Zastavárna U Hrocha | Společnost Zastavárna &Quot;U Hrocha&Quot;, Spol. S R.O. | Detail.Cz

pléd-přes-ramena Thursday, 11 August 2022

Vrchlického 1/1, 150 00 Praha, Košíře blok E - v prvním patře – Naplánovat trasu Popis firmy V našem obchodu můžete zakoupit skladové přebytky nového zboží, rozbalené zboží, zboží s porušeným nebo poškozeným obalem a použité zboží. Fotogalerie Fotogalerie Zobrazit 2 fotografie Přidat firmu do hromadné poptávky 5, 0 ( 6) Plzeňská 871/32, Praha, Smíchov Provozujeme zastavárnu od roku 2000, výkupy zlata za výhodné ceny, půjčky peněz oproti zástavě, prodej nářadí - bazar; výkupy nářadí, notebooků, rybařiny, sportovního vybavení, zahradní techniky, sekaček, motorových pil. Nabízíme férové jednání, profesionální přístup a zkušenosti. Přidat firmu do hromadné poptávky Štefánikova 249/30, Praha, Smíchov Vykupujeme a prodáváme starší obráběcí a tvářecí stroje. Soustruh, frézka, bruska, vrtačka, nůžky, ohýbačka, lis, stáčečka, obrážečka, pila i jiné další stroje. Zajistíme vám přestěhování strojů a jejich dopravu. Stroje vykupujeme i nefunkční, ale kompletní a nepoškozené. Přidat firmu do hromadné poptávky Újezd 598/5, Praha, Malá Strana Nákup a prodej použitých kovoobráběcích, tvářecích a dřevoobráběcích strojů či strojního, průmyslového a tiskařského vybavení.

Zastavárna "U hrocha", spol. s r.o. - Sledovaná rizika - Hlídač státu.

Pokud vás zaujme nějaký dokument, profil firmy, výsledek hledání či prakticky jakýkoliv údaj na Hlídači, nemusíte si ho pamatovat. Stačí si ho uložit do záložek a my si to zapamatujeme za vás. Uložení záložky je snadné, stačí kliknout na ikonu. Pokud už je konkrétní záložka vytvořená, pak je vybarvena červeně. Abychom ale vědeli, komu jaké záložky patří, musíte se zalogovat.

NÁZEV: Zastavárna U hrocha, spol. s r. o. IČO: 26168456 Z. KAPITÁL: 100 000 Kč SCHRÁNKA: r5vtd2s ADRESA: Plzeňská 871/32, Smíchov, 150 00 Praha MAPA: Firmy na stejné adrese - mapa Najdou firmu Zastavárna U hrocha, spol. o. zákazníci na internetu? Analýza zdarma. Poslední změny a události Zastavárna U hrocha, spol. o. 08. 03. 2022 Vymazán společník s vkladem Jan Pekárek Vymazán člen statutárního orgánu, jednatel Jan Pekárek, den zániku funkce 4. 4. 2002. Zapsán způsob jednání: Za společnost navenek jedná jednatel samostatně, k podpisu za společnost dochází tak, že k vypsanému nebo vytištěnému názvu společnosti připojí... Vymazán způsob jednání: Jménem společnosti jedná každý jednatel samostatně. Podepisuje se tak, že k napsanému nebo natištěnému obchodnímu jménu připojí jednatel svůj podpis.... 03. 05. 2021 Změna u společníka s vkladem Jan Hrubec, vklad: 100 000, -Kč, podíl: 100%. Změna: Člen statutárního orgánu, jednatel Jan Hrubec. 01. 07. 2016 Změna u společníka s vkladem Jan Pekárek, vklad: 50 000, -Kč.

