Výměna Manželek Iveta

stavební-firma-teplice Sunday, 7 August 2022

No, je to z její hygieny, jde to na ní vidět. Vždyť ona jenom projde a smrdí jako tvaroh. Nechci být sprostý, ale to u mě není ženská, ale degeš, " reagoval na Ivetino vyšetření, které podstoupila kvůli kousancům, které dle ní mohly být od štěnic. Už od začátku Iveta prohlašovala, že jí je z náhradní domácnosti na zvracení, nehledě na výchovu dětí Anežky a Aničky, ze které byla v šoku. Výměnu nakonec proto přes veškeré problémy s rodinou předčasně ukončila, a ne bez pořádného vyvrcholení. V poslední minutě před odchodem se stihla pohádat i s dvanáctiletou Aničkou. "Prý jsi říkala, že tě poštípaly štěnice, " řekla Anička, které Iveta odpověděla: "Sama jsi říkala, že se tyhle věci řeší mezi dospělými, tak nechápu, proč se do toho sereš, tak mi polib prdel, já vím, co mi řekla doktorka, " řekla Iveta, která se dceři během Výměny svěřila, že jí něco pod dekou štípe, a ona jí na to údajně odvětila, že to musí prostě vydržet. Jsi hrozná píča: To ty taky Po odchodu z domu rodiny, na který pravděpodobně už nikdy nezapomene, slibovala, že nastanou v jejím životě řádné změny, navíc stihla Aničce vynadat i do p*či.

Iva z Výměny nepočítala se špínou, jejího manžela ale… | Kafe.cz

Tak jsem pak ve Výměně vysvětlila, co mě k odchodu od manžela vedlo, " uvedla k tomu pro Iveta. V pořadu je vylíčena jako nezaměstnaná, údajně ale pracovala načerno, a tak se její práce nesměla v televizi ani zmínit. Navíc ji muž popisuje právě jako alkoholičku. "Manžel to přehání, něco tam samozřejmě bylo, vše má ale své důvody, " hájí se Iveta. Po ní jde během natáčení sociálka, protože přišla na kontrolu, když doma byly děti bez dozoru. Lenka s Ladislavem jsou postarší manželský pár, který pečuje o vnoučata, dnes sedmiletého Honzu a téměř čtyřletou Elinku. "S partnerem spadli do drog, děti měly jen dvě možnosti: buď my, nebo dětský domov, " krčí rameny třiapadesátiletá žena z Vysočiny. Dcera, kterou má se sedmašedesátiletým Ladislavem, se v díle také objeví a ztropí před kamerou pořádnou scénu. Lenka zase v náhradní rodině zjišťuje, že Iveta manželovi nevaří, ten zase nechodí skoro vůbec domů, protože musí uživit rodinu, a tak si bere práci navíc. Tenhle díl bude zkrátka hodně peprný a hlavně má pořádně zajímavou dohru a někteří účastníci pak působí úplně jinak než v samotném díle!

Poslední premiérový díl Výměny manželek divákům televize Nova ukázal, jak to vypadá v rodinách dvou Ivet. Zatímco Iveta (33) byla nešťastná ze zanedbaných dětí, druhá Iveta od počátku vedla s náhradním rodinou tak trochu válku. Z toho důvodu Výměnu předčasně ukončila a nakonec se nestačila divit, když se jí u Osmi očí nezastal ani její partner David (34). To jejich vztahem natolik otřáslo, že se Iveta chtěla rozejít. "Teď už se máme dobře, po tý Výměně to bylo hrozný další tři měsíce katastrofa, ale potom se to nějak samo úplně srovnalo, " svěřila se Iveta pro televizi Nova, že vztah nakonec zachránili. S jejím zdravotním stavem to ale po štípancích, které tvrdila, že má od štěnic z náhradní domácnosti, šlo bohužel z kopce. "Mám problémy, protože jak mě tam něco poštípalo, nejspíš ty štěnice, tak vlastně já jsem přijela domů a oteklo mi celý stehno, tak jsem s tím druhej den šla na chirurgii a tam mi řekli, že jak jsem si to škrábala, tak jsem si zanesla něco do kůže a dostala jsem z toho trombózu, " tvrdí Iveta.

