Kleště Na Odpadky, Kleste Na Sber Odpadku Levně | Blesk Zboží

má-cenu-jít-spát-na-hodinu Sunday, 7 August 2022

Detailní popis produktu Také neradi uklízíte na zahradě nebo venku odpadky a listí? Akorát Vás bolí záda a ruce máte špinavé. Zbavte se tohoto utrpení díky těmto kleštím na listí a odpadky. Díky otočné hlavě snadno posbíráte veškeré odpadky a listí na zahradě, nebo kdekoliv venku. Ušetříte si tak bolavá záda a nemusíte se hrabat na špinavé zemi. Praktické kleště Vám usnadní práci. Kleště na listí, odpadky jsou originálním dárkem na úklid. Otočná hlava Délka: 80 cm Materiál: plast Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Sbírací - 800mm - Tool shop

Kleště mají velké rozpětí, takže sevřou téměř cokoliv. Ovládáte je pomocí páčky. Sběrač odpadků je skládací, takže se s ním lehce manipuluje a kamkoliv ho vezmete s sebou. Ocení ho i lidé s omezenou mobilitou. Sběrač tak poslouží nejen na odpadky, ale i na úchop věcí v těžko dostupných místech. Sběrač odpadků má na uchopovací části gumové přísavky pro lepší držení a sevření. Ilustrační video: Spokojenost Syn si pral prodlouzenou ruku, takze spokojenost. Funguje dobre. Velmi užitečná věc, mohu doporučit:) Sběrač ocení všichni, kdo se nemohou ohnout. Např. lidé po operaci kyčlí, jako jsou moji rodiče. Je to skvělý pomocník.

Žádné recenze pro tento produkt Buďte první, kdo napíše recenzi!

posádkové velitelství praha příchytky na palubky

Hygienické , ALU sběrač | Office24h.cz

  • Sběrač odpadků | Nejlepsi-darecky.cz
  • Dámské kotníkové boty tommy hilfiger men's
  • Kleště na odpadky | B2B Partner
  • Kleště na sběr odpadků - manipulační ruka 85 cm - Vybavení pro úklid
  • ISO Kleště na listí a odpadky od 59 Kč - Zboží.cz
Popis a Parametry Kleště s hliníkovou násadou a plastovými čelistmi pro sběr odpadků. Objednací číslo: 3690303068 Dostupnost: ihned k odeslání Kde se používá: Zahrada | Parkoviště | Chodníky Materiál: plast | hliník
auto lukáš nový jičín

INTE čistící technika, s. r. o. Firma INTE čistící technika s. o. již od roku 1993 poskytuje na českém trhu tu nejkvalitnější čistící techniku a čisticí prostředky z Německa, které vyhoví všem Vašim požadavkům i pro ten nejnáročnější úklid. Kromě prodeje Vám také nabízíme profesionální opravu našich strojů. Služby jsme dále rozšířili i o půjčovnu profesionálních strojů pro denní použití. Nabídku čistících prostředků jsme časem doplnili o čističe firmy Kimberly Clark, MPD plus, Buzil, okenní techniku Unger, úklidové vozíky Eastmop, Belgické čisticí prostředky značky Pollet a autokosmetiku značky Kimicar. Zatím jako poslední novinku jsme pro Vás do našeho prodejní portfolia zařadili výrobky značky Ryobi. Jedná se o aku nářadí pro profesionály i kutily, jako jsou šroubováky, vrtačky, brusky, ale i pily. Od tohoto výrobce Ryobi u nás naleznete i zahradní techniku, zahrnující sekačky, kultivátory, motorové pily, nůžky na větve, keře i trávu. V zimě využijete frézy. Ryobi vyrábí i vysokotlaké stroje, vysavače a zametáky.

Kde se používá Materiál