České Budějovice Pedagogická Fakulta | Pedagogická Fakulta | Noc Vědců

akční-letenky-do-lisabonu Sunday, 7 August 2022

Vzdělávání učitelů má v Českých Budějovicích dlouholetou tradici - Pedagogická fakulta je nejstarší fakultou Jihočeské univerzity. Vznikla jako pobočka Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy už v roce 1948 a samostatnou fakultou se stala v roce 1964. Zároveň je co do počtu studentů také největší fakultou na univerzitě. Sídlí v několika budovách v centru města v Jeronýmově a Dukelské ulici, pouze katedru tělesné výchovy a sportu a katedru výchovy ke zdraví najdete v tělovýchovném areálu nedaleko univerzitního kampusu. Pro fakultu je prioritní příprava budoucích učitelů. Ve dvouoborových kombinacích tu mohou v bakalářském a navazujícím magisterském cyklu studovat učitelství pro 2. stupeň základních škol a několik oborů učitelství pro střední školy. Učitelství pro 1. stupeň základních škol je organizováno jako pětileté magisterské studium. Fakulta ale nabízí také jednooborové bakalářské obory učitelské: Učitelství pro mateřské školy, Hra na nástroj nebo zpěv se zaměřením na vzdělávání a výtvarná tvorba se zaměřením na vzdělávání.

Pedagogická fakulta - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - EDULIST.cz

Na Sádkách 1687/1c, 370 05 České Budějovice 2 číslo dveří 102, 1. patro – Naplánovat trasu Web Hodnocení Telefon +420 387 773 159 E-mail IČO 60076658 Popis firmy Fakulta se skládá z katedry anglistiky, biologie, českého jazyka a literatury, aplikované fyziky a techniky, geografie, germanistiky, hudební výchovy, informatiky, matematiky, pedagogiky a psychologie, společenských věd, tělesné výchovy a sportu, výchov ke zdraví, výtvarné výchovy a chemie. Přidat firmu do hromadné poptávky Studentská 787/13, České Budějovice 2 Fakulta vytváří a rozvíjí znalosti v oblastech ekonomie, řízení podniků a rozvoje regionů. Skládá se z katedry aplikované matematiky a informatiky, ekonomiky, obchodu a cestovního ruchu, práva, řízení, účetnictví a financí, strukturální politiky EU a rozvoje venkova KSP a jazyků. 387 772 800 Tel Web Přidat firmu do hromadné poptávky Studentská 1668, České Budějovice 2 Zaměřujeme se na zemědělské a technologické obory. Naše výukové prostory jsou soustředěny v univerzitním kampusu na západním okraji města s výbornou dosažitelností centra i řadou možností sportovních a volnočasových aktivit.

Obecné informace o přijímacím řízení Přijímání ke studiu na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích se řídí zejména ustanoveními § 48 až 50 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů, a článkem 18 a 19 Statutu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Klíčové termíny a údaje Dny otevřených dveří: 20. 1. 2022 a 21. 1. 2022 Termín podávání přihlášek: od 15. 11. 2021 do 31. 3. 2022 do 18. 4. 2022 Odkaz pro podání přihlášky: Přihláška je splatná do 31. 2022, podrobnosti k jejímu podání stanovuje článek 13 opatření o přijímání ke studiu. Termín přijímacích zkoušek: 28. 5. 2022 – 12. 6. 2022 Podrobnosti k přijímací zkoušce stanovuje článek 15 opatření o přijímání ke studiu. Podrobnosti k ověřování podmínek pro přijetí mimo přijímací zkoušku stanovuje článek 16 opatření o přijímání ke studiu. Poplatek za úkony spojené s přijímacím řízením: 500 Kč pro každou podanou přihlášku Platební údaje pro jeho úhradu: Název banky: ČSOB Číslo účtu: 104725778/0300 Konstantní symbol: 379 Variabilní symbol: 6020103 Specifický symbol: číslo generované elektronickou přihláškou Podrobnosti k platbě poplatku stanovuje článek 14 opatření o přijímání ke studiu.

V prezenční či kombinované formě. 387 842 111 Tel Web Přidat firmu do hromadné poptávky Na Sádkách 1687/1c, České Budějovice 2 Fakulta se skládá z katedry anglistiky, biologie, českého jazyka a literatury, aplikované fyziky a techniky, geografie, germanistiky, hudební výchovy, informatiky, matematiky, pedagogiky a psychologie, společenských věd, tělesné výchovy a sportu, výchov ke zdraví, výtvarné výchovy a chemie. 387 773 159 Tel Web Jeronýmova 200/10, 370 01 České Budějovice 6

