Gls Dopravní Společnost - Gls Představila Novou Vizuální Identitu Značky

dětský-stan-teepee Tuesday, 9 August 2022
Lídr kvality na evropském trhu GLS Czech Republic GLS Czech Republic nabízí balíkové a expresní služby v České republice a klade přitom důraz na prvotřídní kvalitu. Skupina GLS Co činí skupinu balíkového přepravce GLS tak vyjímečnou? Zjistěte jaký je náš příběh, za čím si stojíme a co je pro nás důležité. Naše zodpovědnost GLS zastává holistický přístup k udržitelnému rozvoji, který zahrnuje aspekty životního prostředí, sociální, ekonomické a korporátní zodpovědnosti. Newsroom Aktuální informace, novinky a zajímavosti z dění ve skupině GLS přehledně na jednom místě. Pravidla podnikových standardů a Etický kodex dodavatele Tyto dva důležité dokumenty podrobně popisují závazky skupiny GLS vůči jejím zaměstnancům, zákazníkům, obchodním partnerům i široké veřejnosti a chování dodavatelů, které je očekáváno v rámci odběratelsko dodavatelského vztahu.

GLS představila novou vizuální identitu značky

Moderní provoz zrychlil a zkvalitnil odbavování zásilek a našim kurýrům a kurýrkám přinesl příjemné moderní pracovní prostředí. Po počáteční investici plánujeme další rozvoj tohoto logistického centra ", uvádí Vladislav Rokos, jednatel firmy Duotrans. " S firmou Duotrans spolupracujeme již 15 let. Velmi nás těší, že naše filozofie dlouhodobého partnerství slaví další úspěch. Během našeho působení v Česku s námi vyrostlo mnoho spolehlivých a úspěšných logistických firem, se kterými je radost spolupracovat, " uvádí Pavel Včela, ředitel společnosti GLS Česká republika. GLS v Česku provozuje 24 dep GLS od loňského roku navýšila kapacitu své sítě o dalších 25%. A to zejména díky otevření nových dep v České Lípě, Novém Strašecí, Uherském Hradišti a v letošním roce právě v Hulíně. " V současnosti provozujeme již 24 dep, rozmístěných tak, abychom byli zákazníkům nablízku po celém Česku, " doplňuje Pavel Včela. Investicemi do nových dep, stavebním rozšířením těch stávajících a technologickými inovacemi GLS reaguje na zvyšující se poptávku po přepravních službách.

Společnost GLS chce zdůrazňovat osobní přístup k zákazníkům a bezproblémové doručování balíků. 16:43 / 5. října 2021 V pondělí 4. října přišel poskytovatel balíkových přepravních služeb GLS s novou vizuální identitou. Oživený vzhled staví na úspěchu firmy v prostředí rychle se měnícího balíkového trhu a podtrhuje ambice růstu. GLS cílí hlavně na osobní přístup k zákazníkovi a bezproblémový proces doručení balíku. Právě tato nová vizuální identita značky chce na tento avizovaný závazek poukazovat. Nová vizuální identita včetně nového loga zaujme výraznou modrou barvou. Žlutá šipka, která byla dlouhodobě poznávacím znamením GLS, je nově propojena s písmenem G. Kompaktní design loga je završen žlutou tečkou, symbolizující odbornost GLS a poslání společnosti. Čistý vzhled loga jde ruku v ruce s jasným, zábavným a hravým stylem komunikace Nová identita dokonale odráží, kdo jsme a kým budeme, hlásí ředitel Nový vzhled značky přichází v období změn a velkého růstu. Cílem firmy je posílit pozici na všech trzích, kde působí, se zaměřením na růst v oblasti služeb B2C a ohajobou silné pozice v oblasti B2B.

S.r.o

Podané ruce

Investici proto doplňuje moderní třídící systém s vylepšeným řízením, který zaručí spolehlivost provozu i v nejvyšší sezoně. Rozsáhlá zabezpečovací technologie dle standardů GLS zaručí dohledatelnost všech balíků v celém průběhu třídění a neustálý dozor nad jejich bezpečností. S kvalitou souvisí i zvýšený důraz na životní prostředí. Nové zařízení je ohleduplné k životnímu prostředí. Stejně jako všechny nové budovy koncernu GLS, které jsou v rámci iniciativy pro udržitelný rozvoj Think-Green navrhovány dle environmentálních kritérií. Objekt je vytápěn tepelným čerpadlem, které snižuje emise CO2 a provozní náklady. V rámci snížení spotřeby pitné vody se v areálu zachycuje a uchovává dešťová voda, která je dále využívána jako užitková. Instalována jsou též energeticky úsporné technologie, jako např. LED osvětlení. Celá stavba rovněž využívá recyklovatelných materiálů. Jihlava se tak stala dvanáctou "zelenou" lokací v evropské síti GLS.