"V říjnu následovala operace a pak se po tý operaci zjistilo, že se mi ta trombóza dostala do celý nohy, " dodala. Kromě zdravotních komplikací si ale podle svých slov z druhé rodiny odnesla i jiný život ohrožující zážitek. "Co se dělo mimo kamery, katastrofa. Tam se dělo to, že oni na mě nemluvili jménem. Já jsem byla kráva, svi*ě. Já jsem jim nic neudělala. On na mě vzal i nůž. Mně přijde, že on je blázen a ne já, " nařkla Iveta náhradního manžela Honzu (36). "První dva měsíce jsem to nedávala psychicky, navštěvovala jsem i psychologa, absolutně jsem to nedávala. Co jsem si tam zažila, to nikdo neví, " uzavřela vzpomínky na Výměnu manželek žena, která sama pro sprosté slovo nešla daleko. Když například odcházela od náhradní rodiny do hotelu, své náhradní dceři při odchodu řekla, že je pí*a. Následně to popírala, co to šlo. VIDEO: Výměna manželek: Pokousání od štěnic? Výměna manželek: Pokousání od štěnic? Divoká Výměna manželek dvou Ivet: Špína a veřejné hádky! Autor: TV Nova

Dneska budu spát celou noc. Nejradši bych už jela domů. " Během druhé půlky Výměny manželek se Iveta rozhodla, že vyzkouší uspávání dětí sama. Po třech hodinách se jí to konečně podařilo. "Je to šílený, malý Mareček usnul vsedě. Opakovat to už večer nikdy nechci. Nechám to na tátovi. " "Ivetě se nedá nic vytknout, děti nestrádají, ale přijde mi, že je jako nějaký stroj. V mé Markétě není takové prázdno jako v Ivetě, " prozradil František. Ani Ivetě se František postupem Výměny nezdá. "Teď se ke mně chová tak nadřazeně. Je to mezi náma na bodu mrazu. Štve mě svým chováním. To je tak odpornej chlap. Doma bych ho nemohla mít. " 8 očí Iveta otevřela 8 očí kritikou Františka. "František je horší než všechny vaše děti dohromady. Mohl by ti, Iveto, víc pomoct. " Františka se to dotklo. "Celou dobu tvrdíš, jak je to v pohodě a najednou tady vykládáš takový věci. Takovýhle lidi miluju. " "Zakopaný pes je v tom, že ti málo pomáhám a pak tě ještě i naštvu, " přiznal František. "Ivetu mám rád. Vlastně ji miluju, doslova, " řekl během Výměny názorů Radek.

Drama ve Výměně manželek: Gayové mi vadí, neumím si to představit, lamentovala Iveta – eXtra.cz

■ Fotogalerie Iveta s Petrem a svými dětmi ■ Foto: archiv TV Nova Lenka a Ladislav s vnoučaty ■ Foto: archiv TV Nova Iveta ■ Foto: archiv TV Nova Petr ■ Foto: archiv TV Nova Petr s milencem své ženy Bohoušem ■ Foto: archiv TV Nova Milenec Ivety Bohouš ■ Foto: archiv TV Nova Petr si v hospodě před Lenkou vyřizuje vztahy s milencem své manželky. ■ Foto: archiv TV Nova

  • Je to vážnější, než se zdá: Co dělá zácpa s vaším tělem - Vylectese.cz
  • Ivetě z Výměny manželek psali, že je líná a nevzhledná: s tím ale nesouhlasila a dokonce prozradila, že její vztah se dostal na novou úroveň - Zivot
  • Výměna manželek iveta celý díl
  • Hydroponie: Technika pěstování rostlin bez půdy. Vhodná pro lidi bez zahrady - KreativníJá.cz
  • Iveta si před Výměnou prošla peklem! Lukáš jí prý zachránil život | TN.cz
  • Iva z Výměny nepočítala se špínou, jejího manžela ale… | Kafe.cz
  • Výměna manželek iveta
  • Všechno se změní, slíbila Iveta z Výměny svému Radkovi. Teď má jiného - iDNES.cz
  • Návod na nastavení hodinek casio ex

Přečtěte si o tématu "výměna manželek iveta". Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy "výměna manželek iveta", které hledáte. V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa k tématu "výměna manželek iveta". »Poštípaná« Iveta z Výměny manželek se ozvala: Jsem zlá, líná a ošklivá? Blbost, budu se vdávat!... reakcemi diváků. VIDEO: Výměna manželek: Pokousání od štěnic?... posledním odvysílaném dílu Výměny manželek se strhla velká... vesnice Bzice, na Výměnu manželek opravdu nevzpomíná dobře... krátce po odvysílání Výměny manželek odtajnila, jak to... především jedné z manželek - Ivety, která byla již... zkušenost dívá zpětně... Iveta, která se během... ji kritizovali. Jenže Iveta s nařčeními rozhodně... ŽivotvČ paní Iveta. Ta se taky... svatba, " svěřila se Iveta s dobrými zprávami...? Zdá se, že Ivetě koronavirus plány vůbec... Dohra drsné Výměny manželek: Pravda o pokousání od štěnic? Deratizátor i lékařka mají jasno... si na čelo Iveta.

výměna manželek iveta celý díl