Hokejový Ples Hradec Králové | Fotogalerie Zveme: Na Městský Ples, Svatební Veletrh, Hokej Či Zelobraní - Foto 3 | Hradec Králové.Cz

čím-vybělit-záclony Saturday, 13 August 2022
ŠTÍTEK: Peter Frühauf 9. 4. 2021 Cyklistika: Jezdi a pomáhej Hradecký cyklistický tým Rafkarna přišel pro nadcházející dva měsíce, tedy duben a květen, se zajímavou charitativní akcí Jezdi a pomáhej. V ní vyzývá… 1. 2021 17 Nebeský člověk Michael Nebeský dává radost dětem s handicapem /ROZHOVOR, FOTOGALERIE, VIDEO/ Na začátku byl nápad - při fotbalovém turnaji uctít památku… 22. 6. 2020 14 Sport Hradec Cup ohromil, charita vynesla 1 537 600 korun! /FOTOGALERIE/ Ta částka je vskutku ohromující. 1 537 600 korun!!! Charitativní turnaj v malé… 19. 2020 Charitativní fotbalový turnaj se hraje už v sobotu v Hradci Už po dvanácté se v sobotu uskuteční charitativní fotbalový turnaj Sport Hradec Cup 2020. I letos… 24. 2019 Hrdina týdne v kraji: Hronek a spol. vybrali milion na charitu Charitativní fotbalový turnaj Sport Hradec Cup, na němž startovala řada sportovních hvězd a který… 13. 2. 2019 31 Hradec nám pomohl nést to břemeno Hradec Králové /ROZHOVOR/ - Zamával Hradci, rozloučil se s ním při dojemné exhibici.

Královský ples | Program

  1. Středisko zpravy o2
  2. Dřevěný strop skladba
  3. Hokejový ples hradec králové pcr
  4. Hokejový ples hradec králové nádraží
  5. Hokejový ples hradec králové na
  6. Hokejový ples hradec králové sa prevodom
  7. Zveme: Na městský ples, svatební veletrh, hokej či Zelobraní | Hradec Králové.cz
  8. Hokejový ples hradec králové 2020

Trochu nám to otevřelo oči, řekl Svoboda Hradečtí hokejisté po šesti vítězných zápasech (naposledy přejeli Vídeň 8:0) v rámci přípravy… 25. 2021 Jednoznačná záležitost. Kanonádu Mountfieldu rozjel Koukal. Došlo i na bitky Šestá výhra v řadě. Královéhradečtí hokejisté ve včerejším přípravném utkání jednoznačně smazali… 19. 2021 Mountfield se v přípravě rozjel, výhra s Vídní byla jeho čtvrtou v řadě Hokejisté extraligového Hradce Králové se v přípravném období dostali na vítěznou vlnu. Čtvrtou… 13. 2021 Gólový týden Mountfieldu v přípravě. Naposledy dal šest branek Rakušanům Tři zápasy, tři výhry a 16 nastřílených branek během týdne. Hokejisté Hradce Králové se v… Test č. 3: Mountfield v úplném závěru otočil duel na ledě Karlových Varů Po porážce v Kolíně (1:2) a drtivému domácímu vítězství s Olomoucí (6:0) sehráli hokejisté… 10. 2021 Druhá příprava: Lvi doma rozsápali Kohouty, nasázeli jim "kanára" Poprvé doma a hned kanonáda. Hokejisté extraligového Hradce Králové se ve druhém přípravném… 6.

Děti se mohou těšit na zajímavé ceny i… Příměstský cyklo víkend 2022 - Hrad… 18. 2022 - 19. 2022 Víkendový kemp v Hradci je určen pro děti i dospělé. Je zkrácenou variantou našich prázdninových příměstských táborů. … Příměstský in-line víkend 2022 - Hr… Víkendový kemp v Hradci Králové je pro děti i dospělé. … « zpět na seznam položek

hokejový ples hradec králové 2 hokejový ples hradec králové 2020 hokejový ples hradec králové z

Hokejový club JOKERIT Hradec Králové , Čeperka IČO 26515776 - Obchodní rejstřík firem | Kurzy.cz

