Ubytování V Ramsau Am Dachstein

olejové-barvy-na-plátno Tuesday, 16 August 2022

Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, neplacené soukromé parkoviště a saunu. We loved this apartment and location. 9. 5 Naprosto výjimečné 143 hodnocení Frühstückspension Rötelstein Frühstückspension Rötelstein se nachází v Ramsau am Dachstein, 4 km od pláže Ramsau. Nabízí ubytování s barem, neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a zahradu. Skvely a ochotny personal, nic nebylo problem, vyborne zazemi pro vsechny nase aktivity. 9. 3 170 hodnocení Bergschlößl Bergschlößl se nachází v Ramsau am Dachstein, 1, 6 km od pláže Ramsau, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, sdíleným lounge a zahradou. Excellent location, nice owners, awsome cross-country skiing conditions 108 hodnocení Landhaus Ramsau 4 hvězdiček Landhaus Ramsau se nachází v obci Ramsau am Dachstein, jen několik kroků od lyžařské školy, 200 metrů od lyžařského vleku a 7 km od městečka Schladming. Snídaně vynikající, atmosféra pohody, ochoty personálu, všude čisto, lokalita krásná, na ledovec bus s sommerkartou, cyklovýlety s nádhernými výjitele chválím za celkovou vysokou úroveň ubytování a služeb.

Webkamera

ubytování v ramsau am dachstein live

Ubytování v Ramsau am Dachstein

Tento bed... Bergkristallhaus 191 Stierergraben Apartmány Bergkristallhaus se nachází v Ramsau am Dachstein, 5 km od pláže Ramsau. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu... Pension Möslehnerhof 46 Leiten Hotely Pension Möslehnerhof se nachází v Ramsau am Dachstein, 5 km od pláže Ramsau a 11 km od Hoher Dachstein. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé... Apartments home Hermann, Ramsau am Dachstein Apartmány Apartments home Hermann, Ramsau am Dachstein se nachází v Ramsau am Dachstein, 9 km od lanovky Hoher Dachstein a lanovky Dachstein Skywalk. V okolí se můžete věnovat lyžování. Nachází se... Landhaus Wieser 337 Vorberg Ubytování v soukromí Landhaus Wieser se nachází v Ramsau am Dachstein, 8 km od Dachstein Skywalk a 9 km od Hoher Dachstein. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí... Pokračujte na pokročilé vyhledávání zde!
  • Slánka s pepřenkou with Heart in Black - Deejada.cz
  • Ubytování v ramsau am dachstein full
  • Ubytování v ramsau am dachstein live
  • Ubytování v ramsau am dachstein vs
  • Ubytování v ramsau am dachstein stadion

Wetter

Ramsau 400, 8972 Ramsau am Dachstein 409 Km z Prahy 423 Km z Brna 363 Km z Bratislavy Chalet Village provozující společnost Apart4You, se nachází v obci Ramsau am Dachstein ve Štýrsku, kousek od odbočky na ledovec Dachstein. V letním období je k dispozici nespočet turistických a cyklistických tras. K ubytování hosté dostanou zdarma letní slevovou kartu Schladming-Dachstein pro bezplatný vstup na lanovky a další turistické atrakce. V zimě mohou hosté využít nedalekého lyžařského areálu Ramsau am Dachstein. Nebo se vydat přímo do lyžařského střediska Schladming – Dachstein. V okolí ubytování jsou pravidelně upravované běžkařské trasy. Zastávka skibusu je hned před domem. Zarezervujte si svou dovolenou online přímo na stránkách ubytování. V domě se nachází 18 apartmánů. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s kávovarem, rychlovarnou konvicí a toustovačem. V každém pokoji je také TV a wi-fi. Koupelna, samostatné wc. Ložní prádlo a ručníky jsou poskytovány zdarma. Sauna, krb, terasa nebo balkon.

K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště. Do lyžařského areálu Rittisberg dojedete za 5 minut. Pension Felsenheim má pokoje a studia se satelitní TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. K dispozici je snídaně formou bufetu a k nejbližší… více Ramsau 65 (0. 8 km od centra) Bed and breakfast Feichtlehnerhof se nachází v lyžařské oblasti Ramsau am Dachstein, nedaleko vleků Bergkristall a Klanglift. Nabízí přímý přístup na sjezdovku. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. K zázemí bed and breakfast Feichtlehnerhof patří dětské hřiště. Na místě lze využít sluneční terasu a v okolí se věnovat lyžování, pěší turistice a cyklistice. Bed and breakfast stojí 3 km… více 96% Vorberg 460 Landhaus Kirchgasser stojí v zahradě s trávníkem a dětským hřištěm a nabízí pokoje, studia a apartmány s bezplatným Wi-Fi. Do centra Schladmingu odtud dojedete za 13 minut a do skiareálu Schladming-Dachstein je to autem asi 15 minut. Všechny pokoje, studia a apartmány mají bezplatnou kabelovou TV, posezení a koupelnu se sprchou.

Pension CONCORDIA | Ubytování v Rakousku

Nabízíme více než jen hotely, objevte mnoho další možnosti ubytování. Hodnocení Fantastické: 9 a více Velmi dobré: 8 a více Dobré: 7 a více Dostačující: 6 a více Náš top výběr Nejnižší cena Hvězdičky a cena Nejvyšší hodnocení s nejvíce komentáři Pokud si chcete zobrazit nejnovější ceny a nabídky, vyberte termín. Landhaus-Königsberg, Vorberg 360 Ramsau am Dachstein Landhaus-Königsberg, Vorberg 360 se nachází v Ramsau a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. am Dachstein, 3, 6 km od pláže Ramsau. Pan majitel nám na pokoji nachystal domácí bábovku na uvítanou (i druhý den). Vynikající lokalita pro běžkaře. Rolba dělá stopu cca 50 metrů od apartmánu. Bezproblémové zaparkování. Ubytování je čisté, klidné, jednoduché, ale máte vše, co potřebujete za dobrou cenu... Ukázat více Ukázat méně 9 Fantastické 124 hodnocení Chalet Village by Apart4you Chalet Village by Apart4you se nachází v Ramsau am Dachstein ve Štýrsku, nedaleko běžkařské tratě Ramsau am Dachstein.

Základní informace Pension Savisalo*** Vám nabízí komfortní a stylové ubytování, wellness služby, vinný sklípek, venkovní dětský koutek, trampolína, parkování zdarma, restaurace, terasa 1, terasa 2 gril, loby a WiFi zdarma. Proč si vybrat penzion Savisalo*** Tradiční rakouská i česká kuchyně Český personál Parkování před pensionem zdarma Autobusová zastávka se nachází 200 m od pensionu Dítě do 5ti let zdarma Za příplatek možnost domácích zvířat Ubytování Pension nabízí 12 dvoulůžkových a 1 třílůžkový pokoj. U 5 pokojů možnost přidat na pokoj rozkládací gauč pro 2 děti. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, trezor a televizi s českými i rakouskými programy. Většina pokojů je s balkonem. Vybavení Wellness s finskou saunou s odpočívárnou, masážní sprchou, venkovní cedrovou kádí HOT POT, dětským koutkem a venkovním dětským hřištěm a trampolínou. Vlastní parkoviště, vinný sklípek, možnost zapůjčení ferratových úvazků. Český personál, restaurace, terasa, gril, loby. Strava V rámci polopenze je v nabídce bohatá snídaně formou bufetu.