Zastavárna U Hrocha spol s r.o. (Praha, Smíchov), IČO 26168456, telefon, adresa • Firmy.cz

Ukazatele aktivity poskytují důležité informace managementu i vlastníkům. Ukazatele zadluženosti Ukazatele ve zkratce vypovídají o tom, jaká část majetku je financovaná z cizího kapitálu. Analýza zadluženosti zajímá hlavně investory a poskytovatele dlouhodobých úvěrů. Rychlý test Patří do skupiny predikčních modelů. Vychází ze čtyř základních oblastí analýzy a to stability, likvidity, rentability a hospodářského výsledku. V každé z těchto oblastí byl zvolen jeden ukazatel tak, aby byla zabezpečena finanční analýza. Index bonity Patří do skupiny predikčních modelů. Nazývá se též indikátor bonity (Bi), pracuje se šesti ukazateli. Čím větší hodnotu Bi dostaneme, tím je finanční situace hodnocení firmy lepší. Přesnější závěry můžeme říci s využitím následující hodnotící stupnice: (-3 až -2) extrémně zlá, (-2 až -1) velmi zlá, (-1 až 0) zlá, (0 až 1) určité problémy, (1 až 2) dobrá, (2 až 3) velmi dobrá, (víc než 3) extrémně dobrá. Z-skóre (Altmanova metodika) Další ze skupiny predikčních modelů.

  • Zastavárna "U hrocha", spol. s r.o. - Plzeňská Praha - Maloobchod v nespecializovaných prodejnách - Expanzo
  • Zastavarna u hrocha
  • Zastavárna "U hrocha", spol. s r.o. - Hlídač státu.
  • Kamera skiareál Praděd-Ovčárna | WebKamera.cz
  • Zastavárna U hrocha, spol. s r.o., Praha 5 - Smíchov - ZlatéStránky.cz
  • Zastavárna "U hrocha", spol. s r.o. - Sledovaná rizika - Hlídač státu.

Společnost Zastavárna "U hrocha", spol. s r.o. | Detail.cz

Vzhledem k tomu, že nezískaly osobní údaje od subjektu údajů, ale z veřejných zdrojů, nebudou obvykle schopny identifikovat subjekt údajů pouze na základě jména a příjmení fyzické osoby (osob se stejným jménem a příjmením budou mít v evidenci více). Chcete-li proto požádat o výmaz svých údajů či budete např. vznášet námitku, urychlíte vyřízení své žádosti tím, že uvedete přesnější identifikaci své osoby, tedy kromě jména a příjmení uvedete např. i své bydliště nebo datum narození, případě uvedete webové stránky, na kterých jste zmiňováni. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na stránce KONTAKTY a ZDROJE. Opravy dat: Pokud jste objevili nesrovnalost dat se zdrojovým rejstříkem, kontaktujte nás prosím na email a uveďte stránku, na které se nesrovnalost nachází, případně IČ subjektu. Pokud je nesrovnalost dat přímo ve zdrojovém rejstříku, obraťte se s opravou dat na příslušnou instituci uvedenou na stránce Zdroje. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Zobrazit podrobnosti o dotacích Statistika dodavatelů (smluvních partnerů) subjektu Přehledná statistika největších dodavatelů pro firmu podle smluv v registru smluv. V roce 2022 byly největšími smluvními dodavateli subjektu společnosti Zobrazit podrobnosti o všech dodavatelích Statistiky odběratelů subjektu Přehledná statistika největších odběratelů zboží a služeb od této firmy V roce 2022 byly největšími smluvními odběrateli subjektu společnosti Zobrazit podrobnosti o všech odběratelích Subjekt v dalších databázích Na hlídači máme kromě hlavních databází 43 dalších menších databází. Zde vám podrobně vypíšeme, co v nich této firmě naleznete. O subjektu jsme našli 10 výsledků ve 3 databázích. Nejvíce v Covid podpora (5) Covid podpory MPO (4) Skuteční majitelé firem (1) Zobrazit výsledky z dalších databází Další informace o organizaci Zaměstnanci, rozpočty, organizační struktura a další informace této firmě ze státních rejstříků. Zobrazit další informace

