Film Čtyři Vraždy Stačí Drahoušku: Čtyři Vraždy Stačí, Drahoušku (Nově Digitalizovaný Film) Dvd

pléd-přes-ramena Wednesday, 10 August 2022
3. 2022, počet hodnocení: 25) přínosný / zajímavý komentář Shodnu se s hodnocením od Jackmartas.... crazy parodie, táhne se to, jsou tam scény navíc, někdy zbytečně uřvané, komické gaymotivy lupičů jsou naprosto zbytečné, až trapné. Oceňuji výkony herců, pan Šípek je excellentní, paní Sobotková je nezapomenutelná bytná! -) Scéna velmi nápaditá, a za mne i na cenu Horáce. Kdo zná film a líbil se mu, může porovnávat. Kdo nestíhá film, nestíhá ani divadlo, starší generace seniorů nechápala, mladší generace se baví. Jackmartas 30% (zadáno: 26. 2021, počet hodnocení: 66) přínosný / zajímavý komentář "Rozpustilá crazy parodie na gangsterky podle kultovního českého filmu". Crazy komedie bych nerekl. V první půlka se táhne, jak delší připrava kafe. Stále čekáte, že se to rozjede. Noo a ono to nějak dopadne. Nesmíte ocekavat od této hry, že bude vyborná jako film. Oceňuji snahu se přizpůsobit filmové adaptaci a originální nápad s mrtvoly, ale tot vše. V případě, že se chcete zasmát crazy, doporučuji jinou hru.
  1. Houšku online
  2. Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
  3. Čtyři vraždy stačí, drahoušku (DVD) - digitálně restaurovaný film | DVD-PREMIERY.CZ
  4. Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) - DVD | FilmGame
  5. Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) | Knihy.ABZ.cz
  6. Čtyři vraždy stačí, drahoušku | dafilms.cz | filmy online
  7. Čtyři vraždy stačí, drahoušku – česká krimi komedie | Skylink TV Magazín

Houšku online

Takže teprve se zpožděním od let 1971-72 začíná řádit ta pravá komunistická cenzura. Můžeme být vděčni, že takto aspoň "prošly" ideologicky bezproblémové látky, připravované ještě za Pražského jara. Jiné filmy jako Ucho nebo Světáci, to stěstí už neměly, náklady ne náklady, a mizely v archivech, stejně jako filmy, jejichž tvůrci emigrovali apod. Oldřich Lipský nám naštěstí zůstal zachován. Díky tomu stihl natočit ještě řadu filmových komedií. Čtyři vraždy pak objevily Káju Saudka; prezentovaly žánr, který už nikdy u nás prakticky nebyl úspěšně natočen. A úplné obsazení tohoto skvěle obsazeného filmu snad ani nelze dát dohromady. Pro zajímavost: Jiřina Bohdalová jezdila natáčet scény rvačky s Ivou Janžurovou přímo z filmového festivalu v Karlových Varech a ta modřina na tváři ja pravá! Inu, festivalová:) Hodnocení: 8 / 10 Přidáno: 25. 3. 2016 Poprvé viděno v době, kdy mě jméno Saudek neasociovalo vůbec nic a spojitost s animovanými vsuvkami jsem vůbec nechápala. Omluvou mi budiž tehdejší velmi nízký věk.

Internetový prodej filmů, kompletní nabídka více než 4. 000 titulů, světové novinky, klasika a české filmy Čerstvé živé aromatické bylinky, pestré květiny a předpěstované sazenice rostlin a zeleniny pro Váš dům i zahradu přímo od Vašeho bylinkáře a zahradníka. Úvod » DVD filmy » Čtyři vraždy stačí, drahoušku DVD Kompletní specifikace V kupé amerického expresu se usadí dr. James Porter, který převáží z Michaga do San Fernanda šek na milion dolarů, a začte se do comicsu. - O drahocenný šek začínají soupeřit dvě bandy gangsterů. Snědým hochům ze San Boniga velí José Manuel Antonio a bandu z Michaga vede otrlá Kate Draxlová. V městečku Springtownu si mezitím marně snaží získat respekt žáků učitel Georg Camel. Jako ňouma působí Georg i v redakci místního časopisu, kde se snaží uplatnit své verše. Netuší, že náhlý zájem, který mu projevuje půvabná redaktorka Sabrina, má vyvolat žárlivost kreslíře Henryho. Pak ale dojde k obratu. Porter, který nečekaně vystoupil ve Springtownu, zemře na prahu Camelova pokoje v penzionu afektované paní Harringtonové.

Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví

Všechno zlé je ale na něco dobré, jelikož krom mrtvol mu do náruče padne také krásná Sabrina. Kdykoli otevřu dveře, vypadne mrtvola. Mrtvolami se to v této české klasice jen hemží, ale také tu není nouze o zábavu a vynikající humor. Za scénářem stojí totiž mimo jiné Miloš Macourek, jehož crazy komedie kombinující a parodující různé populární žánry jsou od dob Kdo chce zabít Jessii? (1966) legendární. Ani ve Vraždách tomu není jinak. Parádní absurdní honičky všech na všechny a výborné dialogy nenechají vaše bránice chvíli na pokoji. Sem tam do toho vletí kreslený předěl jako v pravém komiksu, takže se pak člověk musí ptát, kde ti dnešní hollywoodští velikáni asi vzali inspiraci... A navíc se tu pořádně vyřádila celá řada zasloužilých hereckých hvězd jako krásně nesmělý chytač mrtvol Lipský, totálně tupý policajt Libíček, neuvěřitelně cholerický velitel Filipovský, otravně starostlivá paní domácí Rosůlková, nepřekonatelná Janžurka v roli šéfky gangu v převleku za pastora, šišlající gangster Kemr, jehož hlášky jsou legendární, nebo Hlinomaz alias Gogo.

film čtyři vraždy stačí drahoušku u online

Čtyři vraždy stačí, drahoušku (DVD) - digitálně restaurovaný film | DVD-PREMIERY.CZ

  1. Jak vyrůst v 15 letech 2
  2. Film čtyři vraždy stačí drahoušku u online
  3. Saténový povlak na polštář nabídky v Action
  4. „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ (1970) - FDb.cz
  5. Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) - DVD | filmnadvd.cz
  6. Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
  7. Altech uherské hradiště
  8. Jak vyprat propisku
  9. Rozvijej se poupatko noty levně | Blesk zboží
  10. Čtyři vraždy stačí, drahoušku | dafilms.cz | filmy online
  11. Čtyři vraždy stačí, drahoušku - Edice Zlatý fond české kinematografie (DVD)

Středoškolský učitel George Camel (kterého ztvárnil režisérův bratr Lubomír) je pak macourkovským tradičním uťápnutým naivkou, který jednoho dne zjistí, že jakmile otevře dveře, vypadne z nich mrtvola. George se totiž zapletl do souboje dvou gangsterských band soupeřících o šek na milion dolarů. Až hitchcockovský příběh muže neprávem obviněného ze zločinu je zalidněn množstvím barvitých postav, mezi nimiž nechybí Georgeova láska, energická novinářka Sabrina (Jiřina Bohdalová) a šéfka zločinecké bandy Kate (Iva Janžurová). V hereckém ansámblu sdružujícím českou hereckou elitu i Lipského oblíbence nechybí Marie Rosůlková coby Camelova bytná či Josef Hlinomaz jako nezapomenutelný drsňák Gogo. (Filmový přehled)

Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) - DVD | FilmGame

Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) | Knihy.ABZ.cz

Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) - DVD | FilmGame Ušetříte až: 21 Kč ( - 10%) Koupí tohoto produktu získáte 3 body na další nákup. Český název: Čtyři vraždy stačí, drahoušku Originál: Čtyři vraždy stačí, drahoušku [Československo, 1970] Jazyk: CZ dabing, CZ titulky Zvuk: český Dolby Digital 2. 0 Titulky: české pro neslyšící, anglické Obraz: 16:9 1. 37:1 Pillarbox Hrají: Lubomír Lipský st., Jiřina Bohdalová, Iva Janžurová, Marie Rosůlková, František Filipovský, Jan Libíček, Josef Hlinomaz, Karel Effa, Lubomír Kostelka, Vlastimil Hašek, Stella Zázvorková, Josef Kemr, Jaroslav Moučka, František Peterka, Jan Přeučil, Zdeněk Řehoř, Robert Vrchota, Zdeněk Kryzánek, Lubor Tokoš, Jiří Lír, O DVD ČTYŘI VRAŽDY STAČÍ, DRAHOUŠKU - OBSAH: Středoškolský učitel George Camel je naivním nesmělým ňoumou, který nemá autoritu ani u studentů, ani u kolegů v redakci místního časopisu, kde se marně snaží udat své verše. Jednoho dne však zjistí, že jakmile otevře dveře, vypadne z nich mrtvola... George se totiž shodou okolností zapletl do souboje dvou gangsterských band soupeřících o šek na milion dolarů.