gls dopravní společnost s.r

S ručením omezeným

Často se setkáváme s dotazy, kdy to přijede, nebo oni nepřijeli tak jak měli a tří hodinové pásmo to je ztráta celého dopoledne. Chápeme to jako opodstatněné a opravdu ne každý přijímá zásilky v rámci své pracovní náplně, tedy v práci. Zavádíme tedy odeslání zboží prostřednictvím Zásilkovny. Cena služby chcete-li dopravného je 69 korun za jednu zásilku. S touto cenou se ale pojí dvě podmínky, ke kterým jsme museli přikročit: 1) Váha pouze do 5 kg (5000 g) na jednu zásilku 2) Rozměr zásilky v součtu stran nepřekročí 120 cm Všechny položky v našem katalogu jsme zvážili a změřili. Zboží, které jedním kusem tuto váhu nebo velikost překračuje, do Zásilkovny ani nenabízíme. Položky budou v kartách v nabídce označeny pro Zásilkovnu vhodné, info boxem. Položky vybrané se budou vahou v košíku přičítat, při překročení váhy, možnost Zásilkovny, nepůjde zvolit. Proč jsme se takto rozhodli? Většina Zásilkoven má omezení do 5 kg a velikosti stran do součtu 120 cm. Jsou to povětšinou malé obchůdky a krámky, kde opravdu není moc místa a kde jsou prodavačkami starší dámy, nechceme je přetěžovat, jsou to maminky nebo babičky některých z nás.

Cílem společnosti je posílit pozici na všech trzích, kde společnost působí, se zaměřením na růst v oblasti služeb B2C a zároveň udržet silnou pozici společnosti v oblasti B2B. Díky specializované mezinárodní síti a vynikajícím znalostem lokálního trhu je společnost GLS přesvědčena, že do roku 2025 tohoto cíle dosáhne. "Již více než 30 let našim zákazníkům poskytujeme služby s ohledem na jejich osobní potřeby a zároveň dbáme na to, aby proces doručení probíhal hladce a bezproblémově. Společně s našimi zaměstnanci a zákazníky se nám podařilo vybudovat pevné základy. Vzhledem k tomu, že se potřeby našich zákazníků a trh přepravních služeb velice rychle mění, je načase, abychom se změnili i my, " uvádí Martin Seidenberg, generální ředitel GLS Group. "Nově upravená identita GLS odráží naši práci a ambice, a to mnohem přímočařejším a dalo by si říci i průkopničtějším způsobem. Je dynamická, odvážná, moderní, svěží a osobní. Dokonale odráží, kdo jsme a kým budeme. " Nová vizuální identita značky bude postupně uváděna na trh napříč Evropou a Severní Amerikou s oficiálním datem zveřejnění 4. října 2021.

Platba a doprava | Vakuovani.cz

gls dopravní společnost pro
  1. Nová přepravní společnost – GLS – Blog | Svět kadeřnictví.cz
  2. Ladislav daniel škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 2 díl
  3. Černá louka výstava koček
  4. Kožní ordinace cheb
  5. GLS Česká republika
  6. Gls dopravní společnosti
  7. GLS doprava | Strefa.cz

GLS doprava | Strefa.cz

Tu podporuje i rozvoj české e-commerce a zvyšující se objemy zboží nakoupeného v internetových obchodech. Proto se také neustále rozšiřuje síť výdejních a podacích míst tzv. GLS ParcelShopů, která čítá v ČR již více než 500 poboček.

Původní článek, pokud máte zájem o ně Čo, Čo nemůžete najít na našich stránkách, jsme tu pro vás. At už potřebujete rutinní radu o odesílání zboží nebo máte otázky o konkrétních položkách, zavolejte nám nebo vyplňte kontaktní formulář. Zákaznický servis je tu pro vás od pondělí do pátku od 8:00 do 18:00. Těšíme se na vás! Zavolejte prosím na zákaznický servis: 421 45 52 42 500 nebo 18 585 * pevná linka. Cena hovoru je účtovAno dle sazeb poskytovatele telekomunikačních služeb. Společnost přepravna (zdroj)

Doručit do Parcel Shopu-služba Zdarma Je připravovanou funkcí, která by měla plně fungovat od ledna 2015. Podstata spočívá v tom, že si opět můžete přesměrovat zásilku ( v rozmezí 4 pracovních dnů) a vybrat si z předem určených výdejních míst, které je například v místě Vašeho bydliště, nebo zaměstnání a můžete si zásilku vyzvednout cestou do práce z práce, nebo když jedete do města nakupovat. Tato místa se rozrůstají jsou to vesměs plochy nákupních center resp firmy v těchto centrech podnikající a zároveň jsou klienty přepravní služby GLS. Tabulka u je připravena v aplikaci, podmínky pro převzetí a časové možnosti budou tak u každého obchodníka jiné. My jsme se také nabídly jako partneři do této služby, cítíme to jako přirozenou samozřejmost vyjít vstříc zákazníkům našeho obchodního partnera. Nechat zásilku na depu-služba Zdarma Na našem shopu připravujeme tabulku a mapku s adresami jednotlivých přepravních dep v ČR, kde si bude možné objednané zboží přebrat v čase, který Vám vyhovuje.

  1. Dej tělu sancy.com
  2. Residence u hvězdy 2
  3. Hry pro vr brýle
  4. Ikea bodbyn kuchyně e
  5. Boty pro děti superfit
  6. Pánské zimní boty nike blazer
  7. Porodnice frýdek mister v
  8. Kde domov můj autor bez
  9. Bílková roláda s ořechy