Kärcher Outlet Store (Praha, Košíře), IČO 48535761, telefon, adresa • Firmy.cz

Zastavárna U hrocha, spol. s r. o., Praha 5 - Smíchov - ZlatéStrá Kontakty Telefony +420 605 366 364 hlavní telefon Emaily Odkazy Nejbližší podobné firmy

Opravy dat: Pokud jste objevili nesrovnalost dat se zdrojovým rejstříkem, kontaktujte nás prosím na email a uveďte stránku, na které se nesrovnalost nachází, případně IČ subjektu. Pokud je nesrovnalost dat přímo ve zdrojovém rejstříku, obraťte se s opravou dat na příslušnou instituci uvedenou na stránce Zdroje. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích. Vizualizace vztahů v obchodním rejstříku na Příbuzné stránky Zastavárna U hrocha, spol. o., Praha IČO 26168456 - Obchodní rejstřík firem Zastavárna U hrocha, spol. - obchodní rejstřík, úplný výpis Zastavárna U hrocha, spol. - Sbírka listin GASTRO-HROCH, s. r. - Zdroje dat Hroch Jan, obec Lesnice - jméno v pozemcích s nejasným majitelem Stavby Hroch s. o., Veselí nad Moravou IČO 29277051 - Obchodní rejstřík firem Sýkora, Česelský, Hroch - kancelář oceňování majetku s. o., Ostrava IČO 25854216 - Obchodní rejstřík firem HROŠI BRNO z. s., Brno IČO 26641721 - Obchodní rejstřík firem Zastavárna Spider s. o., Prostějov IČO 07688431 - Obchodní rejstřík firem Zastavárna s. o., Vysoké Mýto IČO 06819940 - Obchodní rejstřík firem Hroch Emanuel, obec Týniště nad Orlicí - jméno v pozemcích s nejasným majitelem Zobrazit sloupec

o. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Zastavárna U hrocha, spol. o. Údaje byly staženy 5. dubna 2022 z datové služby dle IČO 26168456 a údaje ve výpise nebyly dle systému ARES do dnešního dne změněny. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 26168456 na originální stránce obchodního rejstříku. Výpis z obchodního (spolkového) rejstříku uváděný na stránkách serveru má pouze informativní hodnotu k datu uvedenému v záhlaví výpisu, nenahrazuje oficiální výpis z obchodního (spolkového) rejstříku a nelze jej použít při právních úkonech, např. při jednáních se státními úřady. Oficiální výpis je možné pořídit u libovolného rejstříkového soudu, v jakékoli notářské kanceláři, na obecním či městském úřadě a na pobočkách pošty se službou Czech POINT. Seznam firem, subjektů podobného jména ARRIBA ZASTAVÁRNA s. r. - M. R. Štefanika 234, 562 01 Ústí nad Orlicí BAZAR A ZASTAVÁRNA U KOSTELÍČKA s.

NÁZEV: Zastavárna U hrocha, spol. s r. o. IČO: 26168456 Z. KAPITÁL: 100 000 Kč SCHRÁNKA: r5vtd2s ADRESA: Plzeňská 871/32, Smíchov, 150 00 Praha MAPA: Firmy na stejné adrese - mapa Najdou firmu Zastavárna U hrocha, spol. o. zákazníci na internetu? Analýza zdarma. Živnostenský rejstřík: aktuální údaje | údaje s historií | vztahy osob Obchodní firma: Zastavárna "U hrocha", spol. s r. od 15. 02. 2000 Adresa sídla: Plzeňská 871/32, 150 00, Praha 5 - Smíchov od 15. 2000 Živnostenské oprávnění č. 1 Provozovny Předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Druh živnosti: Ohlašovací volná Obory činnosti: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zahájeno: 04. 04. 2000 Provozování zastaváren Zahájeno: 04. 2000 zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb Zahájeno: 04. 2000 Vznik oprávnění: 04. 2000 Doba platnosti oprávnění: na dobu neurčitou Živnostenské oprávnění č. 2 koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Datum zániku: 30.