Prosím potvrďte, že jste člověk z masa a kostí. "PÍP PÍP TUDŮT, Děkujeme. " You reached this page when trying to access from 5. 181. 169. 194 on 6/8/2022. Session: e2fe0d59-42f8-45e9-a92b-b831d65e9a92

Čtyři vraždy stačí, drahoušku | dafilms.cz | filmy online

0 Titulky: CZ pro neslyšící, EN Délka: 102 minut

a b × DVD: Čtyři vraždy stačí, drahoušku (Nově digitalizovaný film) Středoškolský učitel George Camel je naivním nesmělým ňoumou, který nemá autoritu ani u studentů, ani u kolegů v redakci místního časopisu, kde se marně snaží udat své verše. Jednoho dne však zjistí, že jakmile otevře dveře, vypadne z nich... (celý popis) Titul doručujeme za 6 pracovních dní Médium: DVD Vaše cena s DPH: 199 Kč 167 Kč Kdy zboží dostanu Výhodné poštovné: 74Kč Osobní odběr zdarma Specifikace Výrobce: » Bontonfilm Rok vydání: 2022 Jazyk: česky Datum vydání: 01. 06. 2022 EAN: 8594030604571 Popis Středoškolský učitel George Camel je naivním nesmělým ňoumou, který nemá autoritu ani u studentů, ani u kolegů v redakci místního časopisu, kde se marně snaží udat své verše. Jednoho dne však zjistí, že jakmile otevře dveře, vypadne z nich mrtvola... George se totiž shodou okolností zapletl do souboje dvou gangsterských band soupeřících o šek na milion dolarů. Komiksová crazy komedie scénáristické dvojice Lipský - Macourek je zdařilou parodií na laciné gangsterky a nespoutaně hýří vizuálními a formálními nápady i absurdními dialogy.

Čtyři vraždy stačí, drahoušku – česká krimi komedie | Skylink TV Magazín

film čtyři vraždy stačí drahoušku houšku online
Horácké divadlo Jihlava [velká scéna] Premiéra: 25. 9. 2021 online premiéra v dubnu 2021 Ondřej Šípek, Svetlana Hruškociová, Šárka Býčková, Lucie Sobotková, Milan Šindelář, Petr Soumar, Klára Anna Satinská / Stanislava Hajduková, Zdeněk Stejskal, Marián Chalány, Stanislav Gerstner, Eliška Matzkeová / Stanislava Hajduková, Josef Kundera, František Mitáš, Jakub Škrdla, Michal Kraus, Lukáš Matěj, František Maňák... Rozpustilá crazy parodie na gangsterky podle kultovního českého filmu. Nesmělý naivní učitel George Camel se marně snaží u svých žáků vzbudit lásku k Shakespearovi. Žáci zcela nepokrytě dávají přednost komiksu. S despektem přistupuje k Georgovi a jeho lyrickým veršům také šéfredaktor místního časopisu. Z nezajímavého outsidera se ovšem rázem stává hrdina ve chvíli, kdy se shodou náhod ocitne v ohnisku sváru dvou konkurenčních gangsterských band, které svádějí zuřivý boj o šek na milion dolarů... Chci vidět - přidat do seznamu Termíny představení 28. 6. Út 19:00 vstupenky Velká scéna; E 5; E 5 Volby Hodnocení (2) HODNOCENÍ UŽIVATELŮ Simonn 60% (zadáno: 9.
  1. Porodnice frýdek místek
  2. Výroba klíčů kroměříž
  3. Čcokoladova barva na vlasy bez amoniaku
  4. Nejlepší kočárek do terenu
  5. Nakládané chilli papričky v oleji recept
  6. Funkční vyšetření pic.php
  7. Krmítko pro kočky
  8. Montáž zateplení fasády ceník
  9. Autotrika na přední sedadla
  10. Hra na flétnu pro děti e