Aurisclean Ušní Sprej – Auris Clean Ušní Sprej

čím-vybělit-záclony Tuesday, 9 August 2022
Tato aplikace eliminuje nežádoucí efekty vzniklé vtečením vody do zvukovodu po koupání. Vyzkoušejte také další výrobky značky AurisClean, které jsou v kategoriích Zdravotnické prostředky, Do uší a Zdravotnické potřeby. Výrobek zrecenzovalo 18 zákazníků a 100% ho doporučuje. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Do uší. Výprodej skladu Svíčky do uší Doporučujeme vám tyto podobné produkty Hodnocení produktu Zobrazit: {{}} Ověřený nákup {{ comment. updatedAt}} Zákazník doporučuje Zákazník nedoporučuje {{ pros}} {{ cons}} Diskuze k produktu AurisClean ušní sprej 15 ml Přestat sledovat diskuzi + Sledovat diskuzi Nejnovější Nejstarší Nejužitečnější Ověřený zákazník Pilulka expert {{ translate('Answers', null, )}} {{ translate('Points', null, )}} {{ word}} Odborník Nenašli jste odpověď? Zeptejte se Bohužel jsme nic nenašli. Můžete se ale zeptat sami Potřebujete poradit? Neváhejte a položte dotaz.
  1. AurisClean ušní sprej 15 ml - MJ-KrasaZdravi.cz
  2. AurisClean ušní sprej 15 ml | Prozdravi.cz
  3. Da Vinci Academia AurisClean ušní sprej ušní sprej | notino.cz

AurisClean ušní sprej 15 ml - MJ-KrasaZdravi.cz

Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Co je to plavecké ucho? Plavecké ucho (lat. Otitis externa) je infekční zánět zvukovodu vznikající při přemnožení bakterií, méně často virů či plísní, které se do zvukovodu dostávají například při delším pobytu v bazénu či v jiné vodě. K jeho rozvoji může napomoci poškození zvukovodu, například vatovými tyčinkami při čištění ucha či škrábnutí nehtem nebo cizím předmětem. Příznaky plaveckého ucha: Bolest ucha zhoršující se při zatahání za ušní lalůček, výtok z ucha (zpočátku čirý, později až hnisavý), zarudnutí zvukovodu, zduření a svědění ucha, pocit zalehnuté ucho a zhoršený sluch, zvýšená teplota. Léčba zánětu vždy patří do rukou ORL specialisty. Důležité je zejména to, aby se zabránilo šíření zánětu do vnitřního ucha. Jaká je prevence plaveckého ucha? Pravidelné používání vhodného zdravotnického prostředku, který bude elimininovat nežádoucí efekty vzniklé vtečením vody do zvukovodu po koupání, např. AurisClean ušní sprej Da Vinci Academia. Jak si usnadnit čištění uši? Ačkoliv se pro čištění uší rozšířeně používají vatové tyčinky či vlásenky, ve skutečnosti nejsou pro ušní hygienu nejvhodnější.

AurisClean ušní kapky je zdravotnický prostředek, který odstraňuje nadměrný ušní maz a tím preventivně zamezuje tvorbě ušní mazové zátky, čímž snižuje riziko zánětu ucha. AurisClean obsahuje aktivní sloučeninu urea peroxide, která uvolňuje v uchu aktivní kyslík, který způsobuje odloučení ušního mazu od kůže zevního zvukovodu. Obsahuje rovněž povrchově aktivní neiontové sloučeniny, které napomáhají změkčování ušního mazu a posilují tím účinek prostředku. Velikost balení je 15 ml. Dávkování a způsob užití Před použitím zahřejte lahvičku tak, že ji na chvíli podržíte v dlani. Nestanoví-li lékař jinak, nakapejte přímo do zvukovodu každého ucha 5-10 kapek a vyčkejte několik minut. Pro lepší efekt můžete uch ucpat vatičkou. Aplikaci provádějte po dobu 4 dní, 2x denně (ráno a večer). Složení AurisClean obsahuje glycerin, propylenglykol, karbamidperoxid, purifikovanou vodu, edetát disodný, kyselinu vinnou, citronan sodný, ethylalkohol. Upozornění Prostředek AurisClean nepoužívejte při bolestivosti ucha, perforaci ušního bubínku, citlivosti na kteroukoli ze složek prostředku a také při chronických zánětlivých stavech středního ucha a zvukovodu.

