Salomon Boty Dámské Trekové - Fischer Watea 96 186 Cm + Salomon Guardian 16 - Použité | Urbisport - Lyzelevne.Cz

pléd-přes-ramena Sunday, 7 August 2022

Detailní popis produktu Tento nový lehký batoh je inspirován horskými dobrodružstvími a je připraven zvládnout jakoukoli výzvu. Odvětrávací zádový systém podporuje proudění vzduchu a umožňuje rychlé odpaření vlhkosti. Batoh je kompaktní a přesto poskytuje spoustu kapes a poutek na materiál a hole, díky čemuž je Summit dokonalým batohem, který vám pomůže stoupat na jakékoli horské túře. ODOLNOST - vyrobeno z Nylonu Rip-stop s PU zátěrem, který je lehký, voděodolný a odolný proti poškození a oděru. MOŽNOSTI ULOŽENÍ - batoh má přední a boční kapsy, kapsy na zip na bederním pásu, oka na připevnění cepínu a hole. Uvnitř je kapsa na pitný režim a otvor pro hadičku. POHODLÍ - zadní část batohu je polstrovaná se síťovinou a s mezerou pro proudění vzduchu, která podporuje účinné větrání a omezuje pocení zad. Parametry Materiál: 300D Dobby Nylon Barva: zelená Hmotnost: 890 g Objem: 25 litrů Obecné informace o produktu Záruční doba 24 měsíců Výrobce: HIGHLANDER Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Sport

Detailní popis produktu S obuví Salomon RC9 Prolink pro klasiku získáte vynikající držení nohy, a díky snadno nastavitelnému patnímu popruhu, funkci Custom Fit pro přizpůsobení boty a izolací Thinsulate pohodlý pro celý den. Přesné ovládání a celodenní komfort, abyste mohli posunout svou výkonnost na vyšší úroveň. Kompatibilní s vázáním Prolink®, NNN® a Turnamic®. Přesné držení paty Snadno použitelný a nastavitelný patní popruh udržuje patu pohodlně na svém místě pro maximální pohodlí a efektivitu. Perfektní flex Optimalizovaný flex pro klasické lyžování poskytuje velmi dobrou zpětnou vazbu z terénu. Teplo a pohodlí Šněrování Quicklace umožňuje snadné přizpůsobení chodidlu, v poslední době v mírně širším provedení, zajišťující pohodlí po celý den. Izolace Thinsulate zaručuje tepelný komfort. Podvozek: Klasický flex Svršek: Sensifit Nastavení paty: Nastavitelný patní popruh Šněrování: Quicklace Vložka: Vlastní přizpůsobení, Thinsulate Podpora paty: vnitřní tepelně tvarovaná podpěra Ochrana šněrování: Krycí lem s diagonálním zipem Stélka: Výkonová tvarovaná stélka Podrážka: PROLINK Sport Systém: PROLINK Provedení svršku: Salomon Performance Tepelená izolace: Thinsulate® Šířka: 102 mm Rozsah velikostí: 5 - 13 UK Hmotnost: 940 g (8 UK) Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
  1. Salomon Dámské trekové sandály jako pestrý symbol pohodlí | ZALANDO
  2. FISKARS Set sekera X7 1015618 +ostřič XSHARP - Protrek.cz
  3. Salomon boty dámské trekové z
  4. Salomon boty dámské trekové na
  5. Bolest zubů ze zimy 6

Video

Detailní popis produktu PARAMETRY LYŽE: 132 - 96 - 120 RÁDIUS: 24 VELIKOST VÁZÁNÍ: 305 - 360 MM Přidat komentář Nevyplňujte toto pole: M Velikost vázání Martin 13. 2. 2018 09:26 Dobrý den, mám boty mondo velikost 33. Půjdou dát do tohoto vázání? Díky Odpovědět Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Přidat hodnocení Nevyplňujte toto pole:

salomon boty dámské trekové w salomon boty dámské trekové 3