dosáhla v zatím posledním investičním kole 1, 2 miliardy dolarů. Z Rohlíku se tak stal jednorožec – tak se nazývají ve světě startupů firmy, jejichž hodnota překročí jednu miliardu dolarů. I po vstupu nových investorů Čupr drží ve společnosti většinový podíl. Kompletní žebříček miliardářů najdete v novém Magazínu E15. Pokud již máte E15 Premium, najdete ho v našem online archivu.