AurisClean ušní sprej 15 ml | Prozdravi.cz

Preventivně u plavců: Vstříkněte 1–2 dávky do každého ucha ihned po koupání. Tato aplikace eliminuje nežádoucí efekty vzniklé vtečením vody do zvukovodu po koupání. UPOZORNĚNÍ: Nezavádějte aplikátor příliš hluboko do zevního zvukovodu, je to obzvláště důležité při aplikaci u malých dětí. Vyhýbejte se kontaktu s očima, nepolykejte. MECHANIZMUS ÚČINKU: AurisClean obsahuje aktivní sloučeninu karbamitperoxidu (urea peroxide), která v uchu uvolňuje aktivní kyslík (A), jenž způsobuje odloučení ušního mazu od kůže zevního zvukovodu (B). AurisClean obsahuje rovněž povrchově aktivní neiontové sloučeniny, které napomáhají změkčování ušního mazu a posilují tím účinek prostředku. KONTRAINDIKACE: Prostředek nepoužívejte při bolestivosti ucha, perforaci ušního bubínku, citlivosti na kteroukoli ze složek prostředku a také při chronických zánětlivých stavech středního ucha a zvukovodu. Těhotné a kojící ženy a děti mladší 12 let by měly používat AurisClean pod dohledem lékaře. SKLADOVÁNÍ: Uchovávejte při pokojové teplotě, chraňte před světlem, chraňte před dětmi.
  • Nejlevnejsi zbozi cz www
  • Bývalý ministr zdravotnictví
  • AurisClean ušní sprej 15 ml - DA VINCI ACADEMIA
  • Přípravky na hubnutí: spálí tuky, zrychlí metabolismus - Vitalia.cz
  • Příbalový leták
  • AurisClean ušní sprej 15ml - 163 Kč — Mujlekarnik.cz
  • AurisClean ušní sprej 15 ml | Pilulka.cz

Da Vinci Academia AurisClean ušní sprej ušní sprej | notino.cz

aurisclean ušní sprej 15ml

při vytvoření ušní mazové zátky: jestliže lékař nedoporučí jinak, aplikujte 1–2 dávky 2× denně po dobu cca 4 dní před návštěvu lékaře. preventivně u plavců – vstříkněte 1–2 dávky do každého ucha ihned po koupání. Tato aplikace eliminuje nežádoucí efekty vzniklé vtečením vody do zvukovodu po koupání. Složení Glycerin, propylenglykol, karbamidperoxid, purifikovanou vodu, edetát disodný, kyselinu vinnou, citronan sodný, ethylalkohol. Napište nám

Složení AurisClean obsahuje glycerin, propylenglykol, karbamidperoxid, purifikovanou vodu, edetát disodný, kyselinu vinnou, citronan sodný, ethylalkohol. Upozornění Prostředek AurisClean nepoužívejte při bolestivosti ucha, perforaci ušního bubínku, citlivosti na kteroukoli ze složek prostředku a také při chronických zánětlivých stavech středního ucha a zvukovodu. Těhotné a kojící ženy a děti mladší 12 let by měly AurisClean používat pod dohledem lékaře. Doplňující informace Výrobce: Simply You Pharmaceuticals Kód EAN: 8594059737977 Značka: AurisClean Produktová řada: DaVinci Academia Charakteristika: Zdravotnický prostředek Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

4. 72 100% zákazníků doporučuje Pohodlí při používání Zobrazit všechna hodnocení Čištění uší je důležitou součástí každodenní hygieny. Většina lidí si pravidelně čistí uši pomocí vatových tyčinek. Ty však nejsou pro ušní hygienu nejvhodnější, jelikož často ušní maz zatlačují hlouběji do zvukovodu. Co je to ušní maz? Ušní maz je velmi hustá fyziologická substance, která je vylučovaná mazovými žlázami po celé délce vnějšího zvukovodu. Funkcí mazu je podílet se na ochraně zevního zvukovodu. Za normálních okolností se ušní maz v uších nehromadí, jelikož se trvale odstraňuje ze zvukovodů pomocí pohybů dolní čelisti, kdy se přirozeně odlupuje kůže. Jsou však situace, kvůli nimž může docházet k hromadění ušního mazu, tedy k vytvoření tzv. ušní mazové zátky. Co bývá nejčastější příčinou tvorby mazové zátky? Používání sluchátek či špuntů do uší Špatná technika čištění ucha Dlouhodobý pobyt v prašném prostředí Jak si usnadnit čištění uši? Ačkoliv se pro čištění uší rozšířeně používají vatové tyčinky či vlásenky, ve skutečnosti nejsou pro ušní hygienu nejvhodnější.