Pedagogická fakulta | Noc vědců

Web Hodnocení Sociální sítě Telefon +420 387 773 020 E-mail IČO 60076658 Popis firmy Pedagogická fakulta JU má tradici v přípravě učitelů již od roku 1948 a nabízí studium bakalářských, magisterských, doktorských studijních programů a také celoživotní vzdělávání. Fakulta má 3 areály převážně v historickém centru města, jde o největší fakultu Jihočeské univerzity. Fotogalerie Fotogalerie Zobrazit 2 fotografie Partneři Partneři Přidat firmu do hromadné poptávky Kněžská 410/8, České Budějovice 1 Ve vědecko-pedagogické činnosti se zaměřujeme na oblast teologie, filozofie, sociální práce a výchovy, kde je kladen důraz na křesťanské, etické a sociální hodnoty. Fakulta se skládá z katedry teologických věd, pedagogiky, etiky, psychologie a charitativní práce, filosofie a religionistiky. 387 773 501 Tel Web Přidat firmu do hromadné poptávky 5, 0 ( 1) Okružní 517/10, České Budějovice 4 Profesně zaměřená vysoká škola, neuniverzitního typu. Nabízíme možnost bezplatného studia v bakalářských a magisterských oborech Strojírenství, Ekonomika podniku, Stavební management, Konstrukce staveb, Technologie dopravy a přepravy a Logistické technologie.

Pedagogická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích | České Budějovice Pedagogická psychologie Educational Psychology Matematika se zaměřením na vzdělávání (dvouoborové) a dalších 50 programů 53 programů

pedagogická fakulta české budějovice

Pedagogická fakulta české budějovice

(14) Search courses Skip courses Courses Expand all Ateliér arteterapie Katedra anglistiky/English Department Katedra aplikované fyziky a techniky Katedra biologie Katedra geografie Katedra hudební výchovy Katedra germanistiky Katedra informatiky Katedra matematiky Sekce pedagogických a psychologických programů Katedra slovanských jazyků a literatur Katedra společenských věd Katedra tělesné výchovy a sportu Katedra výchovy ke zdraví Katedra výtvarné výchovy Projekty v rámci OP VVV Návody na on-line výukové aplikace MS Teams, Moodle, Smart, testy v Kahoot, Forms atd.

Dále jednooborové bakalářské obory neučitelské jako je například Arteterapie, Sociální pedagogika, Přírodovědná a ekologická výchova, Výchova ke zdraví, Geografie pro veřejnou správu, Tělesná výchova a sport, Informační technologie a e-learning nebo Psychologie. Fakulta uskutečňuje pět doktorských studijních programů. Na fakultě můžete rovněž studovat jeden z mnoha programů v rámci Celoživotního vzdělávání. Základním předpokladem pro kvalitní přípravu budoucích učitelů je spolupráce s praxí, zejména s regionálním školstvím. Fakulta je také zapojena do řady mezinárodních vzdělávacích programů.

Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích (České Budějovice 2) • Firmy.cz

5. 2022; to neplatí, prokazuje-li jazykové kompetence dokumentem doručovaným PF JU ve lhůtě podle odstavce 2. Na skutečnosti doložené později nebude brán zřetel. Každý uchazeč musí dále splnit tzv. zvláštní podmínky pro přijetí vztahující se k příslušnému studijnímu programu. Podrobnosti k okruhu zvláštních podmínek a způsobům jejich ověřování, jako i k postupu v případě, že se ke studiu zapíše méně uchazečů, než jaký je minimální počet přijímaných uchazečů, stanovuje část III. opatření o přijímání ke studiu. Dokumenty, kterými uchazeč prokazuje splnění podmínek pro přijetí podle článku 5 vyhlášky je uchazeč povinen doručit podle pokynů a v termínu stanoveném pro příslušný studijní program v článku 5, na později doložené skutečnosti nebude brán zřetel. Ke studiu bude přijat pouze uchazeč, který prokáže dosažení požadovaného stupně předchozího vzdělání (odstavec 1) a znalost jazyka podle odstavce 3 a zároveň splní všechny zvláštní podmínky pro přijetí stanovené pro jednotlivé studijní programy v článku 5.

  • Pedagogická fakulta - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - EDULIST.cz
  • Hrad veveří akce 2019
  • Najít
  • Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích (České Budějovice 2) • Firmy.cz
  • Vánoční jednoduché stock fotografie, royalty free Vánoční jednoduché obrázky | Depositphotos

Uchazeč je povinen doručit PF JU (na studijní oddělení či na příslušnou katedru garantovi přijímacího řízení v den konání přijímací zkoušky) dokument prokazující dosažení předchozího stupně vzdělání podle části II. opatření o přijímání ke studiu nejpozději do 17. 6. 2022, toto datum je rozhodné pro vydání rozhodnutí děkana dle článku 17 opatření o přijímání ke studiu. Po tomto datu bude moci být uchazeč přijat ke studiu až po doložení dokumentu na studijní oddělení PF JU, nejpozději však do zahájení výuky v akademickém roce 2021/2022; o závažnosti důvodu a o přijetí v tomto termínu rozhoduje v jednotlivých případech děkan fakulty. V souladu s § 49 odst. 1 zákona o vysokých školách stanovuje PF JU jako podmínku pro všechny studijní programy znalost českého nebo slovenského jazyka. Podrobnosti k prokázání jazykových předpokladů stanovuje článek 10 opatření o přijímání ke studiu. Dokument prokazující jazykové předpoklady je uchazeč povinen doručit PF JU (na studijní oddělení či na příslušnou katedru garantovi přijímacího řízení v den konání přijímací zkoušky) nejpozději do 13.