ŠTÍTEK: Petr Svoboda 17. 5. 2022 Trenérský tým Mountfieldu je kompletní! Martince se Svobodou doplní Hamara Hokejový klub z Hradce Králové má jasno o kompletním složení realizačního týmu. Tomáše Martince a… 18. 2. 2022 3 Sokol slaví 160 let, přesto mu dominuje mladá krev Jedna z největších organizací v tuzemsku slaví 160 let. Přestože ji zejména v totalitních dobách… 15. 2022 AKTUALIZOVÁNO Sociální sítě baví značení pro cyklisty. Vysmívaná fotka ale není z Prahy Podnikatel Jan Řežáb sdílel na sociální síti Twitter obrázek vodorovného značení ostrůvku pro… Čtenář reportér Poslat příspěvek 15. 9. 2021 11 Sokol spolu v pohybu. Buďte aktivní, zkuste výskoky, šplh nebo překážkovou dráhu Ve čtvrtek 23. září začíná tradiční sokolská akce #BeActive Sokol spolu v pohybu. Přijďte se… 2. 2021 Znovu nedohráno! Na ledě byla krev, olomoucký gólman byl zasažen bruslí do krku Jubilejní desátý přípravný duel, který byl zároveň závěrečným, sehráli hokejisté Hradce Králové. … 28. 8. 2021 Po hodech přišlo vystřízlivění.

Nato převezme štafetu KOPLAHO BAND z Týniště nad Orlicí, aby se pak hodinu před půlnocí se na scéně objevil MICHAL DAVID REVIVAL. Od půlnoci se pak na hlavní scéně o zábavu až do třetí hodiny ranní postarají střídavě JH BIG BAND s KOPLAHO BANDem. Malý sál bude patřit hradecké plesové a zábavové kapele KAPKY, kterou budou na pódiu doplňovat tanečními čísly formace BONSTEP a T-BASS. Prostor ve foyeru pak nabídne zajímavou hudební směsici. Vystoupí zde totiž domácí kapela ELECTROSHOCK se svými elektrickými smyčcovými nástroji, kterou bude střídat oblíbená CIMBÁLOVÁ MUZIKA HRADEC KRÁLOVÉ. Na své si tedy přijdou milovníci různých hudebních žánrů. Vstupenky na tento reprezentační ples si lze zakoupit ve všech Turistických informačních centrech v Hradci Králové. Město: Hradec Králové Místo konání: Kongresové centrum Aldis Cena: 400 Kč Tato akce již proběhla. Zatím není žádný další termín. Při vytváření přehledu kulturních akcí využíváme mimo jiné i stránky Turistického informačního centra. Více informací a program Aldis

2020 4 Jako smutné memento stojí na nádraží v Českém Brodě odstavený zdemolovaný vlak /FOTOGALERIE/ Vlaky včetně rychlíků už opět sviští místy, kde došlo v úterý 14. července v noci k… 15. 2020 81 Srážka vlaků u Českého Brodu: strojvedoucí zřejmě projel návěstidlem na červenou /VIDEO, FOTOGALERIE/ Nehoda děsivých rozměrů se v úterý 14. července pozdě večer odehrála na… 14. 2020 Uzavření hranic pro pendlery z Polska zatím nezvažujeme, řekl Vojtěch O uzavření hranic pro polské pendlery, kteří dojíždějí za prací do Moravskoslezského kraje, se… 6. 2020 Devět nemocnic pod jednou střechou? Proměna přinese ušetření, ale i rizika Chybějící lékaři, sestry i peníze na rozsáhlé opravy nemocnic. S řešením problémů má pomoci… 24. 2020 Hradec je nechtěl. Kam míří mistr či asistent? Byli viditelnými postavami hokeje v Hradci Králové v posledních letech. Důležitý asistent… 20. 2020 Hokejový Hradec zná asistenty. Trenéra Růžičku doplní Branda a Kočí Nedlouho před startem letní přípravy je jasno o složení trenérského a realizačního týmu u… 11.

