Citáty O Duši

čím-vybělit-záclony Sunday, 7 August 2022
Žárlivost je žloutenka duše. Dokud člověk nemiluje zvíře, část jeho duše zůstává neprobuzená. Psaní je geometrie duše. Nejsou to mramorové chodby, které poskytují intelektuální vznešenost, ale duše a mozek výzkumníka. Duše je vězením těla. Duše mlčí. Pokud vůbec mluví, mluví ve snech. Zkrotila rozbouřený oceán mé duše. Atticus Láskou ji nespoutáš Moje duše není obsažena v omezeních mého těla. Moje tělo je obsaženo v neomezenosti mé duše. Sny jsou vodítkem duše. Elektrická komunikace nebude nahrazovat tvář někoho, kdo svou duší povzbudí dalšího člověka, aby byl odvážný a pravdivý. Ženská duše je plná slz. Nemyslím si, že duše nebo těla mohou být změněna zaklínadlem. Nemůžu říct vtip, abych zachránila svou duši. Podstatou umění je duše, která se projevuje ve stylu. Předpokládejme, že můžete získat vše na celém světě a ztratit duši. Stojí to za to? Krása ženy není v obličeji, ale skutečná krása ženy se odráží v její duši. Krása ženy roste s uplynulými roky. Duše, která prošla utrpením, se podobá kalené oceli.

Duše - Citáty o duši - 97 citátů na téma duše | citato.cz

  1. Citáty o duši
  2. Když to neopraví "doplňte text", tak už nikdo! - 123triko.cz - kvalitní trička s jakýmkoliv potiskem
  3. Nejlepší citáty o duši - Nejlepší citáty na každý den | Citatyo.cz
  4. » Pro duši » Motivační citáty
  5. Oblečení na motorku - bazar, bazoš, inzerce
  6. Jak vyhledat mobil pomocí čísla
  7. Školní program přihlášení
  8. Citáty o duši
  9. Citáty o dsi xl
citáty o dusit

Je to péče, kterou láskyplně dává vášeň, kterou ukazuje. S přibývajícími roky roste krása ženy. - Audrey Hepburn Krása není o tom mít hezkou tvář, je to o tom mít hezkou mysl, hezké srdce a hezkou duši. - Neznámý Kdekoli byla krásná duše, tam je stezka krásných vzpomínek. - Ronald Reagan Lidstvo je největším a nejjistějším umělcem ze všech a historie, jak objasňuje, je ve skutečnosti uměleckým procesem, výtvorem v jeho plnosti krásné duše. - George Edward Woodberry Krása je to, jak se cítíte uvnitř, a odráží se ve vašich očích. Není to něco fyzického. - Sophia Loren Nejkrásnější věc, kterou můžeme zažít, je tajemná. Je to zdroj veškerého skutečného umění a vědy. - Albert Einstein Krása je v oku pozorovatele. - William Carlos Williams Krásné duše jsou ty, které jsou univerzální, otevřené a připravené na všechno. - Michel de Montaigne Když krásná duše harmonizuje s krásnou formou a oba jsou odliti do jedné formy, bude to nejkrásnější pohled na toho, kdo má oko uvažovat o vizi. - Platón Vaše bohatství může být ukradeno, ale vzácné bohatství pohřbené hluboko ve vaší duši nemůže.

Citáty o dusit

Důvěra dává rozmluvě víc než inteligence. Francois Duc de la Rochefoucauld Důvěru si získáte tak, že jste průhlední, otevření a držíte slovo. Jack Welch Důvěřuj, ale hleď komu. Latinské přísloví Chyba je, když věříš každému, ale chyba je i to, když nevěříš nikomu. Lucius Annaeus Seneca Důvěra budí důvěru. Důvěra, snášenlivost a pozornost, které jsou charakteristické pro dobré přátelství, mohou zahojit a zachránit váš důvěrný vztah. Být dobrým přítelem – ať již je to vůči vám samotným, vůči vaší matce, vašemi dítěti nebo bytosti, s níž sdílíte lože, znamená nejdříve ze všeho respektovat jejich individualitu. U. Westová Důvěřuj, ale prověřuj. České přísloví Jakou hromadu peněz kdo ve své pokladně chová, takovou důvěru má. Decimus Junius Juvenalis Co chceme, tomu ochotně věříme, a doufáme, že si i ostatní myslí, co si myslíme sami. Gaius Iulius Caesar Člověk, na nějž nadávají blbci, je hoden důvěry. Jean-Paul Sartre Každá nešťastná láska zčeří v člověku hladinu jeho duše jako kámen hozený do vody.

- Muriel Barbery Krása probouzí duši k jednání. - Dante Alighieri Nejsem milován. Nejsem krásná duše. Nejsem dobromyslný, dávající člověk. Nejsem zachránce nikoho. - Chuck Palahniuk Bez ohledu na to, jak prostá žena může být, bude-li jí na tváři napsána pravda a poctivost, bude krásná. - Eleanor Rooseveltová Nechť se moje duše usmívá skrz mé srdce a mé srdce se usmívá mýma očima, abych mohl rozptýlit bohaté úsměvy do smutných srdcí. - Paramahansa Yogananda Danieli! Řekla Luce. Vypadá jinak a přesně stejně? Zeptal se Bill. Ano. To je jeho duše, kterou poznáváš. Bez ohledu na to, jak vy dva můžete vypadat navenek, vždy budete navzájem znát duše. Luce až dosud nenapadlo, jak pozoruhodné bylo, že Daniela poznávala v každém životě. Její duše našla jeho. To je nádherné. - Lauren Kate Ze všech zvuků, které se v dnešní době dotýkají mé duše, je nejkrásnějším ze všech ticho. - Guy De la Valdene Krásná duše nemá jinou zásluhu než svou vlastní existenci. - Friedrich Schiller Člověk by měl každý den svého života poslouchat trochu hudby, číst trochu poezie a vidět pěkný obraz, aby světské starosti nezničily smysl pro to krásné, co Bůh vložil do lidské duše.