Horizon Zero Dawn Datum Vydání / Horizon: Forbidden West Vyjde Příští Rok, Datum Vydání Stanoveno – Respawnpoint.Cz

osmanská-říše-mapa Thursday, 11 August 2022

Zdroj: Sony Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn O čem se pár týdnů jen spekulovalo, teď definitivně potvrdil šéf Sony Worldwide Studios Hermen Hulst. V létě na PC vyjde výborná akční adventura Horizon: Zero Dawn, jeden z hlavních exkluzivních titulů pro PlayStation 4. Hra vyšla již v roce 2017 a za tu dobu se jí prodalo přes 10 milionů kusů. Stojí za ní nizozemské studio Guerrilla Games, které Hulst donedávna vedl a které je jedním ze 14 vývojářských týmů, jež Sony vlastní. Doposud si japonský videoherní gigant své klenoty střežil pro vlastní platformu. Změnila se snad strategie a bere na milost i PC?

  1. Release
  2. Horizon Zero Dawn PC trailer odhaluje generální opravu grafiky, datum vydání a další
  3. Online
  4. Horizon Forbidden West má datum vydání - Zing

Release

Zdroj: Sony Sony boří tradice. Horizon: Zero Dawn vyjde na PC Ohodnoťte tento článek! 5 (100%) 4 hlasů

Horizon Zero Dawn PC trailer odhaluje generální opravu grafiky, datum vydání a další

  1. Horizon Zero Dawn PC trailer odhaluje generální opravu grafiky, datum vydání a další
  2. Horizon Zero Dawn na PC má oficiální datum vydání - MSPoweruser
  3. Horizon: Forbidden West vyjde příští rok, datum vydání stanoveno – RespawnPoint.cz
  4. Horizon zero dawn datum vydání cheat
  5. Horizon zero dawn datum vydání doručili až domů
  6. Založte si bylinkovou zahrádku, ať má vaše jídlo chuť. Inspirujte se v galerii – Abecedazahrady.cz

Online

Prosím potvrďte, že jste člověk z masa a kostí. "PÍP PÍP TUDŮT, Děkujeme. " You reached this page when trying to access from 185. 96. 37. 106 on 6/7/2022. Session: bd41da1d-5a1c-4cd0-a65b-9db2f5ac11ca

Horizon Forbidden West má datum vydání - Zing

Původně oznámená jako exkluzivní hra pro PlayStation 4, uznávaná hra v otevřeném světě Horizon: Zero Dawn přichází na PC. Nyní společnost Guerrilla Games vypustila nový trailer ke hře, který má humbuk s jejím vydáním příští měsíc. Přívěs ukazuje Aloy a její obyvatele v útoku v post-apokalyptické vizi Spojených států 31. století. Kromě toho předvádí pohlcující hratelnost titulu, protože Aloy se pohybuje v drsné krajině, která je naplněna příšerami a soupeřícími frakcemi. Tato hra, která byla poprvé vydána v únoru 2017, byla uznávána pro svůj důraz na průzkum, boj z pohledu třetí osoby a poutavé výkony od hlavních představitelů Ashly Burch a Lance Reddick. Kritici podobně chválili funkci Focus, která se vztahovala na lov v bojovém systému hry. Pokračování s názvem Horizon: Zakázaný západ bylo oficiálně oznámeno minulý měsíc. Bude sledovat Aloy, jak se stěhuje na bývalé západní pobřeží Spojených států a čelí novým hrozbám. Titul byl oznámen jako exkluzivní pro PlayStation 5 a očekává se, že bude vydán společně s vydáním nadcházející videohry na letošní prázdninové sezóny.

Konec všem spekulacím. Horizon: Zero Dawn dostal oficiální datum vydání na PC, které bylo nastaveno již na 7. srpna, kdy vás hra ve své kompletní edici (tedy včetně příběhového rozšíření Frozen Wilds) vyjde na 50 euro (1 335 Kč). Předobjednat si ji můžete již nyní na platformě Steam. Toto oznámení pak doprovází ještě speciální PC trailer, jenž ukazuje různá vylepšení oproti svému konzolovému bratříčku. Samozřejmostí tak je odemknutý počet snímků za sekundu, možnost přemapování jednotlivých kláves či mnoho voleb u nastavení samotné grafiky (nechybí ani vestavěný benchmark). A jelikož PC nabízí více síly, než je tomu u PlayStationu 4, tak autoři mohli přidat nové vylepšené odrazy či flóru, která nově bude lépe reagovat na váš pohyb. Hráči na osobních počítačích se tedy jistě mají na co těšit.

Jak jistě víte, už 7. srpna bychom se měli dočkat stále ještě PS4 exkluzivity v podobě Horizon Zero Dawn. Vzhledem ke skutečnosti, že jednotlivá vydání dělí roky, čekali hráči možná výrazná grafická vylepšení. Musíme vás ale zklamat, jelikož kromě vyšších fps a drobných grafických úprav změny viditelné téměř nejsou. Neznamená to ale, že by hra vypadala špatně. Ostatně posuďte sami v níže přiloženém videu. Mohlo by vás zajímat Remaster prvního dílu Crysis odložen. Hráčům se nelíbil Bleskovky Jan Vajdák 2. 7. 2020 1