10. 2016 1 Případ Frigo: Bek jde do Plzně Hradec Králové - Je jedním z nejsledovanějších hokejistů Mountfieldu posledních let. Peter Frühauf miloval hokej v Hradci Králové. "Tady jsme doma, "… 29. 9. 2016 Komentář Radka Špryňara: Chce to srdce (Frühaufa)! Východní Čechy - Postřehy, analýzy aneb Ohlédnutí po 7. kole hokejové extraligy. 3. 2016 Přetlak v obraně aneb Konec srdcaře 'Friga' Hradec Králové - Je to definitivní. Peter Frühauf po třech letech opouští hradecké bojiště. … 19. 3. 2016 Frühaufa mrzela prohra, ale na výkon se podle něj dá navázat Mladá Boleslav, Hradec Králové - Hokejisté Hradce Králové podruhé za sebou prohráli v sérii s… 10. 2016 Příprava? Kliky a dřepy! Frühauf je před čtvrtfinále skoupý na slovo. Boj začal Hradec Králové - Dvakrát skončili po základní části pátí a play off museli začínat venku. Letos… 24. 2016 Filharmonie přivítala nejúspěšnější sportovce Hradec Králové - Na pondělním slavnostním galavečeru došlo k vyhlášení několika kategorií, … 8. 1. 2016 Kudrnova třístovka se blíží!

Zobrazit foto v plné velikosti Fotogalerie - Zveme: Na městský ples, svatební veletrh, hokej či Zelobraní Dvoudenní svatební veletrh v Hradci Králové. autor:
2019 46 Hradec tápe. Jak z útlumu ven? /FOTOGALERIE/ Hokejisté Mountfieldu hledali po prohraném derby příčiny nezdaru. 3. 2019 Hokejové derby: Dynamo slaví, Hradec zklamal /FOTOGALERIE/ Východočeské hokejové derby tentokrát vyhrály Pardubice, které uspěly na ledě… 24. 10. 2019 Martinec: Rozhodnutí představenstva klubu respektuji O příchodu Vladimíra Růžičky se dosavadní kouč hradeckých hokejistů Tomáš Martinec podle svých… 21. 2019 34 Chystá se akce Růžička? /FOTOGALERIE/ Hradec podle všeho zažije velký hokejový třesk. Kouče Tomáše Martince by mohl vystřídat matador Vladimír Růžička. 13. 2019 22 Hradec srazil bleskový úder /FOTOGALERIE/ Nedobrá série trvá. Hokejový Hradec prohrál tři z posledních čtyři duelů. 10. 2019 15 Pohřby umělců provázejí spory: U Růžičkové hrozil ring, u Svobody došlo k ostudě Výrazné kulturní osobnosti bývají málokdy bezvýhradně přijímány. Pokud touží po popularitě, … 8. 2019 13 Před akcí vlakem do Grazu řeší Hradec špatnou sérii /FOTOGALERIE/ Velký a bez přehánění přelomový den čeká v úterý hradecký hokejový klub.

7. ročník Zelobraní V pátek od 19 hodin hostí hradecký klub Na Výstavišti již 7. ročník Zelobraní a každý se může přihlásit do soutěže o nejlepší kysané zelí. O kvalitě rozhodne nezávislá porota milovníků zelí. "Napětí, rivalita, zklamání a radost vítězů, to vše je zelobraní Na Výstavišti. Přijďte zúročit měsíce péče o bublající zázrak, nebo jen fandit svým favoritům. " XIX. Královéhradecký městský ples V bohatém programu prestižní akce zahraje k tanci a poslechu Filharmonie Hradec Králové, Bigband Jiřího Pavlíka s Tomášem Savkou, Petr Kolář, Olga Lounová, Abba Stars, Hradecká cimbálová muzika, Art Jazz Band, diskotéka Zdeňka Vranovského, Fidgety Feet, Dance Team a další hosté. Městský ples se koná v sobotu od 20 hodin v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. G ples na Střelnici V sobotu od 20 hodin startuje také ples v Kulturním domě Střelnice. G ples zásobuje B&C catering a slibuje netradiční pojetí plesu doplněné o gastronomický zážitek. Zahraje kapela SKELET, SAXOFRANCIS, uvidíte barmanskou show, taneční vystoupení, dostanete Welcome drink.

  1. Paragraf na dítě 2019 jak dlouho 2020
  2. Děložní čípek kde je
  3. Elektrické udírny recense les
  4. Bolest plic při nádechu za
  5. Elektrické nůžky na trávu lidl
  6. Sad boženy němcové ostrava
  7. Dům na prodej tišnov na
  8. Danske spodni kalhotky si
  9. Kam v brně na výlet 5
  10. Krasa slevový kód
  11. Strašidelné příběhy na dobrou non officiel
  12. Venkovní osvětlení domu s čidlem
  13. Česko japonská společnost
  14. Stedry den je svatek